Sari la conținut

pelone

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pelone

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

1.947 citiri profil

pelone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputație

  1. Si eu am sunat cateva zile la rand dar nu radpunde.
  2. Nu le tine nimeni pt el doar ca unii sant mai badarani si vor cu bani de nimic sa futa fotomodele,sant multe fete cu circuit inchis tinere superbe care cum ai spus fac asta ca sa isi rotunjeasca veniturile.doar ca ele merg pe 100€ si nu pe o suta lei si unele nu toate chiar isi merita banii iar faza ca ele nu vor sa fie cunoscute de multa lume e alegerea lor.
  3. Bine zis buxcont,mare adevar,dar unii...ce sa faci e grele!
  4. A doua nu e fake e adevarata doar ca e travestita nu transexuala si sta cu adina transex de la bucuresti impreuna.
  5. pelone

    Karla Sweet

    Pardon, ingrid roxana muler e fata din poze...
  6. Eu am facut cateva sedinte de epilare definitiva cu laser dar au reaparut inapoi firele si nu este definitiv trebuie sa msi mergi tot la sase luni pt intretinere cativa ani cu ceara dar cica la barbati nu e bine ca afecteaza oo si am ramas la crema de epilat veet care e cea mai ok din cate am incercat.
  7. pelone

    Karla Sweet

    Acum are poza cu o fata din resita care are si fsb cred ca ia furat pozele de pe fsb ivone muler
  8. pelone

    Adyna Ts

    Acum este in timisoara sta pana luni si pleaca in germania arata mai bine decat in poze
  9. pelone

    Pentru Pelone!

    Poate se fac mezeluri din funduri:)))))uni le devoreaza:)))))))
  10. pelone

    Domina ?

    Sau poti sa o chemi la un hotel o ti in fata si te pisi pe ea de pe geam:))), vezi ca aia sau alea cu incarcatul cartelelor sant din puscarie si fac faza cu incarcatul prin o gramada de moduri.
  11. pelone

    Pentru Pelone!

    ))))))),nu am mai ras atata de mult timp:)))))))))) si aia cu cafeaua sub masina am ras20 de minute:)))))))))))tare baieti!bafta la fete si acum rad:)))))))))))
  12. pelone

    Pentru Pelone!

    Bai inteligentule! M-am enervat ca mai facut exportator cea ce nu sant nu am fost si ma irita numai cand aud fiindca parerea mea este ca doar oamenii "slabi" fac bani de pe fete de aceea ti-am spus inainte sa dai drumul la gura vezi sa ai si creierul conectat! Iar ca nu mai raspunde anda sau nu mai presteaza ce plm de vina am eu? Tu ai inceput cu acuzele idioate si false iar scuzele o sa mi spui cand ne vedem life daca nu vrei pe forum intelegi tu??? M-am enervat tare de tot pt inventile alea am vb si cu lorena la doua noaptea pe tema asta si nici ei nu ia venit sa creada debitarile facute de tine! Faptul e consumat si asta e,nu vreau sa creada colegii ca eu sant exportator sau ma rog ce ai inventat tu iar cont pe forum nu am avut niciodata in afara de asta. Nu stiu cum ti-a venit asemenea chestii in cap sau cu cine ma confunzi lucru asta ma enervat capisci? Credema ca as vrea sa ne vedem cand ai timp sa stam la o cafea sa vb pot sa te gasesc dar astept invitatia ta. Apropo mi-a trecut supararea:)
  13. Marius404 nu e cum spui ele vor intimitate si sa nu stie multa lume ce fac ele fiindca fac treaba asta cu multa discretie ca sa nu mai zic ca multe au prieten si nu stiu ce fac ele unele sant studente altele lucreaza si pe langa isi mai rotunjesc veniturile pt asi cumpara haine,posete etc.
  14. Si pe mine ma dispera chane'l ca se baga in seama dar nu vede tampenile si debitarile scrise de rider despre mine! Ce zici chane'l daca as scrie despre tine niste inventii cum ca as sti ca esti proxenet? Din ce am aflat rider are in jur de 60 ani si unii spun ca este **spam editat** si i plac copiii de asta sa pus sa inventeze de mine. Asa ca lasativa mai moale cu taria voastra din chiloti ca santeti un pic obositi.
  15. Am fost azi la ea locatie str brediceanu ap 2 camere curat dar mai demodat un pic problema cu apa calda pama vine dar am fumat o tigara servit un suc si a venit:)tipa e cea din poze e reala nu face masaj erotic ca nu stie am intrebato eu la corp e ok un pic de burtica dar no problem ai pe ce pune mana fata e curata si dupa cum se vede e cam la inceput dar isi da silinta sa pleci satisfacut nu te grabeste telefoanele pe silent ca descriere e fata din poze tanara platit 120 lei un nr care costa 100 lei dar am lasat in plus ca e simpatica si respectuoasa din partea mea de revenit isi merita din plin banii care i cere100lei/nr, iar pt rider inca astept scuzele din partea lui pe forum sau un administrator sa ia masuri pt ce a spus despre mine. Spor la treaba de revenit. Am uitat nu saruta.
×
×
  • Creează nouă...