Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 Virtual ??? Nu sunt cu pozele, cred ca un cuvant este mai "viu" :)O imagine valoreaza cat o mie de cuvinte (picatura de intelepciune :laugh2 ) PS: Am rezolvat eu... Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 O imagine valoreaza cat o mie de cuvinte (picatura de intelepciune :laugh2 ) PS: Am rezolvat eu...:) nu. Fapta reala valoreaza cat o mie de cuvinte.Ex: Degeaba ai mila de un caine daca nu i oferi ce are nevoie. Degeaba iti e mila de un om daca nu l ajuti. Degeaba oferi virtual daca nu o faci pe real.:) Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 :) nu. Fapta reala valoreaza cat o mie de cuvinte.Ex: Degeaba ai mila de un caine daca nu i oferi ce are nevoie. Degeaba iti e mila de un om daca nu l ajuti. Degeaba oferi virtual daca nu o faci pe real. :) :slap2 :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 Sa inteleg ca te doare capul in timp ce razi ? :) :)))))))) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 Sa inteleg ca te doare capul in timp ce razi ? :) :)))))))) Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 Sa inteleg ca te doare capul in timp ce razi ? :) :))))))))Nu, inseamna ca ma distrezi de trebuie sa ma tin de cap sa nu se scuture prea tare :laugh2 Ceea ce nu e un lucru rau, dimpotriva :) Asa ca dai inainte. Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 Nu, inseamna ca ma distrezi de trebuie sa ma tin de cap sa nu se scuture prea tare :laugh2 Ceea ce nu e un lucru rau, dimpotriva :) Asa ca dai inainte.Dau, dau, auuuuuuui, na ca m am lovit la cap. :))))))) e nici chiar asa ca nu i anaconda :))))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 Dau, dau, auuuuuuui, na ca m am lovit la cap. :))))))) e nici chiar asa ca nu i anaconda :)))))Ce glume deosebite ai. Mai rade cineva inafara de tine? 1 Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 offf :)) ce-am facut aici ! 20 Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 voiam sa va anunt ca ma intorc curand , totusi ! :)) 19 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 offf :)) ce-am facut aici ! voiam sa va anunt ca ma intorc curand , totusi ! :)) In ciuda a ce-ai facut aici? Bine faci :) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 mr. gvbolovan, te pup ! 18 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 mr. gvbolovan, te pup ! :blushing2 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 Implinirile frumoase, sanatatea si spiritul zilei de 8 martie sa te insoteasca pretutindeni ! La Multi Ani ! :) Link spre comentariu
sergiupopescu1990 Reputație: 267 Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 Karina draga, cand vii in timisoara sunt foarte TENTAT sa te vizitez, stiu ca esti foarte frumoasa si desteapta/fata cu capul pe umeri (poze/discutii), spune-mi pls ce inaltime ai, caci kg se vede ca ai avea intre 50-55. si apropo, La multi ani ! :inlovee Link spre comentariu
pussy_finder Reputație: 10 Postat Martie 8, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Martie 8, 2018 Karina, cand revii la Timisoara? Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 pfff...nu stiu data exacta, dar promit ca voi anunta aici ! Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 Karina draga, cand vii in timisoara sunt foarte TENTAT sa te vizitez, stiu ca esti foarte frumoasa si desteapta/fata cu capul pe umeri (poze/discutii), spune-mi pls ce inaltime ai, caci kg se vede ca ai avea intre 50-55. si apropo, La multi ani ! :inloveesa tot am vreo 48 :)) plus/minus Link spre comentariu
Vizitator tmdud Reputație: 0 Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 Prima oara cand citesc topicul, nu stiu cum mi-a scapat, sunt placut surprins, astept intoarcerea ta!ðŸ˜ðŸ˜‚ Link spre comentariu
sergiupopescu1990 Reputație: 267 Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 sa tot am vreo 48 :)) plus/minus scuze de rigoare, 48 kg (imi place numarul) :D, si inaltime ? (nu de alta dar mie imi plac fetele mici) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 scuze de rigoare, 48 kg (imi place numarul) :D, si inaltime ? (nu de alta dar mie imi plac fetele mici)si numarul inaltimii mele iti va placea :)) 1,69 , de mine nu o sa iti placa, nu sunt tocmai miniona :)) ! 20 Link spre comentariu
sergiupopescu1990 Reputație: 267 Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 si numarul inaltimii mele iti va placea :)) 1,69 , de mine nu o sa iti placa, nu sunt tocmai miniona :)) ! hahah, buna asta, e intaltime predestinata :P (evident ca imi place de tine - esti o femeie superba, a placea e diferit de a prefera - prefer minione) Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 Prima oara cand citesc topicul, nu stiu cum mi-a scapat, sunt placut surprins, astept intoarcerea ta!Hi, hi, chiar asa, cum dracu ti-a scapat tocmai tie asa o "bucatica" :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 LA MULTI ANI FEMEIEMULTE CLIPE DE IUBIRE :kiss3 Link spre comentariu
torpilas Reputație: 0 Postat Martie 8, 2018 Oras:On Earth Oras:On Earth Partajează Postat Martie 8, 2018 La/multi/ani ! Nr. tel se poate ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum