Sari la conținut

De ce oare? Ceva explicatii, va rog.

Postări Recomandate

• Oras:Munte
Postat

Asa este viata cu urcusuri si coborasuri.Tot am primit de la un domn minusuri, oare ce?Am fost un ucenic cuminte, un maistru devenit peste noapte, exemplar si totusi nu pot sa inteleg cu ce am deranjat.Va rog domnilor/doamnelor/domnisoarelor sa-mi explicati ce se petrece pe aici.

Toate cele bune si numai bine de la Maestro.

• Like 12
  • Minus 3
  • Oras:Constanta
Postat

Asa este viata cu urcusuri si coborasuri.Tot am primit de la un domn minusuri, oare ce?Am fost un ucenic cuminte, un maistru devenit peste noapte, exemplar si totusi nu pot sa inteleg cu ce am deranjat.Va rog domnilor/doamnelor/domnisoarelor sa-mi explicati ce se petrece pe aici.

Toate cele bune si numai bine de la Maestro.

ai devenit Maestro si deci , deranjant in ochii unor retarzi ... alta varianta ar fi ca se doreste o fortare de mana sa platesti un cont superpremium (numai o supozitie)

dar este clar ca retarzii cu minusuri doresc o izgonire a celor ce sunt activi pe aici

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Acum am observat , toate punctele negative le-ai primit pentru ca ai postat la mine. La fel si Crissu.

Invidia unor labari tristi :D

• Like 3
  • Minus 3
Postat

ai devenit Maestro si deci , deranjant in ochii unor retarzi ... alta varianta ar fi ca se doreste o fortare de mana sa platesti un cont superpremium (numai o supozitie)

dar este clar ca retarzii cu minusuri doresc o izgonire a celor ce sunt activi pe aici

Multumesc pentru supozitie, ii dau inainte deocamdata.Dar la vara in mod sigur o sa te vizitez, chiar daca intre timp devin ucenicul ucenicului.Toate cele bune de la Maestro.

• Like 9
  • Minus 3
  • Oras:pe unde pot
Postat

Ai suparat baietii care nu au altceva mai bun de facut decat sa dea minusuri :))

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Ai suparat baietii care nu au altceva mai bun de facut decat sa dea minusuri :))

Multumesc, dar nu cred ca am suparat pe nimeni.Credeam ca Forumul este , ma rog pentru altceva.Pacat.Toate cele bune. :hihat

• Like 8
  • Minus 3
Postat

cum poti sa dai minus?

Habar nu am si nici nu vreau sa ma fortez, sunt Maestro incepator.Toate cele bune

• Like 8
  • Minus 3
Postat

Dai cu bani ca prostu si dupa dai cu minusuri ca imbecilu :)) in loc sa dai cu bani in alte locuri mai interesante :) dar atat pot uni ;)

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Vezi, de exemplu acum i-am suparat tare si iar imi dau cu minusuri pana ma baneaza dar nu e nimic, revin cu forte proaspete :))))

Ps: sa le trag la mumu ;) si lor si parintilor care i-au conceput asa prosti :)

• Like 2
  • Minus 3
Postat

cum poti sa dai minus?

sunt unii ce au platit Cont Premium, special pentru a minusa :D

vreo 70lei/luna cotizatie la motan

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Vezi, de exemplu acum i-am suparat tare si iar imi dau cu minusuri pana ma baneaza dar nu e nimic, revin cu forte proaspete :))))

Ps: sa le trag la mumu ;) si lor si parintilor care i-au conceput asa prosti :)

:( eu inca nu pot da nici plus acum :( ca va plusam eu pe toti :( asa, sa moara fraierii de oftica :)

• Like 4
  • Minus 4
Postat

:( eu inca nu pot da nici plus acum :( ca va plusam eu pe toti :( asa, sa moara fraierii de oftica :)

Ca de la Maestro la Maestro,multzam, intentia conteaza.Toate cele bune. :hihat

• Like 7
  • Minus 3
  • Oras:Unde vreau
Postat

Baieti, o b i e c t i v si prietenii sai, sa ma sugeti ;) pardon, sa ma lingeti in cur, ca de supt sunt sigur ca nu sunteti capabili  :laugh2  :laugh2

• Like 10
  • Minus 6
Postat

eu zic sa mai fie bagata o obtiune, membrii platinum xxx sa poata bana direct persoane, ca sa nu se mai chinuie cu puncte :) 

e nasol sa nu am destule postari ca sa ma puteti face sa tac nu?  :laugh2  :laugh2  :boob  :boob  :boob

• Like 11
  • Minus 6
Postat

o b i e c t i v, asa-i ca e nasol ca nu ai cum sa imi dai destule puncte ca sa fiu banat mai repede? eu zic sa mai platesti cateva conturi la motan ;) 

in loc sa futi de banii aia, mai bine baga-i intr-un loc sigur ;)

• Like 9
  • Minus 6

• Oras:CONSTANTA
  • Oras:CONSTANTA
Postat

De ce m ai raportat de 78 de ori intr o zi(ieri),eu nesctiind nimic de 2 saptamani?

• Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...