Sari la conținut

KARINAA 0746515932

Vizitator karinaa

Postări Recomandate

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0

poate ma invatati cum sa sterg si eu comentariile astra aici :)) ! sa m-ajute cineva #oluamdelazero

Nu se pot sterge decat daca-ti cumperi moderare care costa 300 euro din ce stiu eu. Poti sa-i trimiti un PM lui @pisicuts si-l rogi sa-ti dea detalii.

Sau poti s-o iei de la zero si de aici, eu cel putin pot sa-ti promit c-o sa fiu cuminte :)

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

poate ma invatati cum sa sterg si eu comentariile astra aici :)) ! sa m-ajute cineva #oluamdelazero

:) te ajut eu, daca iti convine varianta asta:

RECENZIE-prima intalnire cu karinaa

Ii dau un sms si stabilim o ora. Ne intalnim la locatia x dupa o mica peripetie, nu se deschidea usa de jos, ca sa pot intra. Urma sa coboare ca sa rezolve treaba "manual" :))) usa zic, sa o deschida.

As vrea sa povestesc frumos si cu detalii dar o sa zica gvbolovan ca va fac capul calendar si chiar nu vreau.:)))

Deci:

ON: 10

NP: 10

GFE: 10

Halatul: 300/h

Apoi, au urmat mai multe vizite, dupa cum bine stiu cei ce au citit pe aici. Multumesc karinaa si te astept cu drag sa ne revedem.:)

Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

:) te ajut eu, daca iti convine varianta asta:

RECENZIE-prima intalnire cu karinaa

Ii dau un sms si stabilim o ora. Ne intalnim la locatia x dupa o mica peripetie, nu se deschidea usa de jos, ca sa pot intra. Urma sa coboare ca sa rezolve treaba "manual" :))) usa zic, sa o deschida.

As vrea sa povestesc frumos si cu detalii dar o sa zica gvbolovan ca va fac capul calendar si chiar nu vreau. :)))

Deci:

ON: 10

NP: 10

GFE: 10

Halatul: 300/h

Apoi, au urmat mai multe vizite, dupa cum bine stiu cei ce au citit pe aici. Multumesc karinaa si te astept cu drag sa ne revedem. :)

Ce hal de recenzie :(  :laugh2

PS: Inca nu mi-a zis Karina sa fiu cuminte asa ca inca imi permit :P

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

Ce hal de recenzie :( :laugh2

PS: Inca nu mi-a zis Karina sa fiu cuminte asa ca inca imi permit :P

Atunci, daca eu permit, tu permiti, ea permite, inseamna ca noi permitem...:))) Start...:))
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

:)))) cum sunt unii, se plictisesc repede :))))))

Pai mai nene, adica noi sa ne ocupam de Karina noaptea pe forum si tu sa te ocupi de ea noaptea in pat.... Destept baiat, n-am ce zice.

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

Pai mai nene, adica noi sa ne ocupam de Karina noaptea pe forum si tu sa te ocupi de ea noaptea in pat.... Destept baiat, n-am ce zice.

:))))) mai gvb io te stiam un umorist, ce te o apucat amu ? Ca trebuie sa iau in serios, ca nu vad emoticoane.

V am lasat aceasta impresie ? Imi cer scuze atunci.:) Acuma recunosc ca mi ar fi placut ce spui tu p'acilea.:))))

Hai ca peietenu tau m o facut peste dar macar si o cerut scuze. Acum ma faci si tu ? :)))))

Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

:))))) mai gvb io te stiam un umorist, ce te o apucat amu ? Ca trebuie sa iau in serios, ca nu vad emoticoane.

V am lasat aceasta impresie ? Imi cer scuze atunci. :) Acuma recunosc ca mi ar fi placut ce spui tu p'acilea. :))))

Hai ca peietenu tau m o facut peste dar macar si o cerut scuze. Acum ma faci si tu ? :)))))

Da, am uitat emoticoanele, imi cer si eu scuze  :laugh2 Care prieten te-a facut peste? Tu esti un filozof, nu un peste :P

Dar sa revenim la on topic. In care noapte ti-ai propus sa fii de serviciu pe forum la a intretine buna dispozitie a Karinei?  :laugh2

Acum e mai bine? :)

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

Da, am uitat emoticoanele, imi cer si eu scuze :laugh2 Care prieten te-a facut peste? Tu esti un filozof, nu un peste :P

Dar sa revenim la on topic. In care noapte ti-ai propus sa fii de serviciu pe forum la a intretine buna dispozitie a Karinei? :laugh2

Acum e mai bine? :)

:))) asa ma tata, asta esti tu, lasa naibii prostiile sau ai incercat o psihologie inversa sa vezi cum reactionez ? :))))))

Io eventual mi as alege o noapte dar mai la vara cand trag uneori cate un chef, ca sa iasa pe aici ceva de nota 11. :)))))) Imi cer scuze de pe acum pt viitoarea mea ortografie din aceea zi...:))))

Link spre comentariu
Vizitator karinaa

e distractiv forumul asta, dar sa nu-l luam in serios , sa nu ne dam cu presupusul, mai ales cei care inca nu ne cumoastem ....mediul online face ravagii in sufletele unor oameni mai slabi de inger , sa ne veselim ...zic ! :)) aveti grija de sufletelw voastre, si pentru cei carora jignitul nu le place , doar atat zic ....nu luati in seama..sunt frustrari ! va pup si va urez o zi buna !

• Like 21
Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

e distractiv forumul asta, dar sa nu-l luam in serios , sa nu ne dam cu presupusul, mai ales cei care inca nu ne cumoastem ....mediul online face ravagii in sufletele unor oameni mai slabi de inger , sa ne veselim ...zic ! :)) aveti grija de sufletelw voastre, si pentru cei carora jignitul nu le place , doar atat zic ....nu luati in seama..sunt frustrari ! va pup si va urez o zi buna !

Ne veselim, ne veselim...:)))
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...