carolanjou Reputație: 597 Postat Octombrie 20, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 20, 2017 TERAPEUT holistic te invita la un super masaj tantric, THAO, THAI, de relaxare, antistres, ayurvedic, indian, thailandez, shiatsu, sportiv, drenaj limfatic, reflexoterapie bio-energ-terapeutic, bonus consultatie nutritionala, 0720565728 , 0764076068 , 0749530925 acesta e un anunt de prin 2006 acum incearca sa se rebrenduiasca cu urmatorul anunt https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/Masaj-Servicii-profesionale/7b0160767b686054.html DescriereMaseuza cu experienta ofer servicii de masaj de relaxare si intretinere, masaj terapeutic, reflexogen, drenaj limfatic manual; realizez masaj recuperator pentru sportivi si persoane aflate in refacere dupa traumatisme. La cerere, ofer asistenta si consiliere in remodelare corporala, cure de slabire, masaj anticelulitic s.aSedintele se realizeaza la mine la cabinet sau la domiciliul clientului. Pentru preturi, programari sau alte detalii va rog sa ma contactati telefonic (nu raspund la mesaje pe chat).Am dotarile si utilitatile necesare prestarii in bune conditii a serviciilor de masaj. Lucrez cu programari, va rog sa va anuntati cu un telefon in prealabil.Program: zilnic intre orele 10-22Va multumesc si va astept cu drag!am hotarat sa o prezint pentru a va avertiza ca trebuie sa fugiti ca Ben Johnson de aceasta doamna care avea locatie vis-a-vis de ASE la Romana sau mai nou la Crangasi . am sa revin cu amanunte . Oricum doamna e dusa rau cu pluta , in plus te suna , iti trimite mesaje ca cica ea asa isi face reclamadaca mai are pe aici topic imi cer scuze dar eu nu am gasit nimic 1 2 Link spre comentariu
carolanjou Reputație: 597 Postat Octombrie 20, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Menționăm că pozele sunt foarte vechi de anul 2000 și cica a facut , practică , în India Germania Turcia China 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2017 Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Pierdere de timp si de bani.Este cam sarita.In timpul masajului m-a pus sa si tip. (!).Antologica finalizarea - ma intreba cum mi-a facut alta maseuza.Eu nu si nu , ca nu am chef. Dar ea dadea inainte....M-a durut scula vreo doua zile.Cica face si erotic.Haida-de , ar fi moartea pulii !Si are si obiceiul sa dea SMS uri / sa sune.Tactica de marketing....De evitat la modul cel mai serios..... 13 5 Link spre comentariu
calin1986 Reputație: 19 Postat Octombrie 20, 2017 Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Are ochii lui Ceasca. E el, de fapt. 2 Link spre comentariu
coconutz2015 Reputație: 178 Postat Octombrie 20, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 20, 2017 pei si-a facut practica peste tot degeaba daca te intreeaba pe tine )))) 1 Link spre comentariu
carolanjou Reputație: 597 Postat Noiembrie 21, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 0729532245are mai nou si acest numar , acum cica presteaza in Crangasi are cont pe Facebook pe Twetter si pacaleste mai departe o gramada de depravati care nu au vazut-o niciodata la lucru dar sunt in extaz cu ce le indruga Foloseste poza asta care este destul de veche de cand " presta " prin Germania chiar nu ma intereseaza ce face doamna si ce servicii ofera , de calitate sau nu , dar nu suport gunoaiele care in gandire lor spun " dai dracu ca sunt destui prosti sa profiti de ei " 3 2 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 In primele poze pare că-i filează o lampă sau două. 2 Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 In primele poze pare că-i filează o lampă sau două.Sau toate ... 3 Link spre comentariu
carolanjou Reputație: 597 Postat Noiembrie 21, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 https://www.facebook.com/masaj.ayurvedic.bucuresti/https://twitter.com/masajayurvedichttps://plus.google.com/106704759061663259399 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Ce fatza de arzoaica are!😂 Link spre comentariu
tibixxx Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2018 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Ianuarie 1, 2018 Buna! Pe 3 ianuarie ,lucrezi? Link spre comentariu
lauracurvutzacurveshi Reputație: -5 Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Buna! Pe 3 ianuarie ,lucrezi?Pe cine întrebi măi idiotule?! Link spre comentariu
string Reputație: 53 Postat Iulie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 30, 2018 aceeasi "femeie", alt numar : 0752677496 Link spre comentariu
buze dulci Reputație: 70 Postat Iulie 30, 2018 Oras:😈 Oras:😈 Partajează Postat Iulie 30, 2018 Are peste 10 ani pe piață..făcea și sex înainte..... Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat August 3, 2018 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat August 3, 2018 Am fost si eu la Doina.Vis-a-vis de A.S.E.,acum cîțiva ani.Era casa plina de oameni.Cică se țineau niste cursuri.A fist un calvar.Singurele amintirisunt cind cineva tot bătea la usa si ea tot iesea,intra.Mi.a tinut predica sa nu m.ai fumez.Aproape ca ma certa.Cameta si baia erau ok.Undeva pe la etajul 5 parca era apartamentul.Specific asta pt ca am nimerit la ea in Cringasu fara sa stiu ca e ea.Apartamentul cică e al ei .Horror!Jeg peste tot!Cineva încerca sa iasă dintr.o camera:mama ei...bolnavă.Mi a cazut sexul!Puritană rau,nevopsită,îmbrăcată intr.un body rosu:moartea pasiunii! Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat August 3, 2018 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat August 3, 2018 Purisanca..scuze.Si ma refeream la ea....Trecînd de la povestea cu maica.sa la descrierea ei...sa nu se înțeleagă altceva. Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat August 3, 2018 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat August 3, 2018 Am fost si eu la Doina.Vis-a-vis de A.S.E.,acum cîțiva ani.Era casa plina de oameni.Cică se țineau niste cursuri.A fist un calvar.Singurele amintirisunt cind cineva tot bătea la usa si ea tot iesea,intra.Mi.a tinut predica sa nu m.ai fumez.Aproape ca ma certa.Cameta si baia erau ok.Undeva pe la etajul 5 parca era apartamentul.Specific asta pt ca am nimerit la ea in Cringasu fara sa stiu ca e ea.Apartamentul cică e al ei .Horror!Jeg peste tot!Cineva încerca sa iasă dintr.o camera:mama ei...bolnavă.Mi a cazut sexul!Puritană rau,nevopsită,îmbrăcată intr.un body rosu:moartea pasiunii! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum