multsimulta Reputație: 262 Postat Ianuarie 6, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2013 Anuntul prestatoarei suna asa: BIANCA POZE100%REALE Sunt o d-ra foarte dulce, mereu cu zambetul pe fata, daca si tu esti la fel, te astept alaturi de mine pt. momente intense pline de pasiune.Sunt o fire finuta, comunicativa si foarte discreta. Dupa un "prealung" post gri, cu retineri de la orificii, fac o tura prin AT-ul mult prea populat in zilele astea (ca o paranteza AZI erau peste 27700 - douazecisisapte de mii saptesute de anuntul de la prestatoare) si descopar anuntul domnisoarei. Telefon, shower, masina, telefon, LOCATIE!.. SI acum impartasirea experientei:- locatia bulevardul Mircea Voda 41, aproape de intersectia cu strada Panait Cerna...bloc la strada, loc de parcare suficient, primul bloc de langa un spatiu viran.- etaj 1, apartament 2 camere PLIN,..3 - 4 angajate si o dirijoare. NOTA 7-8 la curatenie, dar cu stat la coada la baie!..- emotii pana la vizionarea tipei deoarece dirijoarea era etnica!.. Concluzia : POZE REALE,...dar gezbracata pare si mai masiva!.. Si chiar este o BBW - tipa: bruneta, 1.65 maxim, peste 80 de kg, sani uriasi, mari si tai,- prestatia oral 9 - doar pentru oral merita sa o incerci,...finalizare orala. normal 5 - nu are mai deloc mobilitate si singura pozitie cat de cat practicabila este clasic!..- finalizare orala fara inghitire - 60 lei- comunicativa, vorbareata si docila la ce-i ceri...- nota 9 pentru ambianta.- curata, epilata, fara mirosuri sau suspiciuni de BTS...parfum discret. - nota 9.5 la igiena Per ansamblu te face sa te simti bine si sa ramai cu o amintire placuta!. RECOMAND pentru cei care vor sa se joace cu niste sani uriasi, sa admire un cur mare si cu o carne tare si sa dea o finalizare orala fara griji!.. LA MAI MARE!... 2
berger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2013 Postat Ianuarie 7, 2013 Mulţumesc lui multsimulta pentru recenzia obiectivă, mânat fiind de ea (de recenzie) dar şi de poze am descălecat şi eu de pe o şa şi încerc să sintetizez:Voce plăcută la telefon, mă programez in 60 de min, zonă, Pasaj Mărăşeşti/ Camera de Comerţ, dar de acolo mai e ceva de mers, cam 5 min pe jos. Este chiar vis-a-vis de Ministerul Finanţelor.Locaţia primeşte nota 6-7, pentru că e aglomeraţie şi ai din start senzaţia de fast fuck, iar igiena deşi e ok, e departe de a fi 'bec'.Domnişoara: Poze reale, şi tocmai pentru că sunt reale se poate observa că nu este un BBW în adevăratul sens al cuvântului, carnea (nu grăsimea) stă foarte bine pe ea, nu are 2 rânduri de burtă, sânii nu sunt lăsaţi, etc - nu poate fi comparată cu Samira care s-a retras, sau cu Alice BBW (deşi la ea nu am fost).Alte observaţii.. se vede din poze că pielea ei nu e albă ca laptele, deci e posibil să aibă oarecare origini romulane, dar cu siguranţă e un specimen reuşit.Corp: pentru amatorii genului, 8-9Chip: 7-8Atitudine: 6-7, e destul de atentă cu clientul,comunicativă - dar senzaţia de fast fuck nu dispare.Igienă 7-8, deşi era curată şi fără mirosuri, nu era proaspăt duşată, şi nici după nu a servit.Am rămas o singură finalizare aşa că nu ştiu cum se comportă într-o "relaţie de lungă durată."Tarifele 60 ron/fin, 120/h, servicii: oral neprotejat (7) în fctie de igienă, finalizare orală, normal(7), şi mici fantezii, anilingus, etc, nu m-a interesat.De recomandat, da, pentru amatorii genului, măcar o dată. Senzaţia de fast fuck este oarecum contrabalansată de preţul modic. Steaguri fluturânde! 2
cristian02 Reputație: 5 Postat Decembrie 17, 2013 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Decembrie 17, 2013 stiu ca a trecut ceva timp. Dar poate cineva sa-mi ofere detalii despre ea? Daca mai activeaza
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum