Sari la conținut

bubutim

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bubutim

  • Dată Naștere 29.07.1972

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara
  • Interese
    femei

Vizitatori Recenți Profil

1.356 citiri profil

bubutim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

16

Reputație

  1. pai de ce sunt dificili ? la Hamburg daca erai roman fetele strimbau din nas si inchdeau fereastra.
  2. salutare .Am ajuns si eu prin Hamburg si am facut o incursiune in zona .hotel linga gara de unde am luat taxi cu 15 euro pina in Freiedrichstraße si nici nu am coborit din taxi si erau 2 pasarici atirnate de bratul meu sa mergem in camera .eram cu niste colegi la baut si nu am savurat nimic ,doar am prospectat piata.colegii dornici de baut nu de prostituate.plina starada de super oferte pe la 50 de euro dar probabil depinde de dorinte . In prima seara doar am vizionat oferta ,am fost si pe strada Herbertstraßse la vitrine in a doua seara de baute si am reusit sa lasa colegii in bar si am mers sa vad oferta. La vitrine toate m-au intrebat de unde sunt .se feresc de romanii ca de dracu.Vreo 3 au umflat pretul cand au auzit ca sunt roman .Vroiam sa vad cum reactioneaza .Am ochit o fatuca frumoasa si la intrebarea de unde sunt am dat-o pe germana .Am urcat in camera cu 50 euro si mia prezentat ce mai ofera in plus dar nu am fost interesat decit de o felatie care a executat´o super inenteles cu gluga.Ma rezolvat repede si a fost dezamagita ca nu mai ramin dar eram in viteza sa nu miroase colegi ca sunt le fetite. Pe strada era circulatie la 3 noapte ca ziua ,tot deschis ,döner ,cirnati de mincare ,baruri ,tot ce vrei .Am observat o chestie in baruri ,multe fete la o bauta si cu germana si un pic de vrajala si ceva de baut sigur nu ramineai cu ouale pline .Chiar sau atirnat doua fete dragute de colegi mei nemti dar fiind in echipa nu am mers pentru ca noi eram 7 si mai aveam si 4 colege la hotel ca eram in excursie cu echipa de la firma.deci exclus sa mearga la hotel cu ele .Si era plin si toata lumea isi vedea de baut . Am intrat si intr-un bar de noapte dar acolo era un alt nivel de preturi,super femei dar nici nu vreu sa ma gindesc ce preturi erau.
  3. cind ai parcat dai pe google ceva pufuri si vezi daca merge cu un taxi . simplu si usor !
  4. ce dracu nu raspunde la telefon ? trimiti mesaje si daca il afla doamna acasa dai de belea.asa cu un numar de tel te mai scoti sau iti trimite mesaj dupa ce ajungi acasa ? dai de belea
  5. in ce zona esti papusa si ce meniu ai ? ceva poze se pot pune ?
  6. o micuta problema am si eu si nu stiu ce ar fi recomandat . dupa ce am un pic de activitate de dat la bucii :doggystyle si depun efort si transpir am o senzatie de frig mai ales daca nu e cald in acel moment in casa si ies din erectie .trebuie un pic de pauza sub o plapuma sa revin la temperatura normala si sunt din nou gara de lupta . ar fi ceva indicat pentru problema asta ? multumesc anticipat pt raspunsuri .
  7. buna seara in ce zona ai locatia deoarece ajung in Timisoara si nu prea am mult timp liber . multumesc mult .
  8. domnisoara ma refeream ca e necasatorita . inca nu sa gasit ! stii pe cineva sau ai o propunere ?
  9. apropo de relaxare . ar fi o domnisoara dispusa sa petreaca o vacanta de 10 zile intr-un resort din Spania sau Turcia la AI cu totul platit. ce pretentii ar avea si ce ar oferii in aceste zile . ma gindesc la chestia asta in varianta ca reusesc sa scap neinsotit in concediu !
×
×
  • Creează nouă...