Sari la conținut

mister2

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mister2

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Informatii de Contact

mister2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Postari de cocalar pentru ca un timisorean autentic are bunsimt si stie sa se comporte in societate chiar daca este in mediul virtual!!! Nu-l cunosc si nici nu sunt curios sa-l conosc pe respectivul, dar visa-vis de limbaj sa stii ca l-am intalnit chiar foarte des la cei ce-si spun " captalisti" iar pe noi ne considera " provincia"!!!!
  2. Subscriu propunerii facute si adaug eventual sectiune cupluri.
  3. Mie unul imi plac asa cu sunt in poze, cu toate ca nu am avut placerea sa-i admir si in realitate. Eu unul zic ca in privinta sanilor chiar nu ai de ce sa-ti faci griji. Nu exclud faptul ca unora le plac "ugerele" dar mie unul personal, care am intarcat de mult, imi plac doar fructele- piersicile, nectarinele, perele si merele, iar in privinta lubenitelor sau pepenilor consider ca o felie este de ajuns! Esentele tari se pastreaza in sticlute mici si frumos facute! Eventual la barbie dar am observat ca acest aspect l-ai luat deja in calcul. Iti doresc sa ai parte anul asta doar de vise implinte si de multa sanatate.
  4. mister2

    Anda 0742822135

    Salutare tuturor Am fost pe la aceasta d-soara zilele trecute. Am sunat, facut programare care a si respectat-o. Zona este mentionata, intrat vazut o d-soara subtirica foc. stabilit detaliile . Am luat o ora, intrat amandoi la dus si pus pe treaba si da-i si da-i..... Note: locatie: 8/9 fata: 8( sanii aproape inexistenti, as fi prefrat cu un nr mai mari) o.n: 9/10 (daca reusea DT era 10 curat..) normal: 8 anal: 9 igiena: 10
×
×
  • Creează nouă...