Sari la conținut

A fost cineva?

Postări Recomandate

Postat

200 sedinta la mine 300 la tine 10 euro web

0741781864

citeste tot textul deoarece alte detalii discutam fata .in fata. sunt f calda cu cei care vin si f rece la telefon cu cei care doar suna.

sunt genul de femeie pe care macar odata merita sa o intalnesti.. pur si sinplu altfel.

femeile mature 40 ani sunt precum vinul cu trecerea timpului ele devin mai savuroase mai interesante .. masaj jucarii uro activ accept si cupluri. 

in zona piata victoriei 10-20 dupa ora 20 doar la client.

mature woman are as wine with the passing devin tastiest more intersting.

donne mature diventano come vino col passare del tempo.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare băieți!

Am ajuns eu la presupusa doamna si am zis sa contribui cu recenzia pentru a nu imi mai aude critice din partea unora!

Locuiește in primul bloc pe stânga de pe Banu Manta intrând din Ion Mihalache ultima scara,după bloc fiind Hotelul Iris.

Pentru început folosește multe anunțuri cu diferite numere de telefon, cu o mulțime de poze unele reale altele nu.

Referitor la poze sunt un set de poze cu niște struguri care intenționează sa ii guste, nu le mai găsesc dar poate le găsiți voi, acelea fiind reale.

Doamna se prezintă la 42,43 cu + , aspectul își arată varsta, fiind mai durdulie de la burta in sus, sani(4,5) , craci frumosi si lungi (nu grasani), înaltă undeva la 1.77, la abdomen este o operație de cezariana care este foarte sesizabilă, ten creol fregventeaza solarul. La fată este drăguța(placuta) privind-o iti vine pofta s-o futi o data. Te poftește imediat la duși după pătrunderea in apartament ia fiind deja igienizata si echipata in chiloței sutien, halat . Apartament cu 2 camere, treci prin living ca sa ajungi in dormitor, seisizezi usor ca nu are colege sau rechini. Din conversatia purtata am inteles ca este maritatata avand copil si lucrează pentru o viata frumoasa, fără abstracți de la nimic (vacante, ect).

Pe parcursul acțiuni tine sutienul desfăcut sub sâni , lăsat ca sa nu ti piară pofta din cauza dezvoltări prea mare a burtei si a operație, folosește un dildo pe parcursul oralului probabil pentru a te excita si sa te facă sa termini mai repede ( te lasă sa il introduci in vagin). La normal se schimba amabilitatea, nu mai este asa deschisă, accepta doar umeri craci si capra. Refuza sa se urce pe tine.

De vagin pot spune ca la primul numar e ok , im schimb la al doilea numar m-am chinuit vro 20min pierindum pofta instantaneu fiind restricționat de poziții dar si de o ușoară graba ,,ce se întâmpla de ne termini" dar ma fortez putin si reușesc sa duc la capăt si al doilea numar trecând la oral cu atenție la oute tot odată ajutat de mânuță cu stropire pe sânii uriasi

La telefon aveti mare atenție, ce întrebări puneți, este foarte înțepata si devine si mai impulsiva daca o întrebați de SERVICI. Este intepata si te ia direct ,,Ai sunat sa vi sau doar sa intrebi". In schimb daca te duci se schimba la 180•, ne mai fiind impulsiva si dura.

Notele mele sunt:

Oral - 7

Normal -6

Atitudine -7

Halatul 200lei ora

Singurele lucruri care ma dezgusta sunt: Pretul care il schimba după o zi pe alta in funcție de cati clienți are. Asta am uitat sa precizez mai sus . In anunț avea 200 lei iar la telefon solicita 300lei . Deranjat de acest aspect i-am reamintit de ce scrie in anunț simplificând in final tariful la 200lei. Susținea in prima faza ca a mărit tariful dar nu stie ce sa întâmplat. ,,DAR POTI VENI SI LA 200lei". Menționez ca nu este vorba de 100 lei dar nu imi plac chestilea asta. Daca mai vrei 100lei poti cere in alt mod. ,,Poti sa imi mai dai 100 , ca am nevoie..." . Suna altfel.... Nu prosteală d-asta ieftină. In fine trecem si peste asta.

In al doilea rând ma deranjat faza cu pozițiile. Adică esti restricționat la cateva poziția pe care nu o obosesc pe ea...

In concluzie.

Eu nu o S-o mai deranjez pe doamna, nu neaparat de ce am scris mai sus, doar pentru simplu fapt ca nu sa legat o chimie mai aprofundata între noi.

Im schimb pe voi va sfătuiesc sa mergeți daca nu va dezgusta ce am scris eu mai sus. Relativ femeia e buna de futut la peste 43 de ani..., iar mai ales văzând-o pe strada îmbrăcată se trezește GOGU instantaneu.

Rugămintea mea la toți colegii care au găsit poze cu implicita si celelalte numere de telefon, sa le posteze aici ca sa aibe toți idee de dansa!

Ciocane tari si spor la lovit cu ele!

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.