Sari la conținut

razvanr84

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre razvanr84

  • Dată Naștere 06.03.1993

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    galati

Vizitatori Recenți Profil

1.617 citiri profil

razvanr84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputație

  1. mai stie cineva daca mai activează?
  2. Da... dai greu de ea ..cel mai bine urmărești public24 și când vezi ca este anunțul postat înseamnă ca lucrează în acea zi
  3. Iti recomand alina de la G-uri. Sa încerci pt prima data.
  4. Norocul tău pestIsotule ca mie draga alina și nu stau sa ma cert cu tine. Nu știu dacă ai tu ceva de câștigat dacă postezi nr meu,dar eu pot sa fac rau dacă vreau.
  5. Mai pearisorule știu mai multe despre tine și nu vreau sa vb aici ca alina e fata bună. Alina a postat pe acest forum pana la ultima poza pusa de ea după ai preluat cu initiativa si scrii numai bazaconii. Eu îți zic sa o lași asa.
  6. La mine e a 6 sau a 7 vizita la domnisoara alina
  7. Salut colegi! Astăzi am fost la alina,sunat răspuns din prima intrebat dacă e libera și dus am fost. Ajung îmi deschide ușa, și ma intampina intr-o lenjerie intima. Am stat la o tigara,am vorbit puțin cu ea,după care am trecut la acțiune. Oralul a fost neprotejat umed și adanc la insistentele mele și fără graba. La normal am schimbat câteva poziții fara sa comenteze dupa care am finalizat în guriță ei și swallow. Am stat un nr. Achitat 100lei + 100lei cadou de Crăciun. Oral 9,50 Normal 9,50. Finalizarea 10.
  8. Dacă nu ar fi problema cu primul venit primul servit ar fi în top. Ii place ceea ce face și foarte deschisa pe aceasta tema. Trebuie sa-si modifice acest lucru ai făcut programare la ora 1 atunci te invita nu iti zice stai ca am pe altul.
  9. Nu o mai recomand ca numai e serioasa. Am fost 2 zile la rand la ea și am fost lăsat afara 2 ore și ceva sa astept și ciuciu.Nici la telefon nu a mai răspuns.
×
×
  • Creează nouă...