Sari la conținut

dotatudotatu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    85
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dotatudotatu

  • Dată Naștere Iunie 4

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Buc
  • Interese
    Keep Strong and Fuck Hard!

Vizitatori Recenți Profil

1.683 citiri profil

dotatudotatu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

88

Reputație

  1. Ne pare rau ca sa tuns, chiar crezi povestea cu donatul? Cine știe cine a tunso ca l-a virusat . Sa ii dea Dumnezeu sănătate ei ! Dacă ea e sanatoasa și alții sunt ! Bafta
  2. Știm ca pt bani, ca e foame mare mare . Nu sunt fanul ei - mai rau de atat nu poate ajunge, oricum ma așteptam de la ea sa se lase . Dar e greu cu munca , mai bine baga 2-3 puli pe zi sau câte 2-3 odata ca face si grup MMF , neinteresant sa nu ii mai dam atenție pt ca nu merita . Mai colaborează cu una pe la autogara , una mai înaltă ca ea si mai bine proporționată - Elena pt ca femeia e si bisexuala poate de acolo s-a pricopsit cu problema aia.
  3. Nu stiu ce are in cap, sper sa ii treacă . Sa fie cum era la început ! Nu ii face nimeni rau, ea singura și-a făcut de când a acceptat compromisuri pentru bani mai mulți și după sa dai de belele și pt alții. Sa fie sanatoasa atat ii doresc și dacă va fi bine poate o sa trec și eu pe la ea! Bafta
  4. Dacă numai merge treaba pe forum, ca au fugit clienții la ce probleme a avut , a luat-o de la început Vasile pardon Mirela . Lupu schimba blana dar năravul nu . Oricum bine a revenit pe scena . Așteptăm recenzii de la baieti !
  5. Panarama mare, stai linistit ca nu ești primul care pătește asa ceva . Am și eu experiențe și eram treaz 🤣🤣🤣 .
  6. Sa vina cu analize și sa lase prostiile cu Vasile popa și asa mai departe . Sa presteze cum vrea ea oricum nu o sa vina o prostituata sa aduca dovezi ca ea este curată . Este prostituata și drept urmare este supusa la toate bolile și clienții ei la fel . Cine mai merge la ea își asuma cu sau fără prezervativ se iau și boli chiar dacă ai protectie maxima și aici intervine disperarea după bani ! Vacanța plăcută
  7. Nu trebuie sa te minunezi , poate tie nu ti sa întâmplat , noua da , ea poate sa lucreze in continuare oricum nu ii convenea nici partea cu pozele cu buletinu. Totul a fost reclama a început pe publi, sa expus pe nimfo unde poate sa recunoască ca a făcut bani adevărați . Când nu ai limite pentru bani și umbli in disperare după ei numai ții cont de igiena sau cine îți mai este client . Banii sa curgă și când dai de probleme te ascunzi , ameninți faci pe victima si nu vrei sa accepți ce ai creat ! Asta este adevarul . Nu am nimic personal cu ea dar de când a devenit Vasile este foarte agresiva - amenințări blesteme injurii , cât de calma era ea voi nu știți ce monstru zace in ea.
  8. Razi, ca doar sa razi știi de la mintea aia bolnava. Ne vedem saptmana viitoare la tine. Sa îți trimit 2 boschetari cocheti sa futa și ei o prostituata . Sa fii mândra de tine atunci și sa razi cu acceasi pofta. Baieti aveți grija cu ea și îmi dați de veste plec in concediu din nou nu ca proasta asta la porumb !
  9. E clar ca mai degrabă accept o curva decât o prostituata ! Sa îți aduc eu analizele celui care l-ai îmbolnăvit ? Sa prezinți tu analizele . Eu la tine odata am vrut sa bag botu la pizda, am băgat și când am simțit ca pute a candida , am făcut pas înapoi , mam dus la baie și ți-am golit sticla de Listerin. Și am făcut și tratament de candida bucala mm, ai uitat ca 1 saptmana nu am venit ? Nu te mai ascunde și victimiza pe alta parte ca ii faceți rau fetei, ca ii stricați topicul . Ai plecat acasa? La noi? Sa îți pun o frâna pe DN sa te trezești la realitate.
  10. Pana acum veneai sa ne rupi capu și acum ca te ameninț eu ? Vezi ce “bărbat” esti cu pizda la cur.
  11. Închidem Topicul și gata. Sa își facă altu cu poze cu ce vrea , cu servicii și analize . Eu nu o sa mai calc pe la ea! Am primit de la ea tot felu de blesteme , de înjurături ca i-am stricat ei planurile de bănuți , pai in gtm mai întâi te gândești și la aia de i-ai îmbolnăvit , ca vine unu de îți rupe gatu pt ce i-ai făcut . Disperata de bani !
  12. Mamele noastre nu au făcut prostituție fa belito!
  13. Vezi fa ca ti-a făcut ma-ta mâncarea . Numai sta pe forum fmm dute la masa.
  14. După 3 zile te-ai trezit fa zdreanțo . Cine sa te mai caute fa când ai avut gonoree? Te-am amenințat ? Vrei sa postez ce am discutat ? Ai creierii aia plin de sifilis . Informează-te de gonoree cum se tratează și in cât timp fa , daia ai luat-o cu toți protejat ca îți e frica sa nu îți rupa muia prin lift. Gonoreea ai luat-o de la iubi? De la jucăriile tale nespălate ? Sau neprotejat fa? Joaca cinstit prostituato . Ești și vei rămâne o prostituata !
×
×
  • Creează nouă...