Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Sa vina indianu’ aici sa-mi strige :))Sa ii dau inapoi miile , Audi A5 , bijuteriile si toate cadourile :)))Hai ma , @ccfdtig, ce dracu’ :))Atat poti? Haide mai zi :pMai? Tu singura ai spus cât de multe știu despre tine. Pai îți spun eu că nu sti câte știu ;)Faza e că eu te simpatizez și așa cu toate minciunile tale....Nici dacă te-as uri (dar eu nu urăsc) nu te dau de gol cu toate...De ce?Că-s ipocrit! :D Link spre comentariu
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Mai? Tu singura ai spus cât de multe știu despre tine. Pai îți spun eu că nu sti câte știu ;)Faza e că eu te simpatizez și așa cu toate minciunile tale....Nici dacă te-as uri (dar eu nu urăsc) nu te dau de gol cu toate...De ce?Că-s ipocrit! :DPai ai avut cum sa afli in perioada in care ma urmareai mai mult decat urmareste politia traficantii de droguri :))E ok , simpatizeaza-ma in continuare , dar din umbra. Prefa-te ca nu exist si fa-ma sa-ti simt lipsa. Da-mi atat de mult ignore pana ma plictisesc , ma supar si te caut eu. Fii tu maturul dintre noi doi, evita-ma ca nu merit, eu habar n-am sa-ti apreciez intentiile bune. Practic, fa-ma sa imi caut certificatul de nastere sa vad daca exist , da-mi atat ignore incat sa fiu in dubii asupra propria-mi existenta :)))Te pup, fara limba :)) Link spre comentariu
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Pai ai avut cum sa afli in perioada in care ma urmareai mai mult decat urmareste politia traficantii de droguri :))E ok , simpatizeaza-ma in continuare , dar din umbra. Prefa-te ca nu exist si fa-ma sa-ti simt lipsa. Da-mi atat de mult ignore pana ma plictisesc , ma supar si te caut eu. Fii tu maturul dintre noi doi, evita-ma ca nu merit, eu habar n-am sa-ti apreciez intentiile bune. Practic, fa-ma sa imi caut certificatul de nastere sa vad daca exist , da-mi atat ignore incat sa fiu in dubii asupra propria-mi existenta :)))Te pup, fara limba :))Ti-am dat like, cu toate ca nu inteleg ce anume am mintit eu (in opinia ta de maestru) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Pai ai avut cum sa afli in perioada in care ma urmareai mai mult decat urmareste politia traficantii de droguri :))E ok , simpatizeaza-ma in continuare , dar din umbra. Prefa-te ca nu exist si fa-ma sa-ti simt lipsa. Da-mi atat de mult ignore pana ma plictisesc , ma supar si te caut eu. Fii tu maturul dintre noi doi, evita-ma ca nu merit, eu habar n-am sa-ti apreciez intentiile bune. Practic, fa-ma sa imi caut certificatul de nastere sa vad daca exist , da-mi atat ignore incat sa fiu in dubii asupra propria-mi existenta :)))Te pup, fara limba :))Nu te urmăream mă! :laugh2Am fost doar curios...dacă tot mi-ai dat FB.Mă mai gândesc...Dacă să-ți fac pe plac...;) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Ti-am dat like, cu toate ca nu inteleg ce anume am mintit eu (in opinia ta de maestru)Mai!Varianta A: dacă nu-ți dai seama, cum sa nu te simpatizez?Varianta B: dacă îți dai seama, cum sa nu te simpatizez?:D Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat August 12, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat August 12, 2019 Și chiar așa ce tot veniți la Karina cu Off topic , altele va ignora și de aia ziceți pas și va retrageți , nu ? :))))Asta meritați dar va ignore toate , cum va bagă omul in seama puțin , cum v-o luați in cap. Mai mutați - și acolo unde nimeni nu scrie nimic dacă tot sunteți șmecheri ;) la revedere Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat August 12, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat August 12, 2019 Mergeți la B , scrieți acolo sau aia va da peste nas cu indiferenta și v-ați lăsat păgubași ? :)))) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 ma sugi . Sa vezi ce parte îți dau când vin la facultate in TMDeja mi-am dat avansul la apartament , fraierica ambulant :))) ;) ;) nu te mai bagă in seama cu mine . Oricum ești un ratat incurabil , **spam editat**ilor :)))Cum dracu'??Ai luat BAC'ul înaintea mea?!? :cry2 Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat August 12, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat August 12, 2019 Cum dracu'??Ai luat BAC'ul înaintea mea?!? :cry2 dacă mai ai ceva de zis discutam la B oe pagina ;) ca așa vreau eu sa scriu acolo , hai sa te văd Link spre comentariu
Vizitator ga971774 Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 PMNever... a ajuns pe Cluj ce a fost!!!Am pierdut ce aveam mai scump din cauza poveștilor de genul!!! Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat August 12, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat August 12, 2019 Never... a ajuns pe Cluj ce a fost!!!Am pierdut ce aveam mai scump din cauza poveștilor de genul!!! da , B. face naveta cu blaBla car :)))))) Cluj -Tm. Dacă ii era așa bine stătea la Tm , dar nu are loc de sofia la 500/h nu ai cum sa asemeni o doamna cu o piticanie Slobozita in gurița :)))) sorry ... Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 A zis iuby ca te bagă in ringul de box sa vadă cât ești de bărbat . ;) îl găsești in Dumbravita .Moooooamăă Inesuka, da' cum să nu, șparing fac păntru tine!!Da' tu să te plimbi prin ring cu pancarda în mânuțele tale gingașe și să-mi faci cu ochiu' când treci prin colțul meu. Îl fac pă ciumpalac!!Păntru tine Inesuka darling! :X 1 Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat August 12, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat August 12, 2019 Du-te după ea sa nu o pierzi , ieși afara de oe pagina asta . Link spre comentariu
Vizitator ga971774 Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 da , B. face naveta cu blaBla car :)))))) Cluj -Tm. Dacă ii era așa bine stătea la Tm , dar nu are loc de sofia la 500/h nu ai cum sa asemeni o doamna cu o piticanie Slobozita in gurița :)))) sorry ...Nu mă mai interesează nici un subiect legat de nimeni. Mie mi-a ajuns! 1 Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat August 12, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat August 12, 2019 Nu mă mai interesează nici un subiect legat de nimeni. Mie mi-a ajuns! ok , atunci dispari ! Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Io zic sa vina și Briana acilisha...:D Link spre comentariu
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Cozonac si gvbolovan, oameni buni , pe voi nu va inteleg?Ce cautati aici ?Am pretentii , mai ales de la gvbolovan !!!Cum probabil voi ati avea de la mine sa nu ma mai iau la harta cu acesti oameni, asa am eu pretentia ca voi sa nu va mai sicanati, macar aici !Iar la tine @cozonac am o rugaminte, macar pe topicul asta nu te mai lua de @ines , merci mult :)Va pup pe amandoi, fara limba :) Link spre comentariu
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Io zic sa vina și Briana acilisha...:DNuuuu , te rog :) deja a aparut o fata “bruneta reala parca” , nu stiu cine e, dar nu vreau sa apara si Briana :)Deja suntem mult prea multi :))) Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat August 12, 2019 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat August 12, 2019 Cine zicea ca nu lunea nu creste iarba? :laugh2 1 Link spre comentariu
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Cine zicea ca nu lunea nu creste iarba? :laugh2:))) cu tine deja imi permit sa fiu mai personala si iti scriu in privat .Tu n-ai de ce sa te “certi” pe aici cu nimni, nu e de nivelul tau :pTe sarut peste tot :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Cine zicea ca nu lunea nu creste iarba? :laugh2E vorba de stări...Nu de luni.;)Când e prea cald vrei răcoare, când e prea frig vrei căldură.:D Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat August 12, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat August 12, 2019 Cozonac si gvbolovan, oameni buni , pe voi nu va inteleg?Ce cautati aici ?Am pretentii , mai ales de la gvbolovan !!!Cum probabil voi ati avea de la mine sa nu ma mai iau la harta cu acesti oameni, asa am eu pretentia ca voi sa nu va mai sicanati, macar aici !Iar la tine @cozonac am o rugaminte, macar pe topicul asta nu te mai lua de @ines , merci mult :)Va pup pe amandoi, fara limba :) eu nu mai scriu aici nimic , m-a luat valul . Am găsit alt topic unde ma pot distra cu acest cozonac care nu-și mai găsește liniștea de 2 ani. Acolo o scriu timp de 6 luni , deci cine mai vrea sa între in discuții cu mine , voi da share la B . Pe pagina .Merita fata aia mult Off topic . Nu prea are deloc ma gândesc sa umplu golurile acolo unde e nevoie . Link spre comentariu
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 eu nu mai scriu aici nimic , m-a luat valul . Am găsit alt topic unde ma pot distra cu acest cozonac care nu-și mai găsește liniștea de 2 ani. Acolo o scriu timp de 6 luni , deci cine mai vrea sa între in discuții cu mine , voi da share la B . Pe pagina .Merita fata aia mult Off topic . Nu prea are deloc ma gândesc sa umplu golurile acolo unde e nevoie .Te pup, Ines ! Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Am și eu o rugăminte. Cine îmi spune și mie cine este saskia999? :) Link spre comentariu
mosparanoia Reputație: 54 Postat August 12, 2019 Partajează Postat August 12, 2019 Ce faci frate pedo fil cozonacq ? ce copile pana in 17 ani mai recomanzi ? :snap 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum