Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2017 Partajează Postat Octombrie 25, 2017 💋 84 Link spre comentariu
13cunilingus Reputație: 2325 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 25, 2017 https://media.publi24.ro/extralarge/20171021/1012/bf09f4306656ef915366f738e4169092.jpg 3 4 Link spre comentariu
13cunilingus Reputație: 2325 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 25, 2017 Numele meu este Karina , sunt o femeie dezinhibata, stapanesc bine tainele sexualitatii si cele atractiei, alaturi de mine te vei lasa prada placerii , atingerile mele iti vor ridica porii, sarutul frantuzesc te va ispiti spre a ma impince a-ti face un ORAL umed si adanc , ca mai apoi sa cercetam cea mai buna pozitie a kamasutrei ! Suna-ma si vino sa ne intalnim in camera mea de hotel foarte intima si hai sa incingem atmosfera impreuna pana "explodam" de placere ??? un pahar de vin /fara graba/un masaj /o baie cu spuma pentru placerea noastra Disponibila si pentru party-uri/weekenduri/vacante/0756 908 686 5 Link spre comentariu
dandanut91 Reputație: 103 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 25, 2017 Ceau,Poate ar fi bine daca ai da cateva detalii legate de tarife,servicii si zona unde ai locatia.Mersi! Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2017 Partajează Postat Octombrie 25, 2017 👄 71 Link spre comentariu
sefuvostru2014 Reputație: 34 Postat Octombrie 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:la curve Telefon: [email protected] Oras:la curve Partajează Postat Octombrie 26, 2017 frumoasa foc Link spre comentariu
neros Reputație: 520 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 27, 2017 foarte frumoasa, urmeaza sa merg si eu la ea, nu vreau sa o ratez Link spre comentariu
sefuvostru2014 Reputație: 34 Postat Octombrie 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:la curve Telefon: [email protected] Oras:la curve Partajează Postat Octombrie 27, 2017 foarte frumoasa, urmeaza sa merg si eu la ea, nu vreau sa o ratezis curios daca e la fe de buna la servicii pe cat e de frumoasa Link spre comentariu
tmpower Reputație: 117 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Arad/Timisoara Oras:Arad/Timisoara Partajează Postat Octombrie 28, 2017 servicii: oral neprotejat , DT , finalizare corporala, normal protejat , masaj, sarut, 69, fantezii erotice acceptate, dirty talk (vorbit murdar) .pret per finalizare 30:min -200 lei300 lei o ora , o cafea din partea mea sau ceai , dupa caz ☺️b. eroilor de la tisa, langa fabrica de incaltaminte Guban Zahar brun ai? Pentru cafea evident, am o alergie rara la zaharul alb din sfecla ... Link spre comentariu
supermariobanat Reputație: 167 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 29, 2017 am tot sunat si sunat, iar sunat .. mesaje, nimic, abandon Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2017 Partajează Postat Octombrie 29, 2017 am tot sunat si sunat, iar sunat .. mesaje, nimic, abandonIdem Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2017 Partajează Postat Octombrie 29, 2017 imi pare rau baieti , dar am fost plecata weekend-ul acesta , iar de informat nu aveam cum s-o fac , de raspuns la telefon nici nu mai pun problema, revin de maine , dupa orele 10:30 , seara imi termin programul de pe la orele 21:00....pana atunci raspund la telefon va astept de maine Link spre comentariu
aalliinn Reputație: -3 Postat Octombrie 29, 2017 Partajează Postat Octombrie 29, 2017 mai bine ai incepe sa te duci la biserica de maine ce zici? Link spre comentariu
localnictm Reputație: 515 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 29, 2017 imi pare rau baieti , dar am fost plecata weekend-ul acesta , iar de informat nu aveam cum s-o fac , de raspuns la telefon nici nu mai pun problema, revin de maine , dupa orele 10:30 , seara imi termin programul de pe la orele 21:00....pana atunci raspund la telefon :) va astept de maine Am vrut si eu sa merg la domnisoara dar nu a mai raspuns. Am sunat de multe ori si nimic ... M-am tot invartit pe acolo pana la urma de cei 300 lei rezervati pentru distractie am cumparat o pereche de pantofi de la Guban pentru sotie. Duminica am mancat foarte bine. Multumesc karinaa. Acum si notele:ciorbita de vita - 9 (carnea era putin cam tare se putea mai bine, dar a fost delicioasa)cartofi natur - 10 (chiar daca este o mancare foarte complexa a fost foarte buni)friptura de curcan - 8 (putin cam uscata se putea si mai bine)salata - 10 (delicioasa, foarte bogata in vitamine, aici un plus , atitudine plus client) A fost bine dar per total este cam scump 300 lei pentru un meniul zilei nu cred ca mai revin.Pofta buna! 9 1 Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2017 Partajează Postat Octombrie 29, 2017 Am vrut si eu sa merg la domnisoara dar nu a mai raspuns. Am sunat de multe ori si nimic ... M-am tot invartit pe acolo pana la urma de cei 300 lei rezervati pentru distractie am cumparat o pereche de pantofi de la Guban pentru sotie. Duminica am mancat foarte bine. Multumesc karinaa. Acum si notele:ciorbita de vita - 9 (carnea era putin cam tare se putea mai bine, dar a fost delicioasa)cartofi natur - 10 (chiar daca este o mancare foarte complexa a fost foarte buni)friptura de curcan - 8 (putin cam uscata se putea si mai bine)salata - 10 (delicioasa, foarte bogata in vitamine, aici un plus , atitudine plus client) A fost bine dar per total este cam scump 300 lei pentru un meniul zilei nu cred ca mai revin.sa iti fie de bine :)Pofta buna! Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2017 Partajează Postat Octombrie 29, 2017 sa iti fie de bine ! dar nu stiu cu cine ai vorbit tu la telefon si te-a programat duminica :) cum am spus, am fost plecata din TM :)mai bine ai incepe sa te duci la biserica de maine ce zici? sau tu :) pana la urma nu eu te sun pe tine, tu poate m-ai sunat...iar programul mi-l fac si incalc singura fara sa dau socoteala :) eu mi-am pus un anunt, apelurile mi le preiau in functie de disponibililate 76 Link spre comentariu
neros Reputație: 520 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 30, 2017 nu iti pierde timpul sa raspunzi la useri foarte noi cu postari putine, de cele mai multe ori sunt clone sau proxeneti de la concurenta 1 Link spre comentariu
moshionroata Reputație: 40 Postat Octombrie 30, 2017 Telefon: [email protected] Oras:tim Telefon: [email protected] Oras:tim Partajează Postat Octombrie 30, 2017 oricum draga Karina pe viitor daca mai pleci anunta-ne dinainte Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2017 Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Acum si notele:ciorbita de vita - 9 (carnea era putin cam tare se putea mai bine, dar a fost delicioasa)Pofta buna!Poate e o intrebare aiurea, dar eu mi-o acum!Unde ai mancat ciorba de vita de nota 9?Multumesc anticipated!Ardei iute avea? Smantana? 4 6 Link spre comentariu
niku731 Reputație: 484 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 30, 2017 La Dinar-Serbia. E delicioasa cu paine prajita dar cam putina. In schimb, dupa felul 2 (recomand platou dinar) nu te mai poti ridica de la masa 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2017 Partajează Postat Octombrie 30, 2017 La Dinar-Serbia. E delicioasa cu paine prajita dar cam putina. In schimb, dupa felul 2 (recomand platou dinar) nu te mai poti ridica de la masaхвала! Link spre comentariu
radulesimian Reputație: 5 Postat Octombrie 30, 2017 Partajează Postat Octombrie 30, 2017 cim? anal? Link spre comentariu
sefuvostru2014 Reputație: 34 Postat Octombrie 31, 2017 Telefon: [email protected] Oras:la curve Telefon: [email protected] Oras:la curve Partajează Postat Octombrie 31, 2017 dupa ce faci digestia sigur exista un anal 2 Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 dupa ce faci digestia sigur exista un anal Anal si c.i.m nu fac ! Link spre comentariu
zippitpls Reputație: 110 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:TM Oras:TM Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Hey, Astazi am fost la Karina, am sunat-o (daca nu raspunde inseamna ca are client si respecta clientul deci nu o vezi cu telefonul in mana) si am stabilit cu ea ora. Cu jumatate de ora inainte am confirmat si totul a decurs perfect! Am ajuns la ea zona Lipovei... la hotel. EI bine la usa ma intampinat domnisoara din poze care este foarte draguta! Pot sa spun ca am fost putin inhibat la inceput dar prin stilul ei m-am relaxat imediat. Am fumat o tigara am povestit si am trecut la actiune... EI bine aici e important de stiut ca desii e tinerica, e extrem de orientata pe client! Te face sa te simti bine si dupa parerea mea e ca are potential mare! Mi-a spus ca a fost si pe dincolo si se vede acest lucru prin comportamentul ei deosebit de grijuliu si indemanatic! Se vede ca a lucrat cu o alta "gama" de oameni educati. E strict parerea mea personala altfel spus sunt concluziile pe care le-am tras eu viz-a-vii de comportamentul ei neasteptat de perfect!Eu am ales 1 ora si pe langa ca m-a facut sa ma simt extraordinar, ai si ce povestii cu ea si o simti langa tine intruna.In pat totul a decurs perfect si am fost placut surprins de comportamentul ei total axat pe mine si nimic altceva! +1 Ca note: Locatia: 9.5 (hotel, camera micuta dar e ce trebuie adica nu merg sa dansez sau sa joc tenis sa fie nevoie de o camera mare) Aspect: 10+super draguta (slimfit), tatuaje dragute NP: 10 Se misca bine si are atitudine, schimba pozitii.... o simti fain!ON: 10 Exact cum imi place mie! Sunt subiectiv!GFE: 10 Foarte ridicat, sarutat, pipait/mangaiat Cadou: 300/1ora pe care i-am inmanat de la inceput. (da merita fara nici un gand)De revenit: DADe recomandat: DA Ca nota de final: As merge in fiecare zi sincer la ea! Pe langa ca arata foarte bine, te simti si bine cu ea fiind foarte placuta si nu m-am simtit nici un moment grabit! Cu ocazia asta, Karina iti trimit un pupic si iti multumesc pentru timpul petrecut cu tine!!! 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum