Sari la conținut

little john

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre little john

  • Dată Naștere 01.09.1976

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    craiova

little john's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputație

  1. Am incercat-o si eu pe Alina. Mie mi-a placut, e de etnie, dar are sani frumosi si corp ok (le da clasa la multe care preseaza in orase cu sanii si corpul ei) la oral are tentative de deep si la normal a fost OK. Prestatia a fost de 50 de Ron, (o+n), locatie masina. Poate fi gasita la Petromul acela de la intersectia drumurilor Hateg/Deva/Orastie. Vine si la hotel, ea cere 100 pe ora (dar vine si cu 70, pentru ca am refuzat-o la incept si a scazut din pret). Eu nu am luat-o. Mie mi-a lasat alt numar de telefon 0755857521. Si apropos: are un miros ciudat al pielii si hainelor. Si parea curata. Cum a trebuit sa innoptez in Orastie la un hotel, mi-am dat seama ca si camera de hotel are acelasi miros. Ciudat!!!! Cred ca este un miros de fum ..... Bafta
  2. Hateg: doamna serioasa, ofer companie domnilor seriosi, discreti, generosi si cu bun simt.Detalii numai telefonic intre 8-20. Rog a nu ma contacta persoanele sub 30 de ani. 0769256090 Eu aram in trecere spre Deva, si an gasit anuntul de mai sus. Am ajuns in Hateg si am zis sa iau o "pauza". Am sunat si, surpriza: doamna era din Petrosani, locatia tot acolo. Mi-a spus ceva de o greseala in legatura cu numele de Hateg in anunt. Na, deci nu s-a finalizat nimic. Am intrebat-o totusi cum arata (ea spune ca super), ce varsata are (ea zice ca 36), ce preturi are (150 ora). Mie personal mi s-a parut scump pentru Petrosani, dar tipa spune ca merita. Eu nu stiu ce sa zic. Daca cineva este in trecere pe acolo si are chef sa o vada/sa treaca pe la ea, sa sune inainte (am impresia ca lucreaza si nu poate pleca oricand de la lucru). Si apropos, asta s-a intamplat acum o Luna. Bafta
  3. sincer, nu il mai am, dar se termina cu 211, sau asa ceva. L-am sters, ca nu m-a interesat. Stiu ca trebuia sa dau continutul anuntului si numarul de telefon publicat in ziar, dar nu il mai am.
  4. buna tuturor, Tipa pe care o descriu aici s-ar putea sa fie cea descrisa de voi (Lili 0785842637), dar eu am numar de telefon. Locatia este tot in apropiere de Amaradiei, pe laga unitatea militara, dar saptamana trecuta mi-a spus ca este in cautarea unei noi locatii (va fi tot in apropiere). Eate slaba, 174 cm, 50 Kg, oral normal, protejat Sani medii, fermi Pret 70 RON /numar sau 150 RON /ora Curatenie: foarte curata, baia curata, prosoape Se implica, nu se uita la ceas. Daca este aceeasi persoana, rog administratorul sa modifice topicul si sa adauge si acest numar de telefon la vechiul Topic. Toate cele bune!
  5. Buna tuturor, fiind prima mea postare, va rog sa aveti intelegere. Eram in trecere prin Targu Mures si am luat ziarul local de anunturi ca sa-mi "omor" timpul liber. Dupa cateva telefoane date in si dupa cateva esecuri face to face (la tlefon era Aba ca Zapada, dupa ce-ti deschidea usa era Mortal Combat in persoana, cu 10-20 de ani mai in varsta si cu Kg fara numar) am decis sa merg la cineva care spunea ca are 30 de ani si 60 de Kg, dar ca mai are o colega. Am descoperit ca are doua, dar fiind cu una certata a decis sa nu-i mai faca publicitate. Locatia este in apropiere de Piata Armatei (Piata de rusi). Deja-vu. Tipa care mi-a deschis, mi-a confirmat ca ea este cea de la Telefon (dar prin minune, cei 30 de ani sa-u infratit cu inca vreo 15, asa subit). Am zis ca NU, dar am intrebat-o de colega. Ma dus la Ada, 0758517089. Ada locuieste cu o colega Cami (din pacate numarul de tlefon l-am notat gresit, dar poate fi obtinut de la Ada), stau intr-o camera, iar Cami are un copil. Detalii. Ada 19 ani, supla, sani medii, 173-175 cm, circa 50 de Kg. Face oral OK, cu incercaride deep, normalul a fost in regula. (Nu dau note, astept ca cneva cu experienta sa o faca). La mine a fost totul protejat, dar am inteles ca face oral si neprotejat, in functie de Client. Locatie: OK, dar fara intimitate, fiinda la casa se mai aud/vad vecinii (de aceea am luat-o si la hotel). Ada este draguta si se implica (se umezeste usor ). Curatenie: asa si asa, baia nu este in camera (de aceea am dus-o si la hotel). Pret 100 la ea, 150 RON la hotel (sfatul meu este sa alegeti hotelul). Am inteles ca se vor muta (ea si Cami) de acolo in viitorul apropiat, dar pana atunci, mai este). Eu o recomand. Cami 19 ani, 55-57 Kg, o urma de la cezariana, sani medii spre mari, corp frumos (a nascut acum un an). (Nu am rezistat sa incerc sa vad cum este si ea). ce face: oral si normal, oralul deep Locatie: vezi mai sus Curatenie: vezi mai sus Pret 100 la ea, 150 la hotel (vezi recomandarea mea). Telefonul ei poate fi obtinut de la Ada. Ambele nu se uita la ceas, eu am stat cam 1 ora si 20-25 de Minute. Acum depinde si de voi. Ora este 150 RON, dar se poate si toata noaptea (nu am intrebat de pret). Rog administratorul sa fie indulgent cu postarea mea.
×
×
  • Creează nouă...