Sari la conținut

ang3l0n3r0

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ang3l0n3r0

ang3l0n3r0's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Va salut colegi! Acum 4-5 ani treceam des prin valcea si...de fiecare data treceam o fuga pe la pensiunea malia. Acolo gaseam mai mereu o tipa, cristina, cam 160 cm inaltime, corp atletic, foarte frumoasa. O stie cineva? Daca da...stiti pe unde se mai afla? Mai mereu era impreuna cu o tipa mai inalta putin skinny si cam uratica... la malia le gaseam mai mereu...oare mai este in peisaj undeva?
  2. de asemenea, daca te uiti prin pozele andreei, de aici http://nimfomane.com/forum/topic/13874-consiliere-in-domeniul-erotic-0736040960/page-4 o sa vezi ca poza don-soarei de mai sus e facuta in locatia andreei (uita-te la perdele si la buruienile acelea artificiale din vaza). si pasul 3, in topicul andreei, andreea spune ca acum lucreaza si dely cu ea...deci, caz solutionat si inchis )) sper ca am fost de ajutor...daca tot stau acasa sambata seara )) Bafta all!
  3. pe ploiestiservicii, la numarul acesta (0737863765) gasesti mai multe anunturi de la aceeasi don'soara, unul din ele are poza pe care o vezi mai jos. compara aceasta poza cu a doua poza de la pagina 2 din acest link http://nimfomane.com/forum/topic/14192-0736848152-dely/page-2 si spune-mi daca vezi vreo asemanare eu zic ca e vorba tot de dely, asta daca nu cumva mai multe au aceeasi chiloti )))
  4. Mie imi cam suna a reclama postul de mai sus...avand in vedere ca acelasi "domn" vorbeste de aceleasi domnisoare si pe alte topicuri https://nimfomane.com/forum/topic/9036-0725037840/page-2 Am observat ca mai sus Dozadesex are aceeasi impresie despre altcineva. Daca se poate, rog un staff member sa verifice ip-urile de pe care se face reclama in acest topic...deoarece stiu ce am vazut acolo, mi-e foarte greu sa cred ca recenziile sunt reale. distanta este mult prea mare intre ce am vazut si ce se recenzeaza aici. In cazul in care gresesc, imi cer scuze fata de colegi. Bafta all!
  5. incercam, desi a trecut ceva timp de atunci...si cateva domnisoare )) don-soara era inalta...undeva 1.70-75, destul de umflatica...undeva la 80-85 ar zice banuiala mea. dinti urati cum am mai spus, bruneta daca imi amintesc bine...desi oricum ele isi schimba culoarea parului destul de des... si ca atitudine...cea mai proasta atitudine posibila...mai avea putin si ma lua de urechi ) ma uit mai sus la ce a scris colegul Junior10 si vad ca descrierea lui se aseamana foarte mult cu a mea. problema e ca atunci cand am fost eu si nu am ramas, se auzea o voce din alta camera, de domnisoara...am intrebat cine e si daca as putea sa o vad si pe ea...dar tanti naspa mi-a spus ca nu se poate, ca cealalta doar raspunde la telefon...ca e numai ea acolo pe treaba... acum, daca colegul Junior10 zice ca sunt 2, probabil mie mi-a spus asa ca sa faca si ea un ban, caci daca cealalta e frumoasa...nici dracu n-ar ramane la naspeta... pe cealalta nu am vazut-o, nu stiu nimic de ea...dar cu siguranta ce se-aseamana se-aduna...eu nu mai intru in locatia aceea nici batut... ce trebuie sa tii minte, ca si parere personala, daca imi dai voie...e sa nu te iei dupa notele pe care le au don'soarele aici...sunt total subiective..am vazut note de 9 si 10...in puii mei...pai daca fetele de la ploiesti, care sunt de maxim 5-6 la aspect primesc 9-10...atunci alea de top din bucuresti ar trebui sa primeasca nota 35-40...
  6. Da dozadesex, exact cum am precizat de 2 ori, tanti cat tancul mi-a spus cu gura ei ca se poate orice cu sau fara prez...si pot ejacula oriunde vreau. nu te-as sfatui insa...daca ea nu mai tine cont de sanatatea ei, sigur nu o sa tina nici de a ta.
  7. poti sa ma contrazici, fara probleme, eu am zis "eu cred"
  8. nu stiu dupa ora 16.00 dar eu le-am vazut foarte des in jurul pranzului...13.00 - 14.00 cand treceam pe acolo...
  9. Eu cred ca domnisoara despre care vorbim in acest topic este una si aceeasi cu aceasta: https://nimfomane.com/forum/topic/7909-adina-0725495201/ Am fost aici, in statia 8 martie, parter, ultima scara din bloc spre nord. don-soara mi-a explicat frumos ca se poate oral, anal, normal, toate 3 cu sau fara prezervativ. de asemenea mi-a explicat ca face bdsm si face pe stapana pe la bucuresti...si imi povestea razand despre cum isi bate joc de respectivii clienti, cum urineaza pe ei si ii pune sa faca tot felul de tampenii....si ce se mai amuza...ii placea sa povesteasca, ba chiar sa dea detalii despre clienti, mi-a spus si un numar de masina al unuia...am stat la povesti cam 10 minute...am plecat, nu am facut nimic...orice ar fi spus ea...dupa ce mi-a zis ca se poate face price chiar si neprotejat...m-am dus dracu... ca si aspect, fata e urata, nu mai exagerati, are sunci peste tot, curul, pe langa ca e mare, nu are nici o forma frumoasa...si apoi...are niste dinti care parca ar fi aruncati in gura de la distanta...si negri. am vorbit si de forum...si mi-a facut aceeasi propunere pe care probabil o face si altora, tarife reduse pentru reclama pe forum. ca sa fac si putin offtopic...imi pare rau sa observ ca in ultimul timp foarte multe recenzii nu au nicio legatura cu realitatea...notele sunt data complet aiurea..stim cu totii ca nu exista femeie de 8-9-10 in ploiesti, din cele care isi fac reclama...mai ales ca aspect fizic...
  10. Oana? tot Oana? stie cineva daca cumva e aceeasi tipa care sta ziua intre bucov si chitorani, la pescari acolo, Oana, despre care s-a scris aici mai sus...e aceea si cu Oana asta care sta la postul vechi de politie seara? poate a fost cineva in ambele locatii si poate face diferenta intre ele..
  11. tind sa te contrazit colegu, pe mine m-au luat acum ceva ani de acasa cu surle si trambite de m-a stiut tot cartierul...atunci cand le-au luat pe fetele de la bariera de la vest...daca va aduceti aminte de ele,,cu amenda si cu toate cele...poze cu masina la locatie...stai tu chill...baietii urmaresc bine si pana nu au dovezi clare nu te agata...dar cand au, te agata, macar la o amenda cat despre infractiunea de care zici, este ilegala prostitutia in Ro...si sa dai si sa primesti si sa tot...
  12. nasoala treaba frate...n-ai folosit si tu prepay? doar n-ai sunat de pe abonament... au mentionat ceva de site? forumul pe care il folosim noi aici, ar putea fi oare folosit impotriva noastra la un moment dat? ca daca e, specificam sa stie legea...tot ce-am scris noi aici e doar pura imaginatie, nimeni nu a fost vreodata la fetite. te-au ars cu amenda sau te-au citat ca martor?
  13. ang3l0n3r0

    Squirt ??

    sal Alice! nu e chiar pe dinafara chestia cu apa, asa se procedeaza in industria pornografica, unde se trag 15 - 20 de duble, poate mai multe pt o singura seventa de film. iti dai seama ca nu face femeia squirt de atatea ori in cateva ore cat stau aia sa filmeze o secventa...nu are de unde sa scoata atata lichid...s-ar usca precum o frunza toamna... cealalta treaba de care zici, treaba cu apa si putina urina...imposibil...tot ce iese din uretra vine din vezica, in vezica ajunge din rinichi...tot ce iese din vezica se numeste urina, nu apa cu urina. ca sa ma intelegi, eu n-am zis ca nu se intampla si in mod natural, se intampla...dar e urina, nu altceva...treaba cu "stii pe ce butoane sa apesi" ai zis-o perfect, cum spuneam mai sus, daca gadili cum trebuie uretra si apesi pe vezica...iese urina ... si ca sa arate ca in pozele alea...desi alea sunt facute sa arate asa cu ceva chinuiala din partea fetei si a editorului de imagine, adica sa sara in halul ala...trebuie sa fie presiune...exact ce spuneam mai sus o zi frumoasa si spor la treaba, pup si eu
  14. ang3l0n3r0

    Squirt ??

    Ok, e bine ca discutam fara sa ne certam, apreciez discutile in contradictoriu constructive. eu unul am studiat indeaproape ideea de squirt probabil din aceleasi motive ca si tine...e ceva diferit si te excita la creier . am dicutat pe diverse forumuri, am discutat cu fete fata in fata...si la aceleasi rezultate am ajuns, cele de care vorbeam eu mai sus. Hai sa iti explic altfel, logic, cum vad eu si cum am vorbit cu 2 prieteni medici. Gandeste-te la explicatia ta, cea cu degetele indreptate in sus, uita-te pe un atlas de anatomie, sa vezi cam ce e acolo. iti spun eu, tinand degetele indoite in sus stimulezi uretra si vezica urinara, facand asta, apesi de asemenea pe vezica, ceea ce creeaza presiune, gadili putin uretra ceea ce creeaza senzatie de urinare. astea doua chestii o fac sa urineze...si deoarece are degetele in vagin, simte si placere...si uite asa se procedeaza...sau asta e explicatia...daca incearca, oricare fata reuseste dupa cateva incercari in alta ordine de idei, felicitarile mele norocosule, ca ai langa tine o tipa atat de deschisa incat face sau a facut webcam show...cred ca nu exista ceva ce nu ar accepta sa incerce cu tine...inca odata...norocosule. inseamna ca tu ajungi la altele doar pt diversitate...si pt asta recomand swing daca nu ai incercat...e belea trust me sa aveti cu totii o zi superba si gauri dulci in care sa intrati!
  15. ang3l0n3r0

    Squirt ??

    Sal! oricare fata...avand in vedere ca ce se vede in aceste imagini nu este ceva real... ca sa se obtina aceasta chestie, se introduce lichid in vagin, lichid care este impins brusc afara prin folosirea muschilor vaginali (se foloseste apa, lapte...si alte cateva lichide care sa nu atace mucoasa. obligatoriu dupa ce termina joaca, se spala fetita cu solutie intima cu ph acid..gen lactacid). a doua solutie care se mai poarta este sa urineze, dupa ce l-a tinut ceva mai mult ca sa fie presiunea ceva mai mare in vezica... dovedit dpdv medical, squirt-ul nu exista decat prin variantele de mai sus...cel putin cel care arata asa...caci sunt femei care elimina ceva lichid...da...dar nu cand au orgasm, explicatia este ca unele femei se lubrifiaza abundent si dupa contact sexual, mai ales normal, se aduna atat de multa "zeama" incat incepe sa curga afara din vagin. dar curge usor, nu sare ca-n filmele astea. ce vezi tu acolo, din pacate, nu se intampla in mod natural in niciun caz. absolut. imi pare rau ca am venit cu vesti proaste...si mie mi-ar fi placut sa vad ceva de genul recunosc Seara buna si bafta all!
×
×
  • Creează nouă...