Sari la conținut

udarmih

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre udarmih

  • Dată Naștere 25.10.1978

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

3.159 citiri profil

udarmih's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

11

Reputație

  1. whatsapp udarmih Reputație: 4 Postat Luni la 16:28 Am vizitat o și eu pe Ana acum vreo doua saptamani și mi a placut f mult aceasta fata care iti ofera un GFE maxim Este o fata slim cu un fund delicios de bun ( se vede peefect caprita ) sani misto ..nu perfecti dar buni de lins (i am lins bine sfarcurile ) si o pasarica stramta ,fina si fierbinte , am beneficiat de un oral f bun cu lins si luat pana in amigdale plus lins bijuterii. Are gurita si buzele f fine se simt extraordinar mulate pe madular...am trecut intr un misionar unde nu mi venea sa mai ies din ea :))) am mai schimbat cateva pozitii unde s a implicat maxim si a si terminat si ea fiind sus si stand pe vine in lula mea tare..am simtit cum se contracta pizdica ei mica uitandu se. la mine si zambind ...apoi la final m a lasat sa finalizez in gura ei si m a supt atat de bine pana la.ultima picatura ca ma luase cu ameteala Mi a placut f mult fata este o revelatie se pare M a servit cu un pahar de vin alb f bun si o cola rece .. n am refuzat chiar daca eram cu masina am mai stat putin de vorba si am.plecat cu capul.in nori :)) Note Aspect 9 la ce cur are daca se reapuca de sala vai vai cum il face Oral 9.5 Normal 10 Atitudine si comportament 10 naturala m a tratat fenomenal de bine Locație 10 frumos amenajat , curat , modern De revenit, Da cu siguranta Halat 300 ora ( n am incercat anal ) Nu m am simtit grabit deloc
  2. Am vizitat o și eu pe Larisa Sambata seara și pot spune ca a fost o întâlnire foarte reușită Este o fata cu un fund mare si bombat ( doamne cum se vede in Mama Iedului) , si o pasarica stramta , am beneficiat de un oral f bun cu deepthroat ( sta cateva secunde in deep ( de vis ), te suge bine de tot se vede ca i place ceea ce face F.K intens Mi a placut maxim, un futai corect cu implicare si gemete din partea ei ( am pompat in pasarica ei stramta pana a terminat si ea ) sex in mai multe pozitii dar am finalizat in mama iedului pe curul ei bombat M a servit cu ceva de baut, i am furat chiar si un mar am mai stat putin de vb si dus am fost Note Oral 9.5 ( daca era cu CIM era 10 ) Normal 9 Atitudine si comportament 10 ( zici ca esti cu amanta sau iubita ) Locație 10 frumos amenajat , curat , modern De revenit, Da cu siguranta Halat 200 finalizarea Nu m am simtit grabit deloc Data viitoare iau o ora ! Multumesc Larisa esti o dulceata !
  3. Am vizitat o și eu pe Larisa Sambata seara și pot spune ca a fost o întâlnire foarte reușită Este o fata cu un fund mare si bombat ( doamne cum se vede in Mama Iedului) , si o pasarica stramta , am beneficiat de un oral f bun cu deepthroat ( sta cateva secunde in deep ( de vis ), te suge bine de tot se vede ca i place ceea ce face F.K intens Mi a placut maxim, un futai corect cu implicare si gemete din partea ei ( am pompat in pasarica ei stramta pana a terminat si ea ) sex in mai multe pozitii dar am finalizat in mama iedului pe curul ei bombat M a servit cu ceva de baut, i am furat chiar si un mar am mai stat putin de vb si dus am fost Note Oral 9.5 ( daca era cu CIM era 10 ) Normal 9 Atitudine si comportament 10 ( zici ca esti cu amanta sau iubita ) Locație 10 frumos amenajat , curat , modern De revenit, Da cu siguranta Halat 200 Nu m am simtit grabit deloc Data viitoare iau o ora ! Multumesc Larisa esti o dulceata !
×
×
  • Creează nouă...