Sari la conținut

adrian92

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre adrian92

  • Dată Naștere 19.11.1992

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.818 citiri profil

adrian92's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Am fost astazi la Bety si e de departe cea mai tare experienta de pe ce acest forum. Nu am la ce sa ii dau minus. O sa mai revin cu siguranta!
  2. De regula nu prea fac recenzii insa tocmai ce am fost la Lisa si mi-a placut experienta. Locatia : 10 Aspect : 9.5 la fata, 9 la corp ON : 9 NP : 8.5 GFE : 9.5 Eu sunt mai sapiosexual asa ca vreau sa mai punctez 2 lucruri importante pentru mine Atitudine : 10 Comunicare : 10 Codou : 350 lei/h, pretul e 300 si 50 fin orala Ps: nu prea dau 10 insa la anumite capitole chiar m-am impresionat. Top 5 din ce am vizitat pe acest site!
  3. Este a 2 oara cand trec pe la Bianca , prima data prin septembrie anul trecut.Era mai timida atunci insa acum a fost mult mai infipta 👠Atitudine 10 Aspect 9 Igiena 10 Locatie 10 Oral 9 Np 10
  4. Iulia este TOP eu ii dau 10 pe linie insa daca nu ai un minim de educatie nu recomand sa te duci. Nu este genul la care sa te duci sa o tratezi ca si cum ai fi seful ei care ii da comenzi timp de 1h iar ea sa execute ca un robot Ce mi-a placut la ea cel mai mult este faptul ca se comporta natural, deschis si extrem de comunicativa. Nu este genul sa se prefaca, daca nu ai un minim de comportament sunt convins ca nu prea vei avea parte de o experienta de top.
  5. Pe forumul asta iti ia o groaza sa citesti niste recenzii deoarece se discută despre toate prostiile... dacă are peste dacă își face ea programabile. Nu stiu ce relevanță are. Nu ti a plăcut fata faci o recenzie si aia e.In timp se va vedea dacă e ok sau nu. Am fost acum 2 nopti la sonia. A fost o experiență destul de plăcută. Note Locație - 8 Fata - 9 corp 8 față. Pozele sunt reale. Oral neprotejat - 8 Normal - 9 Gfe - 9 De revenit ? Cu siguranta.
  6. Am vizitat o ieri pe alice. Pozele sunt reale. Note Locația 8 Față 8 Corp 8 Oral 9 Normal 8 Gfe 9 E de revenit, fata stie sa se faca plăcută.
  7. Cunoasteti escorte care sunt disponibile seara dupa orele 22:00?
×
×
  • Creează nouă...