Sari la conținut

KARINAA 0746515932

Vizitator karinaa

Postări Recomandate

Vizitator ccfdtig
Reputație: 0

Fac, fac, fuck... :)

:))))))) beeeeeey tu esti beleaaaaaaa mare ! :))))) Gata cu faza asta recunosc si eu si xozonac am pierdut loc I. Iaca ce repede din urma ai trecut pa cea mai inalta treapta a podiumului. Io unu is fair-play. Iti strang mana. Bravos ! Sa continue luptaaaaa :)))))))

La karina doar ii sarut mana, ca te a atatat perfect.:)))

Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

dupa toata nebunia cu martisoare si flori ! :)

e cumva o insinuare aici sau doar ma insel eu? Inca nu a venit vremea martisoarelor...chiar daca e pe aproape :)

Adica in perioada postului...

Iarta-ma Doamne!

La atatea pacate crezi ca mai ai vreo sansa? Nici macar pe Becali nu l-a iertat :P

Link spre comentariu
Vizitator

La atatea pacate crezi ca mai ai vreo sansa? Nici macar pe Becali nu l-a iertat :P

Singurele chestii care le am in comun cu Becali sunt iubirea (nemarginita) fata de Steaua si faptul ca mergem duminica la biserica...

Stiu ca sunt un pacatos, multumesc frumos pt info...

Sa stii ca ma caiesc! :)

In alta ordine de idei imi place tare mult de karinaa...

Cand eram in liceu aceasi tactica aplicam si eu :)

Asteptam sa treaca Valentine's Day, Dragobetele si 1 martie... :)

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

Singurele chestii care le am in comun cu Becali sunt iubirea (nemarginita) fata de Steaua si faptul ca mergem duminica la biserica...

Stiu ca sunt un pacatos, multumesc frumos pt info...

Sa stii ca ma caiesc! :)

In alta ordine de idei imi place tare mult de karinaa...

Cand eram in liceu aceasi tactica aplicam si eu :)

Asteptam sa treaca Valentine's Day, Dragobetele si 1 martie... :)

:) neata dragilor !:) Deci tot voi doi aici, desi gvbolovan o zis ca in this noces, cica o sa fiu eu. Ma lucrati pe la spate sa inteleg :))))))))

Cozonacu ? Spune mi si mie, te rog frumos, cum te caiesti, sa invat si eu cum se face asta. Ca io de ex nu merg la Biserica, fiindca deocamdata consider ca nu merit sa calc nici pragul usii.

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

Din suflet...

Intrebarea mea era cum nu de unde.:) Iti voi spune poate o data cum e cu mersul asta la Biserica. Ori mai e varianta sa citesti ce ti am recomandat sau in general pe Sfintii Parinti si atunci vei intelege mai multe. Necunoasterea e un pacat, stiai ? Trebuie sa sapi acum sa intelegi acest cuvant-necunoastere.:)
Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

Iarasi imi pare rau ca nu poti sa-mi vezi expresia fetei dupa comentariul tau...

Nici o problema, daca doreai cu adevarat sa mi spui despre...imi trimiteai un mp...restul e can-can.:) p'acilea.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...