Sari la conținut

KARINAA 0746515932

Vizitator karinaa

Postări Recomandate

Vizitator akephalos2016
Reputație: 0

Bună dimineața

D-șoară, permite-mi un sfat (și eu l-am primit zilele trecute): lauda de sine nu miroase bine!

Lasă faptele să vorbească, în speță, recenziile primite și cele viitoare. Cea mai bună "reclamă" este să vadă clienții cum ești "pe viu", nu de alta, dar, ca experiență personală, se pot schimba multe, în bine sau în rău, în cele 2-3-4 luni de absență din Timișoara.

Link spre comentariu
Vizitator karinaa

Bună dimineața

D-șoară, permite-mi un sfat (și eu l-am primit zilele trecute): lauda de sine nu miroase bine!

Lasă faptele să vorbească, în speță, recenziile primite și cele viitoare. Cea mai bună "reclamă" este să vadă clienții cum ești "pe viu", nu de alta, dar, ca experiență personală, se pot schimba multe, în bine sau în rău, în cele 2-3-4 luni de absență din Timișoara.

Multumesc pentru sfat !

Link spre comentariu
Vizitator karinaa

Ceau karina ,care sunt servicile cu care teai intors si cat stai,chiar imi doresc sa te revad

Serviciile sunt aceleasi :)

ON/OP in functie de igiena, NP, FK, GFE, ...,.

Pana vineri inclusiv o sa fiu in Timisoara :*

• Like 28
Link spre comentariu
Vizitator cozonacq

Pret dublu pentru amandoi :)

Si facem treesome :)) ! Va astept !

Yeeeeei!!!

Uraaaaa!!! 😊

Abia astept sa ne jucam la dublu.

Jucam...cum era...dublu sau..? :D

Intr-o nota cat se poate de serioasa, eu am incheiat bãşcãlia aici.

Ai gafat-o foarte grav, impardonabil dpmdv si din cauza asta am tot continuat.

E suficient!

Numai bine...tuturor!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

De cate si de cate ori v-a facut fericit fata asta ,prin felul ei de a fi,dragalasa si jucausa ?

Poate de prea multe ori si nu mai stiti sa o pretuiti.

Orpheus ? Fara suparare...sunt lucruri multe pe care nu le stii...

Sa o lasam asa mai bine.;)

Link spre comentariu
Vizitator orpheus

Orpheus ? Fara suparare...sunt lucruri multe pe care nu le stii...

Sa o lasam asa mai bine. ;)

Normal nu pot sa le stiu pe toate,dar de o vreme vad ca vi s-a schimbat comportamentul. Ori ca s-a schimbat ea, ori ceva in voi. 

Dar sa o lasam asa  :no2

• Like 1
Link spre comentariu

• Oras:Dacia
  • Oras:Dacia

Salutare futăcioși!

Bună Karinaa!

Cine a văzut artificiile de aseară? Cum să nu fie? Ia întrebați-o pe Karinaa? La noi au fost!

După așa o absență îndelungată hormonii mei o luaseră razna încă de dimineață. Programarea era deja făcută cu mult timp în urmă. De pe scări deja mirosea a sex, hormoni, sex, din nou hormoni. Ajuns la ea, am elucidat misterul. Ai ei erau... și ai mei. S-a umplut casa de hormoni. Am crezut că îi potoli cu câteva săruturi pasionale dar a fost mai rău. Eu eram încins, ea era într-un neglije' care m-a încins mai rău. Doar câteva guri de... și de apă rece au mai stins din fierbințeală. Dar fitilul meu începuse să caute o scăpărătoare.

L-am dus la duș cu gândul de a-l mai potoli. Ți-ai găsit, că a intrat Karina să - mi zică ceva și din nou a început să se umple de miros de sex, hormoni, sex, hormoni.

Ea era bomba eu eram cu fitilul. Demențial a fost când s-a atins fitilul de scăpărătoare. Și s-au frecat cu ardoare și pasiune până au explodat într-o rafală de ARTIFICII. A trebuit să deschidem geamurile, ușile că ne sufocam de la atâta fum.

Fitilul încă mai ardea după prima rundă, l-am dușuit din nou dar degeaba; Karinaa l-a aprins din nou. Abia după runda doi am reușit să sting hormonii.

Sper să revină curând că mai avem de povestit.

Oricum pentru mine rămâne în top. Vedeți cum faceți să o readucem acolo unde îi este locul.

Spor la futut!

Te sărut Karinaa!

• Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...