Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 zice zice :))Mi-am amintit! Era vorba despre biserica. Offff, ce pacatos sunt! Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 zice zice :))Zii ce, zii ce ? :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Zii ce, zii ce ? :laugh2Ajunge. :) 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Ajunge. :)Ajunge, ajunge dar unde ajungem ? :))))))) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Ajunge, ajunge dar unde ajungem ? :)))))))Pune-ti “Undeva in Balkani-Puya” si vezi ce zice :) Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 18, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Până la urmă la cafea, nu?! Link spre comentariu
Vizitator tiru7 Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Ajunge, ajunge dar unde ajungem ? :)))))))La carciuma, de parca n-ai sti😄... Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Noiembrie 18, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Zii ce, zii ce ? :laugh2Iti raspund eu ce zice! :laugh2Zice ca imperativul afirmatic al lui "a zice" este "zi", cu un singur "i" P.S. Doar pentru ca vad ca iar ti-o iei in cap. :) 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Iti raspund eu ce zice! :laugh2Zice ca imperativul afirmatic al lui "a zice" este "zi", cu un singur "i" P.S. Doar pentru ca vad ca iar ti-o iei in cap. :)Era cu strigat prelung...:))))Sau mergea si zi-i ??? :laugh2PS: profu ? Ti-as recomanda ceva dar ma abtin.;) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Daca tot nu am somn, ii fac o dedicatie la profu.;) Este unu printre noiEl se crede mai de soiGreseala altora arataSi pieptul totodata Nu, nu trece cu vedereaCa si-ar pierde "puterea"Poate corecta si-n japonezaIti face chiar si-o antiteza Despre erata nu vorbimE visul lui sublimDar ce sa vezi acum ?Ne spune el pe drum Totusi, nu stie cevaE usor s-arati gresealaAscunzand-o pe a ta...Din dulap nu poti vedea ;) PS: profu ? Zi si tu ceva ca sa fii in apa ta.:laugh2Cauta insa bine, altfel ma supar pe tine...:laugh2Vezi la zi cum i se zice , zi-i te rog nu te pripi.;) Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 18, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 😂😂😂 Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 18, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Puteai, totuși, s-o faci la "Chat la liber" sau, mai bine, la PdÎ Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Noiembrie 18, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Ce draguuuuut! (Stiu, se scrie cu un singur "u") :DAtat de rau te-a afectat faptul ca te-am corectat incat mi-ai compus o noua poezie? :laugh2 Ii bine de stiut, o sa insist in continuare. :)Poet fac din tine! :laugh2 1 Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 :)) Crezi ca ne amuza oare poezia lu’ matale? :))Ti-am zis ca eu-s premianta,Karinaa nu-i orice ...fata:))Hai sa trecem totusi la “Chat la liber” :p Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 [quote name="manutm"Poet fac din tine! :laugh2 Mor :)))) 11 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Ce draguuuuut! (Stiu, se scrie cu un singur "u") :DAtat de rau te-a afectat faptul ca te-am corectat incat mi-ai compus o noua poezie? :laugh2 Ii bine de stiut, o sa insist in continuare. :)Poet fac din tine! :laugh2:))) nieeet ! Insa am observat ca l-ai corectat tu si pe Cozo, asa mai demult etc.:)Ghici pe cine nu corectezi tu...:laugh2 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 :)) Crezi ca ne amuza oare poezia lu’ matale? :))Ti-am zis ca eu-s premianta,Karinaa nu-i orice ...fata:))Hai sa trecem totusi la “Chat la liber” :p:)) la ce esti mata premianta totusi ? :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 Mai si aveam chef de un simultan...De ce v-ati oprit ? :)))Karinaa ? Dar cum ziceai acum o zi sau doua ? Ca vrei sa nu te mai enervezi repede, sa ierti, sa fii mai buna etc ?D'asta ai intrebat despre poezie cu atata empatie si condescendenta, asa-i ? :) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 Mai si aveam chef de un simultan...De ce v-ati oprit ? :)))Karinaa ? Dar cum ziceai acum o zi sau doua ? Ca vrei sa nu te mai enervezi repede, sa ierti, sa fii mai buna etc ?D'asta ai intrebat despre poezie cu atata empatie si condescendenta, asa-i ? :)Trebuia sa-mi dea bine rima :) Uite vezi , incepem sa ne cunostem :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 Trebuia sa-mi dea bine rima :) Uite vezi , incepem sa ne cunostem :)Imi arati te rog rima ? :) Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 19, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 "Grea e viața unui peșteCând se zbate pe uscat,Dar mai grea e-a unei feteCând se zbate sub băiat" 🙂 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 Puteai, totuși, s-o faci la "Chat la liber" sau, mai bine, la PdÎ Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 19, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 Imi arati te rog rima ? :)😋 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 😋Scuze, nu am stiut...Spee ca nu esti varianta masculina a karinei.:laugh2Erata: Spee a se intelege Sper.:)) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2018 Partajează Postat Noiembrie 19, 2018 Scuze, nu am stiut...Spee ca nu esti varianta masculina a karinei.:laugh2Erata: Spee a se intelege Sper.:))Adica cum ?Pe asta n-am inteles-o :) 11 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum