Sari la conținut

fx19

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    86
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fx19

  • Dată Naștere 20.09.1994

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Informatii de Contact

  • Telefon:
    1234567890

Vizitatori Recenți Profil

2.097 citiri profil

fx19's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

62

Reputație

  1. Dacă mergem și noi cu 500 lei "orientativi" care nu sunt 500 lei, dar arata ca 500 lei merge? 😂
  2. Am fost la Rossa pentru o ora care a devenit un threesome impreuna cu colega ei. Rossa: 9+ ( este frumoasa foc la fata, are un cur bun rau, sânii nu sunt foarte wow, dar compensează cu restul ) Amy: 8.5 ( pozele o avantajează ) Oral np: R: 8.5 ( se implica destul de mult, dar parca a lipsit ceva, in schimb imaginea e demna de o amintire frumoasa ) A:9 ( ceva mai buna la Oral) NP: R: 9 / A:8.5 Acțiunea: Am discutat cu Rossa pe whatsapp, ne am văzut la locația ei, am fumat o țigară și am intrat in camera de acțiune. A început cu un oral ( puțin sub așteptările create de recenzie anterioare, poate și din cauza dimensiunii, totuși senzația nu a fost asa wow, dar imaginea o am și acum în cap :)) , face bine ce face, poate trebuia puțin mai multa presiune și mai adânc, dar sa o vezi acolo e o imagine care nu o uiti ușor😅 ). După 20/25 de min de acțiune, am propus sa o cheme și pe Amy și a urmat un film frumos cu ambele în pat. Din păcate nu am reușit sa finalizez deloc, posibil ca era obosit, ori mi-a placut prea mult si am vrut sa aman momentul pana cand n a mai venit :)), dar chiar și asa a fost o experienta placuta ( fetele nu au nici o vina, ambele s au implicat , problema a fost la mine ). In momentul acțiunii am avut o atracție mult mai mare pentru Rossa cu care am tot făcut FK în timp ce Amy îmi făcea oral. Eu unul o sa mai revin doar la Rossa, nu stiu daca a foat chimie sau nu, dar implicarea ei pot spune ca merita banii, Amy este puțin mai distanta și pentru asta pretul mi se pare cam mare. Cadou 800 ( Rossa) + 500 (Amy) = 1300
  3. Am fost de câteva ori la Paula. Pozele o avantajaza puțin, dar mie mi se pare ca arata destul de porno, poate ar trebui sa mai facă putina tonifiere. ON cu CIM : 9 Normal : 8 Vad ca ultimele ei recenzii nu sunt foarte pozitive, eu unul am avut o conexiune bună cu ea de fiecare data, poate a fost chimie, dar mereu m-am simțit bine în prezenta ei.
  4. Am fost la ea a2a zi după ce a postat pe forum. Te servește cu apa/suc la 0.5. A avut o problema cu prosoapele, sper ca a rezolvat-o. Este de etnie ( eu nu am o problema cu asta) și se implica sa te simți bine. Aspect: 8+ , la corp arata bine, la fata puțin dezamăgit fata de pozele postate. ( are o poza la Alma pe topic unde reprezinta mult mai mult realitatea ) Oral: 8.5 ( peste așteptări ) Normal: 8.5 ( se implica, geme, vorbește vulgar - pe mine ma excita genul asta, pare chiar ii place ) Anal: N/A Mai are niște colege, când am fost eu mai avea o colega skinny blonda tatuata care nu are topic aici( colega, dar in alta locatie langa) . Am plătit 1h și o fin colegei ei. 400 + 200. Îmi ceruse 100 lei în plus pentru fin orala, i-am spus ca pe forum scrie ca e inclus, a zis ca e ok atunci dar o sa modifice ( anuntul nu era făcut de ea ). Poate puțin cam mult 500 lei pentru 1h cu CIM, preturile au cam luat o razna, dar pentru ce servicii oferă altele, mai ales pe timp de noapte sa zicem ca este ok. Primul număr a fost doar cu titulara topicului, din punctul meu de vedere a meritat și o sa mai revin. Al 2lea număr a fost cu ambele, dar colega ei nu o recomand, serviciile sunt slabe, pusa puțin pe tepe din ce discutau ( problema e ca o invata și pe Deville cum sa prosteasca clientii). Singurul lucru care mi a plăcut la colega ei, este ca are un stil de a te atinge excitant, dar doar atât. Din ce am discutat cu ea este la început pe forum/publi ( a lucrat doar pe recomandari de la colegele ei ), zicea ca este puțin timida sa vorbească la telefon sau prin mesaje :)). Cred ca o sa se obișnuiască. Anunțurile sunt facute de colegele ei, cred ca mai durează puțin sa învețe sa comunice. 😅 Eu o recomand și o sa mai revin, mai ales ca lucreaza de noapte, insa pe colega ei nu.
  5. Ar fi fost bine dacă era mica, ca sunt câteva fete pe aici care nu ma primesc 😂. Sincer sa fiu n-am observat nici o pata pe limba la fata locului, dar nici nu m am uitat în gura ei cu lanterna :)). Da, eu m am saturat, culmea ca multe au recenzii bune, nu înțeleg cum posibil ca mulți n-au avut femei în viață lor. Eu în mare parte caut experiente, nu doar sa fut, ca de futut gasesti oriunde. Sunt câteva fete care sunt super ok și le numeri pe degete, dar zic sa mai găsesc noutăți, ca pana la urma nu le iau acasă, sa mi fac abonament.
  6. Mai bine nu zici nimic dacă nu știi teatru. Nu te ataca, n-am venit sa te agat, doar îmi spun părerea despre serviciile oferite. E slim, nu e grasa , nici skinny.
  7. Am fost eu, din punctul meu de vedere nu merita. Poze reale, dar o avantajează mult. Aspect: 7 GFE: 0 Oral : 6 ( adanc dar scurt si fara atentie la vecinătăți) Normal: 7 ( geme , dar se vede clar ca e fals ). Pentru o finalizare dacă stai prin zona poate sa zici ca se merita, dar mai mult nu. Eu unul nu mai revin.
  8. Am revizitat-o pe Alexa, aceleasi servicii de calitate si implicare maxima, parca m-am revăzut cu o fosta iubita. Te pup Alexa! ❤️
  9. Analul este in functie de marime?
  10. Și eu la fel incerc sa ajung la ea și nimic.
×
×
  • Creează nouă...