Sari la conținut

catahap

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre catahap

  • Dată Naștere 16.06.1977

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.353 citiri profil

catahap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

20

Reputație

  1. Ca să nu rămân dator, dar și pentru am promis și n-am avut timp, vin și eu cu o recenzie în care cuprind toate vizitele din mai toate locațiile ei de până acum. Am fost „mustrat” și „tăvălit” bine prin pat pentru că, deși am vizitat-o de multe ori și ne-am simțit (sper că amândoi) bine, nu m-am învrednicit să scriu câteva cuvinte. Rochița de Crăciuniță este mai cuminte, dar m-a convins că ea nu-i deloc cuminte și, ca de fiecare dată, programarea a fost respectată, locația (cred că în oglinda aia am admirat-o și pe Bety) potrivită pentru scopul urmărit, deci un 9,5, cu tot ce trebuie la baie, etc. Cu parcarea e mai rău acum, dar când este rondul liber, locuri sunt suficiente. Fata de aproape 10 și fără a nota punct cu punct, scade puțin media generală lipsa FK (dar compensează la alte capitole). Ai cu cine purta o conversație, ai cu cine „te lupta” în pat, lângă pat, în toate pozițiile de „atac” și în final ai și cu cine râde de succesul/insuccesul operațiunii speciale. Și să nu fiți țărani, așa cum am fost eu (fără să-mi dau seama pe moment) și să luați pis(d)ica la smotocit nebărbieriți, că se irită. Mi-am cerut scuze după CIM-ul grozav din 69. Am rămas repetent în a doua repriză, deși s-a oferit și s-a străduit să mă „treacă clasa”. Poate ajung la mărire de notă până la finalul anului, să nu rămân dator.
  2. În fugă și fără alte variante viabile prin zonă, am zis să risc o tragere la titulara topicului. Locația: Favorit și chiar dacă e ca la război pe stradă am găsit loc de parcare. Nu am vizitat baia (rezolvasem problema cu 10 minute mai devreme). Părea singură, nu am auzit nimic suspect. Fata: pozele par reale, sânii destul de mari și la locul lor, iar la aspect general primește un 8, hai 8,5 Servicii: OP banal, nici pe vârf, dar nici la cotor, fără vecini sau alte artificii. Când îl execută din mama iedului se vede bine „jocul sânilor” - 6,5 pentru că e protejat. Sărea la 7,5 dacă era fără căciulă, iar CIM-ul o ducea la 8,5 spre 9, dar na, dacă nu-i în meniu... NP în LOT și eliberarea după ceva călăreală din partea ei. GFE - 2 din oficiu. Halat: 100/fin 150/ora. Având în vedere oferta slabă din zonă, dar pentru că am uitat să-l împrietenesc pe Jimmy cu sânii ei, cred că mai bag o fisă, dar numai una.
  3. Fără alte oferte în zonă și pentru că fizicul prezentat în poze îmi făcea poftă, am zis să bag o fisă la bruneta din topic. Fata este cea din poze, dar micuță, micuță rău (la înălțime). Mai are o colegă și am fost întrebat cu cine vreau. Colega era în bucătărie, am văzut-o, dar nu am fost prea încântat și am preferat-o pe micuță. Micuță - micuță, dar cu sâni frumoși. Acțiunea OP/NP așa cum zice și anunțul. OP banal, un soi de labă cu prezervativ, fără dinți dar și fără artificii. Patul mic te împiedică să te poziționezi perpendicular pe domnișoară și să bucuri de sâni și de priveliște. De văzut nu prea vedeam de părul care acționa ca o cortină, iar de simțit... mai nimic. NP în LOT, dar unul în care ea stătea lungită peste mine. Până la urmă am fost avantajat de această poziție pentru că i-am prins cele două buci (cât două nuci) și am reușit, deși nu mai credeam, să rezolv „problema”. Cum ziceam, sânii frumușei și plăcuți, dar bucuțele nu prea tonifiate. Una peste alta, pentru descărcare cu minionă tinerică merge. Plătisem o oră, dar la sugestia ei de a returna diferența și la cum a mers prima repriză, am acceptat și a rămas la 100/tragere. Juriul: OP: 2 din oficiu NP: 7,5 aspect: 9 GFE: ? 0 e mult Halat : 100
  4. Unde ai găsit-o, un nr. de telefon ceva
  5. Bifat la blonda acum două săptămâni. Dr. tab. pe la favorit, locație accesibilă. Programare telefonică, respectată, tipa nici prea prea, nici foarte foarte, overall ok. Din păcate nu aveam prea mult timp la dispoziție, așa că am ales o tragere - 100, numai oral, cim. corp bine proporționat, sâni mari, plini, grei, ceva kg în plus, dar distribuite uniform. Sigur nu este pentru cei care preferă genul slim, dar pot spune că ai ce ține în mână. note locație - 8,5 oral - 10+ , s-a desfășurat astfel încât nu a mai fost nevoie de normal. Cim, am înțeles că se poate și cof și evident cob gfe - 8 , nu știu de FK, dar deschisă la discuții, receptivă fata - 8,5 , ceva sport nu cred că ar fi de neglijat, în rest bine proporționată, cu amendamentele expuse anterior. halat - 100/150 pentru dr taberei, o ofertă de luat în calcul. Data viitoare, pentru că trebuie să revin, voi încerca și priveliștea din mama iedului, cred că bucuțele se văd bine când sunt împunse din spate. Și sigur, revin pentru un cim pe care vreau să-l combin cu cof și cob. Știu sunt pretențios dar dacă există în ofertă, trebuie testat.
  6. Că tot m-am stârnit la recenzii, cele bune fiind încă în așteptare, datorită dispariției prestatoarelor de servicii cu note peste 8, să vă spun că am pontat și la domnița. Ceva săptămâni în urmă. Locație descrisă de confutadori anterior, servicii convenite la tel O NP, fără CIM, 50/lovitură. Ajuns fără dificultăți, cunosc străduțele zonei, ghidat în garsonerie, tipa conform așteptărilor dpdv fizic, ceva cărniță, sâni conform vârstei, oarecum frumoși, supuși legii gravitației, buni pt amatorii de sex printre ei, dar ca aspect general, conform prețului. Din păcate, O NP s-a transformat după 5 min în O P, motivând nu știu ce probleme din copilărie/tinerețe.Probabil i-a fost frică de CIM, pt că igiena mea (duș anterior și epilat săptămânal) sigur nu a fost un motiv. Oricum, pus balonu, o mama iedului, un misionar, revenit la O NP, sfârșind între sânii făcuți parcă special pentru așa ceva. Per total, sociabilă și cooperantă. note, o medie de 7,5, ceva minus la proba orală, fără mirosuri detectate, raportul preț/calitate corect. Halat 50/bătălie. pentru ceva rapid, fără mari pretenții se califică. un + pentru realitatea pozelor.
  7. Nu sunt scriitor, dar domnița, dacă se poate spune așa, m-a determinat să o fac. E drept ceva mai târziu, vizita fiind prin vară. Am sunat când avea primul set de poze, cele false, dar din cauza prestației fără calificative, am șters nr de tel și nu am mai găsit topicul pentru recenzii. Oricum, revenind, pe lângă pozele false (la vremea respectivă), serviciile ”promise” la tel. (O NP), mă trezesc cu ființa în față și din „greșeală” (lipsă de timp și gândire cu capul care de obicei nu judecă) am și rămas 60/lovitură (mare accident). Ființa, sare prezu” pe Shumi” să-l învelească pt O, protestez și începe o banală labă cu buzele, ceva de moartea pulii și alta nu. Cu ultima zvâcnire de mândrie a lu” Shumi” cer un preze și o cer deasupra, chinuri câteva minute, decartat, igienizat și fugit, gândind cu umor la judecata lui Shumi. De revenit? eu sigur nu, dar din păcate în zonă, e greu de găsit ceva de calitate, iar pistruiata, blonda cu ochi verzi, subțirica de la Favorit, studenta, Monica și alte apariții bune din Taberei au dispărut. De CIM ce să mai spun, e din ce în ce mai rar ca floarea de colț. Iar viața fără CIM e ca pomana fără colivă și ca femeia fără țâțe. Noteeeee , considerați și voi un 4,5 pe linie, considerând 1 punct din oficiu.
×
×
  • Creează nouă...