Sari la conținut

KARINAA 0746515932

Vizitator karinaa

Postări Recomandate

Vizitator karinaa
Reputație: 0

Buna seara Karina,

Săptămâna viitoare luni sau marți ești disponibilă in Timisoara?

Mulțumesc

O seara frumoasa

Buna !

O sa fiu in Timisoara incepand cu 15 ianuarie .

Weekend frumos !

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:....

moooama, ines, n-as putea ce a zis karicioaca da tine. :(

si are dreptate. :(

poti sa razi si tu de ea ca are gauri pe fata de la cosuri. :giggle:

decat cu un chip de cocina, mai bine o zi haos in living! Cocina e jeg , dezordinea e altceva si se rezolva imediat.
  • Like 1
Link spre comentariu

Sa te lauzi ca faci bani si sa nu ai de un tratament cu laser pt cicatrici , bube, eczeme si gauri in moaca..dinti reparati.. si alte defecte dezgustatoare pt o femeie care ar trebui sa emane puritate .. mi se pare culmea ipocriziei.

E mai grav sa ai o față scarboasa decat sa ai un living putin dezordonat si plin de produse :)))

Am auzit ca sperma face bine la ten.. eu zic sa incerci. Daca tot esti neam prost si te zgarcesti la cateva sute de € pt un tratament de lux.

• Like 1
Link spre comentariu

Apropo, de ce nu mai esti la TOP ? Ti-a luat Sofia locul ? :))) sau locul tau era la testate pt ca ai ajuns la top datorita recenziilor programate dinainte si rasplatite cu cafea si iesiri la Mall?

Il mai chemi pe cooznac sa doarma noaptea cu tn in pat ? :))))))))) si cu care ai avut o relatie!? :)))

Link spre comentariu
  • Oras:Timis
  • Oras:Timis

Apropo, de ce nu mai esti la TOP ? Ti-a luat Sofia locul ? :))) sau locul tau era la testate pt ca ai ajuns la top datorita recenziilor programate dinainte si rasplatite cu cafea si iesiri la Mall?

Il mai chemi pe cooznac sa doarma noaptea cu tn in pat ? :))))))))) si cu care ai avut o relatie!? :)))

nu il mai cheama ca acum ii place pandispanul :))
  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

• Oras:Tm
  • Oras:Tm

of of

Fetele astea in loc sa se ajute intre ele,sa se apere de dusmani, pesti si mai stiu eu ce, ele se ataca cum prind ocazia si isi fac mai mult rau una alteia. Mai grav ii ca is o gramada care profita de asta si se folosesc de voi pentru propriile lor interese, razbunari ...

Nu ii chiar asa de mica tara asta incat sa nu aveti loc una de cealalta!  :laugh2

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...