Sari la conținut

anonimuu

Serious Contributor
  • Număr conținut

    232
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre anonimuu

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Confidential

Vizitatori Recenți Profil

4.241 citiri profil

anonimuu's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

488

Reputație

  1. Nici o recenzie, direct la recomandate! Recomandată de cine? Vocea și talentul? Resetați forumul! Și-a pierdut logica! Măcar niște linkuri dacă ai mai activat prin alte orașe...
  2. User de 3 zile, credibilitate zero, inițial ai văzut-o pe stradă, acum faci trimitere la forumul celălalt... Mulțumim de info, bun samaritean...
  3. Boss, lasă-ne... Chiar nu ai altă treabă? Tu ai recunoscut-o, ea nu te-a recunoscut că nu ai fost niciodată la ea! Dar ești sigur sută la sută că era aceeași persoană la care faci referire? Ce dracu sunteți unii penibili așa?
  4. Salutare, Rerevizitat Cristina, nu știu, a-9-a , 10-a vizită, am pierdut șirul. Nu știu ce mă face să revin iar și iar, poate faptul că pot să ajung foarte ușor la ea sau, poate pentru că, atunci când intru pe ușă, mă ia de mână și îmi bagă un FK de mă ia amețeală, întrebandu-mă printre săruturi dacă i s-a făcut lu ăla micu dor de ea sau faptul că mă trage în bucătărie și mi se așează în brațe, ca să mai stăm puțin de vorbă sau atunci când se așează în genunchi și îl ia pe Gigi la întrebări uitandu-se fix în ochii mei sau atunci când se dezlănțuie și mă fute în Lot de îmi sar capacele tot așa privindu -mă cum își privește pantera prada și mai îmi dă câte un sărut fugar sau după ce termin, se așează cuminte la mine in brațe, până îmi revin simțurile, cu pupici pe ochi, pe obraji, pe gură! Nu știu, mai ales că a cam devenit și autoritară, stai așa, pune-te așa, treci la duș, treci la futut, treci acasă! 😀 Încă nu am aflat, mai mă duc, poate aflu! Te pup, nebunico!
  5. Am băgat și eu o fisă... Dacă aș fi fost acum 10 ani aș fi fost cât de cât mulțumit.. Așa zic că nu se merită deranju, mi-a luat mai mult să iau uleiul de pe mine! Plus atitudine foarte rece, locație la dracu -n praznic, aspect mai mult decât comun, machiaj mult prea strident! Pas! Dublu Pas! Vă salut
  6. În traducere liberă, Namaste înseamnă “Mă înclin ție/Te înclini mie." sau " Te respect pe tine, mă respect(i) pe mine. Fiecare înțelege ce poate, într-un context mai general sau mai restrâns, poate că salutul a fost și pentru noi și pentru Julie, pe mine unul nu m-a încurcat cu nimic, pe alții se pare că da... percepția fiecăruia. Pe mine mă convingea și fără. Numai bine!
  7. Pentru mine are, forma de salut dovedește că a plecat mulțumit colegul. De câte ori n-am fost la escorte care promiteau mult dar făceau puțin și de la care abia așteptam să plec. Pe mine unul m-a convins să bag o fisă.
  8. Mă Julie, ce figură și ochi sugestivi și expresivi ai! Peccat in persona!
  9. Spor la antrenament! Nu știu, dar tare am impresia că atunci când îți faci apariția în sală se cam lasă liniștea! Dacă nu se lasă cu greutăți și haltere căzute pe picioare! Știi ce zic!
  10. Să postezi asemenea poze și să anunți că nu ești disponibilă? Tortură! Doar să salivăm!
  11. "Lasciate ogni speranza, voi ch'intrate." Maleficent Clau! Așa s-a caracterizat ea! Eu i-am zis Diabolique Clau! Acum, după mai mult de 12 ore de când vizita s-a consumat, cred că este Diabolus in persona, încă nu sunt sigur dacă tot ce s-a întâmplat a fost real sau doar în imaginația mea! Doar că, eu neavând o imaginație atât de bogată, înclin să cred că s-a întâmplat! În orice caz, oricum ai numi-o , femeia asta este "One of a Kind!" Am o vârstă, ceva experiență în domeniul ăsta și consider că nu mai sunt așa de ușor de impresionat, însă la Claudia nimic nu se mai aplică, orice scenarii ai avea în minte și orice așteptări, cel mai bine este să le lași la ușă, pentru că Claudia îți va spulbera absolut toate scenariile și toate așteptările! Așa că, pentru cei ce au fost știu despre ce vorbesc, pentru cei ce nu au reușit încă, mai încercați, femeia asta chiar îți poate oferi o experiență Unică și Specială, exact cum este EA! Mulțumesc Clau, tu ai fost cadoul meu de Mărțișor!
  12. Împiedică-te și tu măcar o dată... 😀
  13. Ce noapte bună! Ne-ai stins lumina! Eu sunt cu atât mai frustrat, nu reușesc să te prind deloc! Ești Fata Morgana!
  14. Salutare, Revenit săptămâna asta la Cristina. Aceeași gazdă primitoare, aceeași atitudine, aceeași atitudine pozitivă și simț al umorului, am petrecut o oră care parcă a trecut prea repede. Un detaliu care aș vrea să-l aduc la cunoștință, a fost replica Cristinei la un moment dat: "Îți mulțumesc că îmi arăți respectul și considerația pe care orice bărbat ar trebui să -l arate oricărei femei, indiferent de circumstanțele în care s-au cunoscut!" Am vrut să fac cunoscută această remarcă. Fiecare înțelege ce poate. Sau ce vrea Toate bune
  15. https://nimfomane.com/forum/topic/143475-ioana-0792420996/page/14/#comment-8037891
×
×
  • Creează nouă...