Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Bună dimineațaD-șoară, permite-mi un sfat (și eu l-am primit zilele trecute): lauda de sine nu miroase bine! Lasă faptele să vorbească, în speță, recenziile primite și cele viitoare. Cea mai bună "reclamă" este să vadă clienții cum ești "pe viu", nu de alta, dar, ca experiență personală, se pot schimba multe, în bine sau în rău, în cele 2-3-4 luni de absență din Timișoara. Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Bună dimineațaD-șoară, permite-mi un sfat (și eu l-am primit zilele trecute): lauda de sine nu miroase bine! Lasă faptele să vorbească, în speță, recenziile primite și cele viitoare. Cea mai bună "reclamă" este să vadă clienții cum ești "pe viu", nu de alta, dar, ca experiență personală, se pot schimba multe, în bine sau în rău, în cele 2-3-4 luni de absență din Timișoara.Multumesc pentru sfat ! Link spre comentariu
dmtalex04 Reputație: 69 Postat Noiembrie 5, 2018 Telefon: 0755455347 Oras:Timisoara Telefon: 0755455347 Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Ceau karina ,care sunt servicile cu care teai intors si cat stai,chiar imi doresc sa te revad😻 Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Ceau karina ,care sunt servicile cu care teai intors si cat stai,chiar imi doresc sa te revadServiciile sunt aceleasi :)ON/OP in functie de igiena, NP, FK, GFE, ...,.Pana vineri inclusiv o sa fiu in Timisoara :* 28 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Se poate o programare pt sambata? 1 Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Disponibila pentru programari ! :* :x 33 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Disponibila pentru programari ! :* :xDoresc si eu 2 programari. Pot veni cu un prieten? :D 1 Link spre comentariu
dmtalex04 Reputație: 69 Postat Noiembrie 5, 2018 Telefon: 0755455347 Oras:Timisoara Telefon: 0755455347 Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Asa putin stai doar pana vineri😞😞😞 Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Doresc si eu 2 programari. Pot veni cu un prieten? :DPret dublu pentru amandoi :) Si facem treesome :)) ! Va astept ! 29 Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Asa putin stai doar pana vineriDaca totul e ok revin de luni :* Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Pret dublu pentru amandoi :) Si facem treesome :)) ! Va astept !Yeeeeei!!!Uraaaaa!!! 😊 Abia astept sa ne jucam la dublu. Jucam...cum era...dublu sau..? :D Intr-o nota cat se poate de serioasa, eu am incheiat bãşcãlia aici.Ai gafat-o foarte grav, impardonabil dpmdv si din cauza asta am tot continuat. E suficient! Numai bine...tuturor! 1 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 :) si eu am gatat-o cu gluma sarcastica, fiindca ai avut puterea de a-ti cere scuze fata de mine, char daca a fost in pm...:)Succes ! :) Link spre comentariu
Vizitator orpheus Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 De cate si de cate ori v-a facut fericit fata asta ,prin felul ei de a fi,dragalasa si jucausa ?Poate de prea multe ori si nu mai stiti sa o pretuiti. Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 De cate si de cate ori v-a facut fericit fata asta ,prin felul ei de a fi,dragalasa si jucausa ?Poate de prea multe ori si nu mai stiti sa o pretuiti.Orpheus ? Fara suparare...sunt lucruri multe pe care nu le stii...Sa o lasam asa mai bine.;) Link spre comentariu
Vizitator orpheus Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Orpheus ? Fara suparare...sunt lucruri multe pe care nu le stii...Sa o lasam asa mai bine. ;)Normal nu pot sa le stiu pe toate,dar de o vreme vad ca vi s-a schimbat comportamentul. Ori ca s-a schimbat ea, ori ceva in voi. Dar sa o lasam asa :no2 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Pacea e cea mai inteleapta alegere...:)Fiecare cu ale sale...E suficient.:) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 :* maine disponibila de la orele 12:00 37 Link spre comentariu
Vizitator tmdud Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Câtă dramă pe forumul ăsta. :offtopic :slap2 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5738 Postat Noiembrie 6, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 6, 2018 Câtă dramă pe forumul ăsta. :offtopic :slap2Are fundu ala bun, unii se bucura de el , unii plag dupa el , alti numa isi fac pofta , unii il pupa , unii il musca , alti numa se uita. 2 Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2018 Partajează Postat Noiembrie 6, 2018 Have a great day ! #perfectmorning #goodmorning Kiss you all :* 35 Link spre comentariu
sclavco Reputație: 10 Postat Noiembrie 6, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 6, 2018 Footfetish se poate! Talpile acelea trebuie linse si adorate. Link spre comentariu
sclavco Reputație: 10 Postat Noiembrie 6, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 6, 2018 ? Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2018 Partajează Postat Noiembrie 6, 2018 Disponibila dupa 21:30 :)Pupici :* 34 Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2018 Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Astazi disponibila cateva ore :* :xMaine este ultima zi :* 31 Link spre comentariu
daculfutacios Reputație: 423 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:Dacia Oras:Dacia Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Salutare futăcioși!Bună Karinaa! Cine a văzut artificiile de aseară? Cum să nu fie? Ia întrebați-o pe Karinaa? La noi au fost! După așa o absență îndelungată hormonii mei o luaseră razna încă de dimineață. Programarea era deja făcută cu mult timp în urmă. De pe scări deja mirosea a sex, hormoni, sex, din nou hormoni. Ajuns la ea, am elucidat misterul. Ai ei erau... și ai mei. S-a umplut casa de hormoni. Am crezut că îi potoli cu câteva săruturi pasionale dar a fost mai rău. Eu eram încins, ea era într-un neglije' care m-a încins mai rău. Doar câteva guri de... și de apă rece au mai stins din fierbințeală. Dar fitilul meu începuse să caute o scăpărătoare. L-am dus la duș cu gândul de a-l mai potoli. Ți-ai găsit, că a intrat Karina să - mi zică ceva și din nou a început să se umple de miros de sex, hormoni, sex, hormoni. Ea era bomba eu eram cu fitilul. Demențial a fost când s-a atins fitilul de scăpărătoare. Și s-au frecat cu ardoare și pasiune până au explodat într-o rafală de ARTIFICII. A trebuit să deschidem geamurile, ușile că ne sufocam de la atâta fum. Fitilul încă mai ardea după prima rundă, l-am dușuit din nou dar degeaba; Karinaa l-a aprins din nou. Abia după runda doi am reușit să sting hormonii. Sper să revină curând că mai avem de povestit. Oricum pentru mine rămâne în top. Vedeți cum faceți să o readucem acolo unde îi este locul. Spor la futut! Te sărut Karinaa! 8 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum