Sari la conținut

baietel

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre baietel

  • Dată Naștere 11.07.1973

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

978 citiri profil

baietel's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

18

Reputație

  1. Ce party prietene, e teapa. Si tepara ordinara mi a dat minus la absolut toate comentariile mele, indiferent de subiect, de sectiune de forum etc. Jeguri de oameni. Daca eu mint, sa dovedeasca faptul ca nu e teapa, sa vedem recenzii de la participanti etc. Kim asta nu are nicio recenzie nici pe anuntul de cuplu, spera doar sa agate niste gusteri sa le ia 200 de euro.
  2. Cata incredere sa ai in cineva cu -12 reputatie? Pute a teapa de la o posta. 32 de fete ... 🤥
  3. Era o tipa in militari, presta si cuplu. 100 de curele tari, in 4 serii de 25, 1000 de lei. Si daca voiai, in timpul asta, i-o sugea lui. Aveau topic dar nu i-am mai vazut de ceva timp.
  4. Urmaresc de mult aceasta sectiune a forumului. Si mi se pare cel putin suspect tipul asta care vrea doar contact pe skipe, ca are el sclave etc. Oricine ar vobi macar prin e-mail, pana sa ajunga la un whatsapp. Nu mai zic ca a avut o perioada acum cativa ani cand una dintre putinele submisive care au fost pe aici il acuza de o gramada de lucruri grotesti. Cu santaj, amenintari etc. Eu doar va avertizez daac intrati in contact cu el, fiecare face ce vrea. Pt mine e subiect inchis, nu voi raspunde la nicio contrareplica.
  5. Salutare, am fost azi la ruxi si pot spune ca a fost o intalnire reusita. Arata bine, exact ca in poze. E comunicativa, ai ce vorbi cu ea. Iti spune clar ce face si ce nu face, care sunt conditiile, dar o face placut, nu cu aere de vedeta cum mi s-a mai intamplat in alte parti. Actiunea nu o detaliez, fiecare cu fanteziile lui, pot spune doar ca a fost atenta la dorintele mele si a facut tot posibilul sa ma multumeasca.
  6. Am fost si eu de cateva ori la Andra. Contactare prin sms, totul ok. Arata f bine, la fata este mai baietoasa. Punctul forte insa nu este nici oralul, nici normalul (dealtfel f bune ambele), ci atitudinea. Cat stai la ea, chiar te simti bine, indiferent ce faci.
  7. Nu te intrebi de ce are minus 165!!!! la reputatie?
  8. In 18 pagini nici macar o recenzie pozitiva.
  9. Nu stiu care e adevarul, dar pana acu nu am vazut nicio recenzie pozitiva. Deci ... pass.
  10. Chiar nu o blocheaza nimeni pe dereglata asta, care polueaza toate topicurile?
  11. Prietene, revino se scrie legat. E verb la imperativ. Nu e ca la suge-o. Acolo e suge pe ea.
  12. E suficient sa vezi acel -441 din dreptul sianei ca sa ai incredere sa o contactezi 😅
  13. Omu' vrea fantezii sexuale, nu sa-i mananci tu banii. Fomisto, ti-au inchis topicele si tu tot te bagi in seama pe unde apuci.
  14. Teapa!!!! Rog un admin sa puna aceste anunturi la tepe. Are alt anunt de azi dimineata, cu o recenzie falsa.
×
×
  • Creează nouă...