inesuka Reputație: 1792 Postat August 12, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat August 12, 2019 Te pup, Ines ! :*
Administrator pisicuts Reputație: 114619 Postat August 12, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 12, 2019 inesuka dar de Lucia din bucuresti ce parere ai ?
mosparanoia Reputație: 54 Postat August 12, 2019 Postat August 12, 2019 E vorba de stări...Nu de luni. ;)Când e prea cald vrei răcoare, când e prea frig vrei căldură. :Dti-ai facut upgrade la trasura ? 1
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Postat August 12, 2019 Am și eu o rugăminte. Cine îmi spune și mie cine este saskia999? :)Prietena ta din copilarie :))Hai, gata cu nebunia aici ca s-au spus cam multe pentru astazi .
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Postat August 12, 2019 inesuka dar de Lucia din bucuresti ce parere ai ?Pune si tu lacatel pe topicu’ asta daca vrei :)Eu abia vineri ajung si stau doar un weekend :)Daca pui lacatel te pup cand ajung in oradea :x multumesc !
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Postat August 12, 2019 Am și eu o rugăminte. Cine îmi spune și mie cine este saskia999? :)Îți spun eu.:DUna care vrea să-i faci pi plac. :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Postat August 12, 2019 ti-ai facut upgrade la trasura ?Nu! Am fost premiat...:D
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Postat August 12, 2019 Pune si tu lacatel pe topicu’ asta daca vrei :)Eu abia vineri ajung si stau doar un weekend :)Daca pui lacatel te pup cand ajung in oradea :x multumesc !Un mic ajutor îți dorește inimioara?A! Ce zici tu că faci daca pisicutz îți face pe plac? :D
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Postat August 12, 2019 Un mic ajutor îți dorește inimioara?A! Ce zici tu că faci daca pisicutz îți face pe plac? :DEu pentru pisicut orice fac :))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 12, 2019 Postat August 12, 2019 Eu pentru pisicut orice fac :))Începi să înțelegi mecanismul.:D
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat August 15, 2019 Postat August 15, 2019 Buna ziua , domnii mei :*De astazi incep sa fac programari atat pentru maine , cat si pentru sambata si duminica :*Va sarut apasat :x
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Postat August 16, 2019 Din pacate nu mai pot ajunge in Timisoara.Imi cer scuze !
feri89 Reputație: 917 Postat August 16, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 16, 2019 Din pacate nu mai pot ajunge in Timisoara.Imi cer scuze ! Asa de tare ma cauți ma tu, Karinaa în weekend sa îmi dai bobarnace?! Asta inseamna abandon din start din partea ta, Karinaa, altădată ma aștept la mai mult din partea ta... Cu toate astea îți doresc un weekend plăcut! :D 6 2
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Postat August 16, 2019 Asa de tare ma cauți ma tu, Karinaa în weekend sa îmi dai bobarnace?! Asta inseamna abandon din start din partea ta, Karinaa, altădată ma aștept la mai mult din partea ta... Cu toate astea îți doresc un weekend plăcut! :D Sa stii ca eu in primul rand pentru tine veneam in Timisoara =))
feri89 Reputație: 917 Postat August 16, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 16, 2019 Sa stii ca eu in primul rand pentru tine veneam in Timisoara =)) Sa știi și tu ca și eu pe tine te asteptam cel mai mult, dintre toate favoritele mele parca tu ma atragi cel mai tare acum, dar nu înțeleg de ce =))) 5 2
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Postat August 16, 2019 Sa știi și tu ca și eu pe tine te asteptam cel mai mult, dintre toate favoritele mele parca tu ma atragi cel mai tare acum, dar nu înțeleg de ce =)))Sa inteleg ca inca fac parte din “favoritele” tale? :))
feri89 Reputație: 917 Postat August 16, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 16, 2019 Sa inteleg ca inca fac parte din “favoritele” tale? :)) Nu, nu mai faci demult parte din favoritele mele, decand te-ai luat asa urat de mine pe forum, și ai vorbit asa urat în ultima perioada despre mine pe forum, plus ca ai și zis ca nici nu vrei sa ma mai primești de acum înainte... Deci nu mai faci parte din favoritele mele, sa dus demult perioada aia cand te admiram la maxim, și de asta zic acuma ca cu toate ca nu mai faci parte din favoritele mele, de asta nu înțeleg de ce exact pe tine te asteptam asa de tare =)) 5 1
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 16, 2019 Postat August 16, 2019 Măi Feri :)Până îți dai tu seama exact de ce o aștepți așa de tare, îți dau o idee :)Când ajunge fătuca în TM, iei legătura cu ea și mergeți împreună la Briana!Acceptă cupluri. :wink2 Atunci poate îți vei da seama care este favorita ta, dar și care dintre ele te favorizează mai tare pe tine! :) 3
feri89 Reputație: 917 Postat August 16, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 16, 2019 Măi Feri :)Până îți dai tu seama exact de ce o aștepți așa de tare, îți dau o idee :)Când ajunge fătuca în TM, iei legătura cu ea și mergeți împreună la Briana!Acceptă cupluri. :wink2 Atunci poate îți vei da seama care este favorita ta, dar și care dintre ele te favorizează mai tare pe tine! :) E o idee buna propunerea ta, numai ca eu stiu cu singuranta ca dintre toate favoritele pe care le-am avut pana acum, chiar ele doua, Karinaa și Briana nu ma mai suporta deloc, dar nu îmi pare rău de ele și ca ele mau trădat, și asa mai departe, pentru ca cu celelalte favorite și feblete de ale mele in continuare ma înțeleg perfect și sincer, dacă chiar trebuia sa pierd 2 dintre favoritele mele, sau ales ele bine, ca de ele îmi pare cel mai puțin rău că leam pierdut... Iar ca semn de apreciere și de respect pentru celalte favorite și feblete ale mele ca miau rămas alături, o sa le fac mereu sa se simte ca niște regine când sunt în compania mea, sa vadă Karinaa și Briana ce au pierdut, cine știe poate asa trebuia sa se întâmple, ele nu merita sa fie tratate ca niște regine, cum merita toate celelalte favorite și feblete ale mele... Știi cum se zice, fiecare cum merita și cum îs face asa primește înapoi ;) 6 1
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat August 17, 2019 Postat August 17, 2019 E o idee buna propunerea ta, numai ca eu stiu cu singuranta ca dintre toate favoritele pe care le-am avut pana acum, chiar ele doua, Karinaa și Briana nu ma mai suporta deloc, dar nu îmi pare rău de ele și ca ele mau trădat, și asa mai departe, pentru ca cu celelalte favorite și feblete de ale mele in continuare ma înțeleg perfect și sincer, dacă chiar trebuia sa pierd 2 dintre favoritele mele, sau ales ele bine, ca de ele îmi pare cel mai puțin rău că leam pierdut... Iar ca semn de apreciere și de respect pentru celalte favorite și feblete ale mele ca miau rămas alături, o sa le fac mereu sa se simte ca niște regine când sunt în compania mea, sa vadă Karinaa și Briana ce au pierdut, cine știe poate asa trebuia sa se întâmple, ele nu merita sa fie tratate ca niște regine, cum merita toate celelalte favorite și feblete ale mele... Știi cum se zice, fiecare cum merita și cum îs face asa primește înapoi ;)Cumpara-le carouri scumpe tuturor “favoritelor” tale si fa-ma geloasa, sa vad clar ce am avut si ce am pierdut :)Zic si eu =))
davidflo Reputație: 17 Postat August 28, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 28, 2019 😎😎
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat August 28, 2019 Postat August 28, 2019 :* :*Hei , sa-l anunti si pe dl doctor ca ne vedem saptamana viitoare :)
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14594 Postat August 29, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat August 29, 2019 Când te întorci? :)Pana te satisface (cu un raspuns) Karinaa, iti raspund eu: citez "saptamana viitoare pentru 2-3 zile". 3
kovacs_ Reputație: 706 Postat August 29, 2019 Oras:Pe aci... Oras:Pe aci... Postat August 29, 2019 Pana te satisface (cu un raspuns) Karinaa, iti raspund eu: citez "saptamana viitoare pentru 2-3 zile".Dacă ar începe săpt de duminică......mmmmmmm
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum