Sari la conținut

crina19

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre crina19

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.128 citiri profil

crina19's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Reputație

  1. port in sange un drum de apa si sangele apa nu se face; port in oase un drum de piatra si osul piatra nu se face; port in talpi un drum de moarte si talpa.. si talpa se opreste se opreste si zace si zace pana cand umbra de sub ea floare se face si umbra inflorita se duce mai depart in sufletul tau!
  2. crina19

    RECOMAND

    un jazz relaxant...un post de radio online numai cu jazz! enjoy :) http://webplayer.radioswissjazz.ch/?lang=en
  3. crina19

    judecata?

    Sambata dimineata ploioasa si ursuza, cu vantul care parca te avertizeaza ca se apropie momentul, momentul sa faci un salt, momentul in care esti numai tu si cu EL si ti se face judecata,trage o linie sub care scrie vizibil si citet ''total:''..si atunci te simti ca intr-un banal joc de rentz cand iti aflii rezultatul, dar e mult mai mult decat un rezultat, este decisiv daca esti acceptat sau respins, ca la examene! inima iti pulseaza si simti un gol mare in stomac, parca nu-ti vine sa crezi ca ai ajuns pana aici si ca este real, in plus bunicul te-a avertizat dar tu nu l-ai ascultat; EL te roaga sa iesi putin din sala de judecata si te vor chema ei in 10 minute ca sa-ti dea un raspuns.....supus dar cu multe lucruri de spus iesi , te asezi pe jos si astepti, astepti .......va continua!
  4. buna seara dragilor! avand in vedere ca mi-am pus locatia la punct si mi-au trecut treburile femeiesti... programul meu este urmatorul: de la orele 11: 30 pana la 23:00 sunt disponibila..pentru petrecerea unei nopti detaliile se discuta in privat! o seara buna va urez dragilor si va astept cu tot dragul in noua mea locatie!
  5. Buna scumpilor, ca sa sarbatoresc mutarea in casa noua am facut un set nou de poze chiar in locatie. Sper sa va placa si .... va astept! pupicei
  6. Buna baieti, vreau sa va anunt cu multa bucurie ca mi-am gasit locatie, intr-o zona buna si usor accesibila. Asadar, de maine, 19 septembrie, va astept cu drag la mine in garsoniera, pe Calea Vitan, vis-a vis de PHD, la mijlocul distantei dintre casa de pensii si mall Vitan. Preturile vor fi cam asa: 1 finalizare, maxim 30 de minute = 100 ron 60 minute / 2 finalizari = 200 roni 90 minute / 2 finalizari = 250 roni Va rog frumos, cand ma sunati pentru programare, sa-mi spuneti cat timp doriti sa petrecem impreuna, deoarece pot fi putin zapacita cu programarile si nu vreau sub nici o forma sa se iveasca incurcaturi care sa ne strice placerea intalnirii. Rog un administrator sau moderator, sa mute thread-ul de la servici outcalls, si, daca nu e prea mare deranjul, sa adauge "Calea Vitan" in denumirea thread-ului. Multumesc frumos si pupicei. Va astept!
  7. Am trait frumos,cinstit si trist si inca o fac. Ma dedic neconditionat cuvantului ca mijloc de comunicare, acolo unde gestul trece neobservat. Am inventat emotii pe care nu le-am numit niciodata pentru a nu induce in eroare colectionarii de situatii standard. cine sunt ? intrebarea vine ca o moarte in andante ,creste sub ochii mei fara sa ma pot impotrivii avalansei de imagini; insetata descopeream Haydn, Bhrams si Beatles si ma cautam in tot acest amalgam de sensuri. Nu ma regasesc nici in pozele albumului de familie, nici in cantecele mamei, nici in stirile cinice si umilitoare ale unei false identitati politice. Cred ca nu stiu , ma leg de cuvinte obsesiv ca de un colac de salvare,bajbai, caut sensuri care nasc imagini... si imaginea doare, si amintirea impune cunoastere, intelegere, intelepciune. Cuvintele... sunt limita noastra , sunt inventate de noi oamenii, au starnit razboaie, au daramat imperii, au nascut ura si dragoste... Asa mi-am petrecut copilaria, inventand si ignorand cuvinte. Ce nu numesti nu exista!
  8. Buna, eu sunt C. si sunt dama de companie in timpul liber! Puteti sa judecati ..daca inca nu ati facut asta, va las chiar si sa aruncati cu pietre in sufletul meu , eu voi fi intodeauna acolo pentru voi , voi fi omul care daca-l sunati la 2 noaptea sare in ajutor, sunt omul cu care puteti vorbi si sunt omul care va poate alina durerea.de ce? pentru ca nu ma defineste faptul ca sunt curva/dama de consum sau cum mai vreti voi sa ma numiti , ma defineste ceea ce am in suflet, ceea ce gandesc,deci ceea ce sunt eu cu adevarat! In societatea zilelor noastre am fost invatati sa marginalizam oamenii care nu si-au gasit locul, care au deviat de la drumul principal ,care vad altfel decat voi viata si care din fericire sau din pacate stiu toate tipologiile de oameni si toate ipostazele mai putin placute ale omului in esenta lui. so...i don't give a fuck what you think, what you say about me, i'm a bitch and i enjoy that to the fullest so please give me a break .
  9. Periculos de exact / tiparul in care ma caut / ma leaga strans de ''lucruri''/ si ''oameni care nu ma / reprezinta!/ Periculos de exact / ca si tiparul ,/ timpul elibereaza / sensuri din lat / grumazul cainelui / ce si-a pierdut stapanul / cine sunt?/ tiparul,/ cainele,/ stapanul,/ sau neputinciosul care cauta sa va / impresioneze / scriind aceste cuvinte?
  10. 3. intradevar am gresit in ultima perioada fata de anumite persoane ,si imi cer iertare.pe acele persoane le rog frumos sa mai imi ofere o sansa de a ma revansa pt ca nu au nimic de pierdut, insa repet rog frumos pe toata lumea sa ma lase o perioada de o saptamana- 2 sa imi revin pt ca pt mine toate cele intamplate nu sunt niste evenimente fericite
  11. 2. sunt o gramada de domni care suna insistent in contextul in care nu raspund la tel si stabilesc ei din burta intalnirea cu mine. ei bine dragii mei. pana nu imi auziti vocea dragalasa la telefon si nu stabilim ceva concret, nu e problema mea ca voi va faceti iluzii.
  12. dragii mei, voi fi scurta si la obiect. 1. nu stiu de ce ,dar moderatorul a ster...mi-a murit tatal de curand si credeti-ma ca am anuntat ca o perioada voi fi indisponibila din aceasta cauza..
×
×
  • Creează nouă...