Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Cozoooo ? Am citit pe undeva ca ai fost blocat...Ti-am spus sa nu te bagi in sensuri...In fine, eu nu am blocat pe nimeni...Am eliminat...:))))))PS: propun schema cu portita, mai Bade Ghita...;) Pai am citit pa topicul unei "vedete" :)))))))))Tu ai eliminat ? Ce ? :))Poate ne lamuresti despre mesajul de mai jos :) 32 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Tu ai eliminat ? Ce ? :))Poate ne lamuresti despre mesajul de mai jos :):)))) nr tau de telefon din agenda telefonica.Acum esti lamurita ? :) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Ce poza frumoasa! Parca o stiu de undeva... ;)Pot pune si altii poze? :D Pentru linistea ta sufleteasca, si doar a ta...caci esti singura nelamurita, mesajul este unul vechi.Pozitiv. Desi vorbea mult (este totusi Maestru, are vorbele la el) nu a facut-o la modul negativ sau jignitor. Premiantii ar trebui sa fie capabili sa deduca singuri un text compus din 2-3 fraze. :) 1 Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Nu e super vechi mesajul , are maxim 2 luni , 2 luni in care eu nu am fost in Tm :)Daca acum 2 luni subiectul Karinaa era pozitiv , imi imaginez ca acum sunt personajul negativ din poveste ;))Si eu care aveam impresia ca prin serviciile pe care le fac , fac numai lucruri frumoase :)Imi propun ca de astazi sa nu ma mai intereseze ceea ce posteaza cccftig si cozonac .O zi cat mai minunata sa aveti ! Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Ai o imaginatie bogata...Ca'n basme! :) 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Imi propun ca de astazi sa nu ma mai intereseze ceea ce posteaza cccftig si cozonac .O zi cat mai minunata sa aveti !Propun o scadere masiva a pretului la carburanti. :))))) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Aia zi minunata!! :laugh2 :laugh2 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Si eu care aveam impresia ca prin serviciile pe care le fac , fac numai lucruri frumoase :)Impresia conteaza si ea desigur. :))Dar mai conteaza multe...;)Da' las' cresti tu mare...Succes ! :) Link spre comentariu
fireball100 Reputație: 107 Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Fraților lăsați fata in pace , nu mai va băgați in seama aiurea 😉 1 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 E 3 NOIembrie! :DAi ajuns in Timisoara? Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 E 3 NOIembrie! :DAi ajuns in Timisoara?A rectificat apoi...Pe 4...:))) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Cum adica?Scrie clar in semnatura ca din 3 NOIembrie!! Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Cum adica?Scrie clar in semnatura ca din 3 NOIembrie!!Pai na, mici turbulente...:)))Asa se intampla cd zbori cu o anumita clasa...E alta inaltime...:)) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Tu vrei sa spui ca era cu capul in nori? :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Tot ce e posibil...:))) Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Pai na, mici turbulente... :)))Asa se intampla cd zbori cu o anumita clasa...E alta inaltime... :)) Daaa, ajungi in 2... :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Daaa, ajungi in 2... :)Ai grija ! Ca eu cu Cozo suntem in black list. :)))Grav !Foarte grav ! :)) Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Ai grija ! Ca eu cu Cozo suntem in black list. :)))Grav !Foarte grav ! :)) Prea tarziu.... (m-a "lovit" tare o... frumoasa) DAR, avea cineva (pe vremea aia, era cu m mare) o vorba ... cum ca nu tot ce se vede, chiar e ... Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Prea tarziu.... DAR, avea cineva (pe vremea aia, era cu m mare) o vorba ... cum ca nu tot ce se vede, chiar e ...Ce vremuri !Schimbatoare...:)) Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Ce vremuri !Schimbatoare... :)) Exact ca lumea! :( Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Exact ca lumea! :(Ce sa-i faci mai Gigi ? Ne raportam la ea...Numai premiantii vor ca lumea sa se raporteze la ei. ;) Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Ce sa-i faci mai Gigi ? Ne raportam la ea...Numai premiantii vor ca lumea sa se raporteze la ei. ;) Nu "cunosc", nu-mi dau cu parerea... inca! :) Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Ce sa-i faci mai Gigi ? Ne raportam la ea...Numai premiantii vor ca lumea sa se raporteze la ei. ;) Si totusi: "nu regreta niciodata nimic care te-a facut candva sa zambesti"!!! Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Chiar acum am ajuns :)Maine incep sa fac programarile pentru saptamana viitoare :)Duminica este zi dedicata rasfatului :*Trebuie sa anunt ca numarul meu vechi nu ilmai am , l-am schimbat si tot maine il voi posta.Abia astept sa facem nebunii si sa ne inveselim impreuna :)Am ramas asa cum ma stiti, cu zambetul pe buze :*Preturile si ele vor ramane la fel 200/400, serviciile la fel ON/OP/NP/FK :*Va salut din suflet si va pup :* 33 Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Ai grija ! Ca eu cu Cozo suntem in black list. :)))Grav !Foarte grav ! :))Domnule, cum poti sa te pui la mintea unei fete de 22 de ani?;)) Inteleptule ;)Oare barbatii se maturizeaza vreodata cand vine vorba de femei? Intreb pentru o prietena :p 30 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum