Sari la conținut

deadman113

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre deadman113

  • Dată Naștere 04.02.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    București

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

deadman113's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. Tocmai ce m-am intors de la domnișoara, programarea am făcut-o pe WhatsApp inainte cu o zi, a respectat ora intalnirii, urasc sa astept ca prostul in fata unui bloc 20-30 minute, asta pentru mine înseamnă respect fata de client, mi-a făcut o impresie destul de buna, are un corp pe gustul meu, slabuta, dar nici foarte slabuta, pozele cred ca vorbesc de la sine, față drăguță 8,5, oralul de 7, nu e cine stie ce, la normal un 9, ii place sa fie penetrarea, am facut 2 pozitii, nu mi s-a parut sa faca gesturi fake...locatia e putin mai ciudata in sensul in care ca distanta pare departe dar ajungi destul de repede de pe Splai, ce sa mai zic....nu prea le am eu cu recenzile.....nu a stat pe telefon aprope deloc, dupa cele 2 finalizari am inceput sa abordam anunite subiecte...adica nu te da afara dupa ce esti gata....sta cu tine 60-70 minute, ce nu mi-a placut e ca scartaie patul destul de tare, cadoul 350 , cred ca mai revin ,desi mie personal imi place sa tot descoper fete noi
  2. deadman113

    Xoxo

    Cine e ratatul asta de xoxo? de cativa ani tot vad ca isi arata prostia, ascuns sub un psudonim.. cineva daca stie ceva concret sa ma lumineze si pe mine?
  3. Nu prea fac recenzii...dar zilele acestea am avut de a face cu o experienta ...sun la fata cu pricina...raspunde flegmatic..(eu sunt de fel din moldova si am accent)... in mod plictisit si cu sictir imi zice sa merg la restaurantul L' Incontro de pe strada Alexandru Obregia. Ii zic la telefon ca ajung in 20 min...zice sigur te astept...Ajung acolo sun..nu raspunde...sun inca odata nu raspune...astept 10 minute nu raspunde. Trec 25 min tot nu raspunde. Concluzia trageti voi. M-a pus pe drum degeaba. (IN CONVORBIREA TELEFONICA SE AUZEA PESTELE IN FUNDAL)
  4. Ce zone in capitala sunt frecventate de dame la strada in realitatea lui 2019? ce ore?
  5. Trecut azi pe la domnisoara, nu sunt un expert in curvasareala, ba din contra...trec odata la cateva luni..in fine...fata e cea din imagini, cam 1,60-1,65cm, 50kg aprox prietenoasa, cu zambetul pe buze e tanara uneva 18-19 ani, iti transmite o energie pozitiva, poti rade cu ea poti glumi cu ea, incearca sa te faci sa te simti bine. Fac dus, baia ok, dotata corespunzator... Ma asez pe pat, oralul l-a facut neprotejat, cam 2 minute, se uita la tine in ochi, o baga in gura cat poate...in fine cred ca mai are de invatat la acest capitol. Trecem la normal ma lasa sa aleg ce pozitie doresc si o pun capra, are un fund ferm, bombat , crud, numai bun de penetrat..pizduta e mai stramta, fata geme din plin..cand o bagi mai tare parca se termina...nust daca e fake dar se simte natural... Trec peste ea sa ii vad expresia fetei cu instrumentul in ea..se prinde de sani, senzatia e ca si ea se excita...Ma termin pe fundulet ca nu accepta finalizare orala, cred ca varsta fiind de vina. Ca concluzie, fata e draguta tanara jucausa, necoapta, naturala, cu alte cuvinte te simti bine cu ea. Nu m-am simtit grabit, am mai stat in bucatarie la o tigara, nu am auzit telefon. O escorta ok.
×
×
  • Creează nouă...