Sari la conținut

zinyak

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    127
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre zinyak

  • Dată Naștere 08.06.1973

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Fagaras

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

zinyak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

48

Reputație

  1. Daca ne luam dupa palmares Rapidul nu prea conteaza in nici un clasament.
  2. Dinamo , se pregatesc iar de Liga Campionilor , deci nu e de gluma .
  3. Tu oricum pari un caz disperat , nici daca dai 500 pe ora nu te vad mai bine .
  4. Sa nu le vina si bulgarilor niste idei sa iasa in evidenta , plus k prostitutãtã , escortãtã suna rau de tot .
  5. Adica exact acelasi lucru care se intampla in Franta , restrangerea libertatilor civile care dupa atentatul de la Nisa se prelungesc pentru inca 3 luni , culmea , cu cateva zile inainte sa expire precedenta limitare , deductia logica ar fi ca in urmatoarelew 3 luni sa urmeze un alt atentat sau ... altceva .
  6. Pentru necunoscatori , Iliescu este fostul presedinte al Romaniei , pe vremea aceea presedintii si premierii romani faceau ce voia muschiul lor cerebral in nici un caz ce voia cancelarul Germaniei sau presedintele Frantei , si nu vad nimic amuzant in ce a spus el , ca Erdogan a fost ales de turci nu este nici un secret , este purul adevar , ca este dorit in continuare de turci dar nu mai este dorit de aliati este cu totul altceva .
  7. Ma intreb cum ar arata o lovitura de stat data de armata romana ( bine , noi avem armata doar teoretic , dar vorbim ipotetic ) . Stiri pe Antena 3 , Romania TV si Relitatea : un tanc a blocat circulatia pe DN din cauza defectiunilor tehnice , militarii prajesc mici pe rezervorul tancului , un MIG 21 s-a prabusit la 5 secunde dupa decolare ...
  8. Adica regele (USA) , regina (Mama Rusia) si nebunii ( Germania , Franta, Israel Arabia Saudita, Turcia etc ?).
  9. Adevarat , o parte a armatei a incercat lovitura de stat , Erdogan , cinic , a chemat populatia in strada , daca lovesti "poporul" ai pierdut , e clar , pe langa faptul ca detine controlul asupra Politiei si serviciilor secrete , nu am mai vazut pana azi soldati arestati de politisti , deocamdata Erdogan - Armata 1:0 , dar exista posibilitatea ca restul conducatorilor armatei turce care s-au supus lui Erdogan pana acum sa intoarca foaia si atunci datele problemei se vor schimba complet si tinand cont ca armata turca are o viziune pro-UE toata lumea ar avea de castigat .
  10. Corect ! In Constitutia Turciei armata are dreptul de a apara laicitatea si secularismul impus de Ataturk , Erdogan dimpotriva are tendinte de islamizare a Turciei , tentativa de lovitura de stat este de fapt incercarea armatei de a-l schimba pe Erdogan cu o conducere favorabila apropierii de UE , in realitate pentru relatia Turciei cu UE este de rau faptul ca armata a esuat .
  11. Dupa Brexit , a 2-a armata ca forta din NATO face implozie din interior , cu siguranta Putin e fericit , ies la iveala fisurile din UE si NATO , tarile baltice si armatele lor cat o orchestra simfonica nu au cum sa ii dea emotii dar o Turcie puternica si stabila , da. Fara implicarea Turciei Marea Neagra va fi un lac rusesc , e clar .
  12. Te-ai incurcat putin in propriile mizerii , sau este doar un mesaj de intampinare ?! Pe principiul "Inafara e vopsit gardul , inauntru leopardul" ?
  13. Da' deja pareti disperati , plus ca "prezentarea" lasa de dorit , eu zic sa incercati mokka .
  14. Sau foloseste un prelungitor .
×
×
  • Creează nouă...