Sari la conținut

giancarlofis

Membru Banat
  • Număr conținut

    938
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de giancarlofis

  1. n-am vazut om mai disperat dupa atentie decat tine. Felicitari, 10+🫡
  2. si comenteaza ca are prea putine tipuri de gel de dus 😂
  3. esti prea prost pentru secolul asta 😂
  4. amice, te rog corecteaza ma poate nu inteleg eu bine: ai sunat o/ i-ai dat mesaj cu o zi inainte, ati facut programarea, te a rugat sa ii confirmi cu o ora inainte si tu i ai zis “pai iti confirm acum” ? 😂🤣 daca asa e… nu are fata nici o vina. esti tu prajit.
  5. neaahh modelele… sunt triste, mananca putin, baga cox.. etc e mai ok asa, daca tu esti fericita.. poate doar un OF in schimb, daca vrei sa avansezi in cariera te asteptam si pe la Bucuresti. arati intr un mare fel 🍑
  6. vaai @Alina908 de la ce model Victorias Secret ai furat pozele astea 😅
  7. am auzit noi de tine, esti genul care faci a. nep. cu barbatii “curati” ca asa “nu se ia nimic”. 🤡 scuze si eu titularei, nu m am putut abtine. nu o sa mai intervin aici.
  8. iti raspund, ca m ai bagat pe lista rusinii 😭😂 eu nu ti am comentat preturile. niciodata. e treaba ta cat ceri. cine ti a zis ca offtopicul e interzis? nu e, citeste regulamentul. ziceai ca ai prea multi clienti, totusi ne ai facut saraci la modul general si pe urma ai plecat la Oradea. 😂 cum sa nu te trolam…? cand tu sustii ca esti studenta la medicina dar scrii ca un sofer de microbuz 🫠
  9. nesimtit eram daca ziceam ca esti mica si indesata dar nu o zic 😂
  10. stai sa vezi haos cand vor incepe sa ceara buletin si ptr cartele prepay 😂
  11. aici e vorba mai mult de stoparea distributiei de material foto/video sexual cu mi###e. ca iti postezi tu linkul cu anuntul de pe publi ca vinzi golf4 si nu esti majora, devine problema publi.
  12. ca sa iti asumi raspunderea legal in locul lui Pisicut tot ar trebui sa iti dovedesti identitatea cu dovezi.. undeva. un formular e zero in fata legii. este plin forumul cu fete care au inceput sa lucreze de pe la 16ani.. indrumate de cate un binevoitor cu sprancene pensate.
  13. vaaai… domnisoara doctorita… ati facut liceul la seral? 🥴
  14. haos… ne pleaca toate talentele “pe Germania” cu regula asta 😂
  15. mai are un topic deschis… ceva cu Parcul Carol parca… nu ratati nimic bun.
  16. nu e nimic urat in asta… te a anuntat fata din timp. si eu imi fac o prima impresie negativa despre cineva cand aud ca e nevaccinat(a), mai ales cand o spune asa nonsalant.. sau fara sa fie intrebat. fetele istete sunt atente la detalii cand fac programari. ea a considerat ca e 🚩 si a anulat. nu iti datoreaza nimic ca nu i ai platit cu proforma.
  17. am revazut fetica. acelasi zambet impecabil. aceiasi ochi mari si frumosi in care te pierzi si risti sa ti treaca ora. corp desprins de pe o coperta Playboy. (“Pornhub” pentru cei nascuti dupa ‘96) bun simt si atitudine de civila. sexul e in functie de fiecare… eu cred ca sunt pe aceasi lungime de unda cu ea. nu am ce sa i cer in plus. mai are ea mici scapari legate de organizare.. dar eu la varsta ei eram inutil, asa ca nu o judec. concluzie: nu va duceti, ca e obraznica si nu pune poze :)))
  18. plm … 80% din adulti il au sau il vor avea de a lungul vietii. eu zic sa ne futem imbracati in izolete mai bine.
  19. tot ziceti ca nu va pasa de pesti… nu degeaba prostitutia este tolerata si se pedepseate cu amenda… in timp ce proxenetismul se lasa cu ani grei de parnaie.
×
×
  • Creează nouă...