inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Octombrie 23, 2017 ðŸ˜‚âœ”ï¸ 3 2
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Octombrie 23, 2017 ðŸ˜‚âœ”ï¸ 3 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2017 Cum face Rozkendra cand aude de Inesuka: Am zis eu ca nu e site-ul tau si poti sa-ti bati joc de el cat vrei?Nu.Nu stai sa citesti tot, dar cand primesti mesaje de spam... e site-ul tau. Nu o sa mai primesti mesaje sa nu crezi ca m-am gasit eu sa ma impun.Prost, rau. Ai dreptate, am zis ca nu mai scriu, ok. Infantil. 6
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2017 Strange vibe...So you say that according to your IT I am not welcome...Massage taken.Have you thought about the fact that I don't want to be here?Still moronic infant. 6
Administrator pisicuts Reputație: 114432 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Octombrie 24, 2017 i-o trecut supararea la rozkendra pe Inesuka ?? 3
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2017 Roz ... ai legatura... esti in direct cu dreptul la replica.Stai un pic sa scot berea de la rece. 3 3
tk2xxx Reputație: -531 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 24, 2017 Ziua buna tuturor!Rog userii care au un strop de simpartie sau respect fata de mine,ei insisi, sau poate au avut vreodata sa nu mai poteze nici macar cu glumite nevinovate sau ca-s plictisiti pe topicele mizerabile de scandal a trollului pisicuts. Eu nu doar ca nu voi posta pe topicele sale de dedicatie si trolling, dar nu am nimic de discutat pe viitor cu el nici prin email, pm sau raspuns la postari cand mi se adreseaza sau vorbeste despre mine. Atitudinea sa de inosire fata de mine femeia cu care a impartit o comunicare intima si mai ales luand in calcul ca de aproximativ 2 ani a fost ruggat de mine personal atat privat,cat si public, atat cu vorbe frumoase si calm,cat si cu blasfemii si injurii(omul dupa cateva mii de repetitii o mai ia si razna) ca este penibil ce face si scarbos pt el insusi,nu doar fata de mine. UnA peste alta nu va interzic sa ii populati scarbosenia or indrum unde sa postati, tot ce cer este sa vad bun simt si discernamant si sa remarc eu care il are in masura in care acest retard nu da dovada dupa 2 ani de mizerie de asa ceva.Cat despre handicapat cu un stadiu alarmant dw autism singura comunicare posbila intre noi este sa ma anunte privat sau public cand simte foame si nevoie de jeg si cam cat estimeaza el ca face ca si catig un topic de atac si scandal cu RozKendra si ma voi supune fara prea multe cuvinte sa ii trimit plata aferenta.Multumesc tuturor pt atentie,,aceasta fiind evident ultima mea postare aici, nu va voi mai rapi dn timp Numa; bine Ma cac pe fata ta 3 4
puddin Reputație: -430 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 7, 2017 i-o trecut supararea la rozkendra pe Inesuka ??Eu nu am nimic de spus , pentru ca nu imi place sa-mi dau cu parerea in necunostinta de cauza:)Innes , esti o fata decenta. 3 4
gicanul Reputație: -132 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Noiembrie 7, 2017 i-o trecut supararea la rozkendra pe Inesuka ?? Ce-ți mai place. :laugh2 :laugh2
misasculatgraaav Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2019 Postat Ianuarie 27, 2019 Ma cac adanc si apasat in gatu ,ma-tii si apoi o ridic cu capul pe fata ta cand ii vine inapoi . e tot ce merita jegoasa aia care a fatat un cacat imprastiat sifilitic autist si handicapat ca tinepe jegul de tactcu cu retard mintal si il fut in cur cu un cactustu sa mori de cancer Cu Ines nu am nimic cea mai tare injuratura pe care am citit-o in peste 30 de ani da veatza dah bossmerita un up
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum