Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

add

Serious Contributor
 • Content Count

  339
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

350 Reputatie Excelenta

About add

 • Rank
  Serious Contributor
 • Birthday 01/01/1974

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Timisoara

Recent Profile Visitors

3,023 profile views
 1. Sunt confuz, cu alea +50 acolo, +50 dincolo. Uite, eu vreau o ora, cu 2 finalizari, ambele acte sa contina FK, iar actul al 2-lea sa fie finalizare orala. Cat m-ar costa ora respectiva?
 2. Si cat costa partida la tine?
 3. Are deja thread, oricum e de evitat. @pisicuts Acest thread se poate inchide
 4. https://dexonline.ro/definitie/molfăi
 5. @Jessica1 Pe numarul "0748679332" ai whatsapp?
 6. In viata mea nu am intalnit decat o singura nimfomana. Eram undeva dupa facultate, la primul meu job de dupa viata din Complex, si inca mai aveam prieteni pe acolo. Am mers la vizita la un prieten si era si tipesa asta, din Arad, pe acolo. In brate la prietenul meu, insa cand am intrat pe usa la el in apartament l-a tras pe el spre mine si s-a facut singura sandwich intre noi. Am stat doar 5 minute insa prietenul meu, adevarat prieten dom'le, mi-a spus ca daca vreau sa o fut, sa nu am retineri deoarece e o curva. Apoi am plecat ca aveam alte planuri pe seara respectiva. Am intalnit-o a 2
 7. Daca te lauzi asa tare cu ei, pune si o poza sa vedem ce si cum. Eu unul nu te cred pana nu-i arati
 8. @Blaugrana10 nu a gresit nici o persoana. E vorba de pozele din prima postare versus ultima poza. In cele de sus ai zero tatuaje la vedere, in special pe mana ta stanga. Dar daca e vorba de o pozare in oglinda, atunci s-ar putea ca mana ta stanga sa fie cea care-i la spate.
 9. Vezi ca inante sa rasara soarele intri in tarif de seara. Dar eu am alta intrebare. Daca tariful de seara e marit datorita faptului ca vin baieti afumati, cei care vin seara si sunt treji - ei nu ar trebui sa beneficieze de tariful de zi? Sau daca vine unu beat mort dimineata, la ce tarif il bagi?
 10. Matematica e grea, stiu. 1 / 13.983.816 ~= 0.00000007, nicidecum 0.00000007%. Daca vrei sa-l transformi in procente, atunci tai 2 zerouri, devenind 0.000007%
 11. Face naveta. Aici munceste, acolo merge la familie. E bine si asa, numai sa vina. Fata e ce trebuie pt Timisoara
 12. 1 - De aici si fraza""balta aia infecta" in postarea mea anterioara referindu-ma la Publitim 2- Alexandra ar fi unul din diamantele alea. Pustoiaca care a activat pe Publi prima data, apoi a aflat de forum si apoi a trecut la circuit inchis. Una odata pe cincinal apare si-mi face si mie viata mai fericita. 3 - Daca te doare-n pula de ce-mi pasa mie referitor la Publitim e nasol despre tine atunci 4 - Daca mai ai si alte nelamuriri, imi dai adresa si-ti fac o vizita. Iti recomand sa iti aduci si niste prietenasi cand te vizitez, the more the merrier for me.
×
×
 • Create New...