Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 inca o zi in car ma amuz cand ma trezesc ! :) weekend dragut sa aveti !:):):) multumesc, la fel. Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 inca o zi in car ma amuz cand ma trezesc ! :) weekend dragut sa aveti !Ne bucura acest fapt :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 inca o zi in car ma amuz cand ma trezesc ! :) weekend dragut sa aveti !Adica suntem de ras...Bine, te-ai exprimat frumos. Apreciez.Dragobete-te-aş! Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 Adica suntem de ras...Bine, te-ai exprimat frumos. Apreciez.Dragobete-te-aş!Asa repede vrei sa o inseli pe Jasmine ? :))))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 Asa repede vrei sa o inseli pe Jasmine ? :)))))Stai linistit ca nu ma grabesc.Si nici nu-i ca si cum ea mi-ar fi fidela. Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 Stai linistit ca nu ma grabesc.Si nici nu-i ca si cum ea mi-ar fi fidela.:) io chiar sunt linistit. Era o gluma...:) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 :) io chiar sunt linistit. Era o gluma...:)Exact asa am tratat-o ;) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2018 Partajează Postat Februarie 25, 2018 poate ma invatati cum sa sterg si eu comentariile astra aici :)) ! sa m-ajute cineva #oluamdelazero Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2018 Partajează Postat Februarie 25, 2018 poate ma invatati cum sa sterg si eu comentariile astra aici :)) ! sa m-ajute cineva #oluamdelazeroNu se pot sterge decat daca-ti cumperi moderare care costa 300 euro din ce stiu eu. Poti sa-i trimiti un PM lui @pisicuts si-l rogi sa-ti dea detalii.Sau poti s-o iei de la zero si de aici, eu cel putin pot sa-ti promit c-o sa fiu cuminte :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2018 Partajează Postat Februarie 25, 2018 poate ma invatati cum sa sterg si eu comentariile astra aici :)) ! sa m-ajute cineva #oluamdelazero:) te ajut eu, daca iti convine varianta asta:RECENZIE-prima intalnire cu karinaaIi dau un sms si stabilim o ora. Ne intalnim la locatia x dupa o mica peripetie, nu se deschidea usa de jos, ca sa pot intra. Urma sa coboare ca sa rezolve treaba "manual" :))) usa zic, sa o deschida.As vrea sa povestesc frumos si cu detalii dar o sa zica gvbolovan ca va fac capul calendar si chiar nu vreau.:)))Deci:ON: 10NP: 10GFE: 10Halatul: 300/hApoi, au urmat mai multe vizite, dupa cum bine stiu cei ce au citit pe aici. Multumesc karinaa si te astept cu drag sa ne revedem.:) Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2018 Partajează Postat Februarie 25, 2018 :) te ajut eu, daca iti convine varianta asta:RECENZIE-prima intalnire cu karinaaIi dau un sms si stabilim o ora. Ne intalnim la locatia x dupa o mica peripetie, nu se deschidea usa de jos, ca sa pot intra. Urma sa coboare ca sa rezolve treaba "manual" :))) usa zic, sa o deschida.As vrea sa povestesc frumos si cu detalii dar o sa zica gvbolovan ca va fac capul calendar si chiar nu vreau. :)))Deci:ON: 10NP: 10GFE: 10Halatul: 300/hApoi, au urmat mai multe vizite, dupa cum bine stiu cei ce au citit pe aici. Multumesc karinaa si te astept cu drag sa ne revedem. :)Ce hal de recenzie :( :laugh2 PS: Inca nu mi-a zis Karina sa fiu cuminte asa ca inca imi permit :P Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2018 Partajează Postat Februarie 25, 2018 nu fiti cuminti, macar aici face-ti-va de cap ! so....let’s start the party 21 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2018 Partajează Postat Februarie 25, 2018 Ce hal de recenzie :( :laugh2 PS: Inca nu mi-a zis Karina sa fiu cuminte asa ca inca imi permit :PAtunci, daca eu permit, tu permiti, ea permite, inseamna ca noi permitem...:))) Start...:)) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2018 Partajează Postat Februarie 25, 2018 Pauza la ora asta ? :) Nu se poate. Gvb, fa ceva. Anunta l pe cozonac, vedeti cum va impartiti la noapte.:) Sau a fost facuta mutarea pe Chat la liber ? :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Partajează Postat Februarie 26, 2018 :)))) cum sunt unii, se plictisesc repede :)))))) Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Partajează Postat Februarie 26, 2018 :)))) cum sunt unii, se plictisesc repede :))))))Pai mai nene, adica noi sa ne ocupam de Karina noaptea pe forum si tu sa te ocupi de ea noaptea in pat.... Destept baiat, n-am ce zice. Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Partajează Postat Februarie 26, 2018 Pai mai nene, adica noi sa ne ocupam de Karina noaptea pe forum si tu sa te ocupi de ea noaptea in pat.... Destept baiat, n-am ce zice.:))))) mai gvb io te stiam un umorist, ce te o apucat amu ? Ca trebuie sa iau in serios, ca nu vad emoticoane.V am lasat aceasta impresie ? Imi cer scuze atunci.:) Acuma recunosc ca mi ar fi placut ce spui tu p'acilea.:))))Hai ca peietenu tau m o facut peste dar macar si o cerut scuze. Acum ma faci si tu ? :))))) Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Partajează Postat Februarie 26, 2018 :))))) mai gvb io te stiam un umorist, ce te o apucat amu ? Ca trebuie sa iau in serios, ca nu vad emoticoane.V am lasat aceasta impresie ? Imi cer scuze atunci. :) Acuma recunosc ca mi ar fi placut ce spui tu p'acilea. :))))Hai ca peietenu tau m o facut peste dar macar si o cerut scuze. Acum ma faci si tu ? :)))))Da, am uitat emoticoanele, imi cer si eu scuze :laugh2 Care prieten te-a facut peste? Tu esti un filozof, nu un peste :PDar sa revenim la on topic. In care noapte ti-ai propus sa fii de serviciu pe forum la a intretine buna dispozitie a Karinei? :laugh2Acum e mai bine? :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Partajează Postat Februarie 26, 2018 Da, am uitat emoticoanele, imi cer si eu scuze :laugh2 Care prieten te-a facut peste? Tu esti un filozof, nu un peste :PDar sa revenim la on topic. In care noapte ti-ai propus sa fii de serviciu pe forum la a intretine buna dispozitie a Karinei? :laugh2Acum e mai bine? :):))) asa ma tata, asta esti tu, lasa naibii prostiile sau ai incercat o psihologie inversa sa vezi cum reactionez ? :))))))Io eventual mi as alege o noapte dar mai la vara cand trag uneori cate un chef, ca sa iasa pe aici ceva de nota 11. :)))))) Imi cer scuze de pe acum pt viitoarea mea ortografie din aceea zi...:)))) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Partajează Postat Februarie 26, 2018 e distractiv forumul asta, dar sa nu-l luam in serios , sa nu ne dam cu presupusul, mai ales cei care inca nu ne cumoastem ....mediul online face ravagii in sufletele unor oameni mai slabi de inger , sa ne veselim ...zic ! :)) aveti grija de sufletelw voastre, si pentru cei carora jignitul nu le place , doar atat zic ....nu luati in seama..sunt frustrari ! va pup si va urez o zi buna ! 21 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Partajează Postat Februarie 26, 2018 e distractiv forumul asta, dar sa nu-l luam in serios , sa nu ne dam cu presupusul, mai ales cei care inca nu ne cumoastem ....mediul online face ravagii in sufletele unor oameni mai slabi de inger , sa ne veselim ...zic ! :)) aveti grija de sufletelw voastre, si pentru cei carora jignitul nu le place , doar atat zic ....nu luati in seama..sunt frustrari ! va pup si va urez o zi buna !Ne veselim, ne veselim...:))) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2018 Partajează Postat Februarie 27, 2018 Alooo ? Incet...silance...:) sa nu ne auda astia care ziceau ca deranjam p'acilea. E liniste acum, ca s-au deschis privatele...:))))) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 O primavara frumoasa iti doresc !:) Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 O primavara frumoasa iti doresc ! :)Martisoru' unde-i ? :hmmm Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 Martisoru' unde-i ? :hmmmVirtual ??? Nu sunt cu pozele, cred ca un cuvant este mai "viu" :) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum