Sari la conținut

paulpenu77

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre paulpenu77

  • Dată Naștere 05.10.1960

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

paulpenu77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Maine 08.07.20 vreau sa-ti fac o vizita pentro o sedinta de dominare. Spune-mi doar daca este posibil, daca mai esti in Bucuresti pentru ca la dominare din cate am vazut esti supertare. Astept raspunsul tau, o seara minunata!
  2. Am vrut doar să te supăr un pic pentru că mâine vin pentru o sedintă de dominare și aș vrea să fii mai rea cu mine!
  3. În filmulețul în care spui că te jucai cu păsărica, tatuajul este pe umărul drept iar din fotografii reiese că ai tatuajul pe umărul stâng. Cu este posibil?
  4. Abia astept să intru în superbul studio pentru a executa poruncile Mistress-anya!
  5. Am înțeles, voi suna pentru o programare!
  6. Esti în Bucuresti? Se poate dominare? Dacă da, atunci mâine sunt la tine!
  7. Dominare soft in costumul acela superb de ,,politista" se poate?
  8. Tot ceea ce n-avem de la nastere si de care avem nevoie cand suntem mari, ne este dat prin educatie.
  9. Cu tot respectul cuvenit unei STAPANE, lucrurile s-au desfasurat in felul urmator : am sunat si am spus ca vin, cu 2-3 ore am sunat si am spus ca nu mai pot ajunge, iar intamplarea a facut sa ajung in Bucuresti mai tarziu, am sunat dar nu mi-ati mai raspuns. Actuala mea STAPANA mi-a poruncit sa VA scriu iar daca DUMNEAVOASTRA doriti sa ma pedepsiti personal pentru ceea ce am facut, actuala mea STAPAMA imi va permite sa vin pentru o sedinta la DUMNEAVOASTRA! Cu respect, umilinta si consideratiune!
  10. Cu tot respectul dar faceti o mare confuzie eram ( si sunt ) un sclav f. ascultator chiar imi propusesem sa devin sclavul DUMNEAVOASTRA favorit, executam ordinele fara sa spun un cuvant. Eu sunt cel care veneam in Buc. la cursuri( auditor). Dar nu mai conteaza, acum am o STAPANA si binenteles cu acordul STAPANEI mele am scris aceste randuri. Important este ca VA pastrez o amintire frumoasa! Va sarut picioarele!
  11. Am fost sclavul STAPANEI AMADA si pot spune ca a fost nascuta sa devina STAPANA. Este inteligenta,autoritara si extrem de frumoasa. Imi pare rau de ceea ce s-a intamplat dar viata merge inainte. Cu tot respectul pentru STAPANA AMADA!
×
×
  • Creează nouă...