Sari la conținut

Doamna tanara 29 ani

Postări Recomandate

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Salutare , a fost cineva?

Doamna tanara, 29 ani, par scurt satena, sani frumosi, forme frumoase, fara prejudecati. Doresc parteneri generosi doar la locul meu de refugiu. Cer si ofer igiene, discretie si seriozitate maxima. Nu raspund la mesaje si numere private.
Telefon: 0726.964.705 sau 0762.803.176 pozele sunt 100%100 reale sunt facute in locatie mea pupicii

post-169556-0-28274000-1508742092_thumb.jpg

post-169556-0-71790600-1508742103_thumb.jpg

post-169556-0-52450400-1508742113_thumb.jpg

• Oras:Timisoara
Postat

Prietene eu nu prea ma pricep la femei ... dar chiar si eu imi pot da seama ca doamna ori ... are 49 de ani ori are 29 cum spunea ea si are casa plina cu decoratiuni de la cernobal.

Postat

te asteapta si cu palinca sa te ametesti sa nu o mai vezi bine

dupa un pahar de vishinata ti se pare ca-i Jasmine :)

Postat

ba oamenii , asta are 40 45 de ani si e nevasta tiganului Nicu. Bisexual o suge si el, mizer, miros inchis, futai sec, ea cu herpes, racita mai mereu, fum , nasoleala. Chiar disperat sa fii sa mergi sa dai intr-una ca aia. Am auzit de niste muncitori veniti de nu stiu de pe unde de prin tara ca au mers un microbuz intreg intr-o seara la ea. Fericiti cu totii! Tot al treilea gratis! Ei zic ca au facut o afacere buna! eu as zice ca sifilisul e complicatenie!

Vizitator bolovan fiert
Reputație: 0
Postat

Cum 40 - 45 ca azi si-a actualizat anuntul , are 30 de ani ! Chiar sa fure 15 ani ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.