Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

add

Serious Contributor
 • Content Count

  261
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

268 Reputatie Excelenta

About add

 • Rank
  Serious Contributor
 • Birthday 01/01/1974

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Timisoara

Recent Profile Visitors

2,691 profile views
 1. Mah frumoasa Cristinuca, cand bagi si whatsapp ca si modalitate de contact?
 2. Salutare confratilor, As dori sa adun niste pareri, fiecare in parte e subiectiv si inteleg asta, despre escortele active din Timisoara care sunt frumoase. Nu ma intereseaza serviciile oferite, doar strict care ar fi topul personal al fiecaruia dintre voi, un top 3. Dupa aia fac eu o interpolare polinomiala si vad cu cate virgule imi da ca sa vizitez cele la care inca nu am reusit. Ma intereseaza, ca la descrierea fetei, sa spuneti ce v-a izbit cu adevarat dpdv al frumusetii ei. Utilizatorii cu multe recenzii gen @povestitorul, @danp123 etc, sunt de preferat. Cei care dau din gura mu
 3. Tu o consideri pe Draguseanca varful frumusetii feminine? Pt mine plasticata aia e epitomul frazei "sunt fascinat de uratenia ta". Ca sa-ti dau un etalon, eu as considera, dintre vedetele noastre, cea mai frumoasa fiind Antonia sau Monica Barladeanu.
 4. Man, nici nu am apucat sa respir. O recenzie de-o fraza suna rau, dar o fraza cat o recenzie suna mai bine 🙃 Mai baga si tu niste semne de punctuatie data viitoare. Uite, iti dau si like, ca sa nu spui ca sunt rau cu tine
 5. Draga Roxy, iti sugerez sa citesti topicul lui Betty/Naty ca sa vezi ce te asteapta daca vei recurge la asemenea masuri. Cea mai usoara cale sa-ti pierzi bunul renume si implicit clientii e sa incepi sa faci amenintari d'astea.
 6. 0720197133 For correct indexing on site.
 7. Meh Dave, when you gonna learn? One: Stop excusing for using Google translate, it's an effort we appreciate and Two: Use English, we all here speak it.
 8. Face, da doar la strainezi si pe bani grei. Deci meri cu euroi, vorbeste o engleza stricata si poti sa dai si mumu mumu si o sa faca si hopa hopa 😇
 9. Asa arata sanii care au fost perky in adolescenta, au avut parte de sutien la greu si apoi s-au lasat. Sau sanii care au fost mai plini, au fost supti vre-o 2 ani de un bebe si femeia a m-ai si scazut in greutate in timpul alaptarii. O mica operatie de lifting si ar arata bestial. Lifting, nu implant!
 10. * nu mai De la un programator astept gramatica de nota 10!
 11. Traducere: "Nu va permiteti voi scorurile care le-as percepe eu, ca de futut pe bani as face-o si aici" Draga Nandia, cred ca cel mai usor ar fi daca ai spune cat ai vrea pt sex si atunci toata lumea ar fi multumita. Cine nu are bani, nu ar m-ai comenta iar cine te-ar vrea ar sari cu banu cat ai cere.
 12. Absolut niciodata. Daca crezi tu cu tarie faza asta, si nu e doar o afirmatie dpdv comercial, atunci tu habar nu ai ce ai pierdut pana acuma pe lumea asta. Sexul este rege, cand e facut cum trebuie. Masajul erotic este, in cel mai bun caz, complementar nicidecum inlocuitor. Detaliile respectivei, te rog frumos. Eu sunt curios de ea, daca face masaj si suge si pula pt. mine e un plus, nu un minus cum ai lasat tu sa se inteleaga
 13. Mama ce vitezoman esti fata de mine. Mie mi-a luat cel putin 7 ani
 14. tu scrie-l atunci, ca ne descurcam noi cu cautatul manual pe google maps / google earth.
×
×
 • Create New...