Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat August 29, 2019 Postat August 29, 2019 Cred ca miercuri sau joi o sa ajung :x
kovacs_ Reputație: 706 Postat August 30, 2019 Oras:Pe aci... Oras:Pe aci... Postat August 30, 2019 Cred ca miercuri sau joi o sa ajung :x:((
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat August 30, 2019 Postat August 30, 2019 Ne vedem dupa 3septembrie :*
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2019 Postat Septembrie 2, 2019 Domnilor, am amanat sosire mea cu o zi , Ne vedem de pe 4 septemnrie si o sa stau 3 zile .Locatia o sa fie in Dumbravita (vechea locatie)Fac doar programari de 1h , pretul ramane acelasi : 400leiVa sarut , iar de maine ne putem auzi la telefon pentru programari :*
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2019 Postat Septembrie 2, 2019 Fac doar programari de 1h , pretul ramane acelasi : 400leiNa Dracea...când am vrut și io o noapte, nu se mai poate decât cu ora...Curat ghinion!
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2019 Postat Septembrie 3, 2019 Maine ne vedem incepand cu orele 16:00 :*Pupici
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2019 Postat Septembrie 3, 2019 Maine ne vedem incepand cu orele 16:00 :*PupiciÎncepând cu orele 16? E mai multe? :)
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14401 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Septembrie 4, 2019 Începând cu orele 16? E mai multe? :) Cum e corect, „ora 16:00” sau „orele 16:00”?Lingviștii susțin că pentru a vorbi corect și a evita orice confuzie, cel mai bine vom spune „ora 16:00” și nu „orele 163:00”. Totuși, se pare că nici varianta din urmă nu este greșită, ci doar învechită și era folosită în româna veche. Deci, Karinaa e "de moda veche" si de aceea foloseste orele 16:00. Dar doar de moda veche pentru ca in rest e ce trebuie :laugh2. Dar, totusi se pare ca ..... Cum motivează alți specialiști folosirea exclusiv la singular?Unii specialiști în limba română susțin că se spune corect „ora 16:00”, nu „orele 16:00”, pentru că se referă la o singură oră, nu la mai multe (nu la paisprezece ore). Aici, numeralul exprimă valoarea orei, nu este un adjectiv, ca să se acorde cu substantivul „oră”. 2
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2019 Postat Septembrie 4, 2019 Cum e corect, „ora 16:00” sau „orele 16:00”?Lingviștii susțin că pentru a vorbi corect și a evita orice confuzie, cel mai bine vom spune „ora 16:00” și nu „orele 163:00”. Totuși, se pare că nici varianta din urmă nu este greșită, ci doar învechită și era folosită în româna veche. Deci, Karinaa e "de moda veche" si de aceea foloseste orele 16:00. Dar doar de moda veche pentru ca in rest e ce trebuie :laugh2. Dar, totusi se pare ca ..... Cum motivează alți specialiști folosirea exclusiv la singular?Unii specialiști în limba română susțin că se spune corect „ora 16:00”, nu „orele 16:00”, pentru că se referă la o singură oră, nu la mai multe (nu la paisprezece ore). Aici, numeralul exprimă valoarea orei, nu este un adjectiv, ca să se acorde cu substantivul „oră”.Pluralul "orele" îl folosim atunci când ne referim la un interval de timp sau când ne referim la mai multe puncte în timp.Ex: Între orele 14 și 16 voi fi ocupat.Trebuie sa iau antibiotic la orele 15 și 22.PS: nu de alta dar că sa evitam orice confuzie.
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2019 Postat Septembrie 4, 2019 Tot carvotas ai ramas, @cccftig :))“Il folosim.....”Corect, il folositi, eu folosesc ce vreau si ce-mi place mie cu riscul de a-mi pune carcotasii ca tine “in cap” ;)Tot de la orele 16:00 ajung, nu s-a facut nici o modificare asupra programului asa cum nu s-a facut nici o modificare asupra vocabularului meu odata cu “referinta” ta.Va pupic, excluzandu-l pe ccftig =))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2019 Postat Septembrie 4, 2019 Tot carvotas ai ramas, @cccftig :))“Il folosim.....”Corect, il folositi, eu folosesc ce vreau si ce-mi place mie cu riscul de a-mi pune carcotasii ca tine “in cap” ;)Tot de la orele 16:00 ajung, nu s-a facut nici o modificare asupra programului asa cum nu s-a facut nici o modificare asupra vocabularului meu odata cu “referinta” ta.Va pupic, excluzandu-l pe ccftig =))Saskia darling! :DCarvotas ce inseamna?Hai risca-te! :laugh2
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14401 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Septembrie 4, 2019 Pluralul "orele" îl folosim atunci când ne referim la un interval de timp sau când ne referim la mai multe puncte în timp.Ex: Între orele 14 și 16 voi fi ocupat.Trebuie sa iau antibiotic la orele 15 și 22.PS: nu de alta dar că sa evitam orice confuzie.Nu stiu daca ai citit cu atentie prima parte: Lingviștii susțin că pentru a vorbi corect și a evita orice confuzie, cel mai bine vom spune „ora 16:00” și nu „orele 16:00”. Totuși, se pare că nici varianta din urmă nu este greșită, ci doar învechită și era folosită în româna veche. O spun lingvistii, nu eu. Daca esti linvist si ai alta opinie, ti-o accept. Daca nu, merg pe mana lor.P.S. Si eu folosesc ora in loc de orele, insa nu ma iau de cei care scriu altfel decat mine :laugh2. 3
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2019 Postat Septembrie 4, 2019 Nu stiu daca ai citit cu atentie prima parte: Lingviștii susțin că pentru a vorbi corect și a evita orice confuzie, cel mai bine vom spune „ora 16:00” și nu „orele 16:00”. Totuși, se pare că nici varianta din urmă nu este greșită, ci doar învechită și era folosită în româna veche. O spun lingvistii, nu eu. Daca esti linvist si ai alta opinie, ti-o accept. Daca nu, merg pe mana lor.P.S. Si eu folosesc ora in loc de orele, insa nu ma iau de cei care scriu altfel decat mine :laugh2.Stai liniștit că te înțeleg :DIo doar am învățat un picuț de la manutm și încerc sa pun in practica...;)Ce înseamnă linvist? :D
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14401 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Septembrie 4, 2019 Pluralul "orele" îl folosim atunci când ne referim la un interval de timp sau când ne referim la mai multe puncte în timp.Ex: Între orele 14 și 16 voi fi ocupat.Trebuie sa iau antibiotic la orele 15 și 22.PS: nu de alta dar că sa evitam orice confuzie.Si ca sa fiu carcotas pana la capat, exemplul cu antibioticele e gresit. Antibioticele se iau fie la 8 ore, fie la 12. Uneori, mai rar ce-i dret, sa iau la 24 de ore. De regula se iau la 12 ore. Deci nu ai cum sa iei antibioticul la orele 15:00 si 22:00, eventual la 15:00 si 23:00. Si cel mai sigur, la orele 15:00 si 3:00 :laugh2.P.S. Medicul care ti-a prescris tie antibiotic la 7 ore, habar nu are de medicina :laugh2. Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare. 3
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14401 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Septembrie 4, 2019 Ce înseamnă linvist? :DForma prescurtata de la lingvist. E acceptata atunci cand ai o tastatura de toata .ula la care tre' sa tastezi de doua-trei ori pana scrie o litera. O spun (spuneau) toti lingvistii. Inclusiv Pruteanu (Dumnezeu sa-l ierte!). 3
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2019 Postat Septembrie 4, 2019 Forma prescurtata de la lingvist. E acceptata atunci cand ai o tastatura de toata .ula la care tre' sa tastezi de doua-trei ori pana scrie o litera. O spun (spuneau) toti lingvistii. Inclusiv Pruteanu (Dumnezeu sa-l ierte!).Bun!:)Succesuri!Sau e succese? :laugh2
sexymotherfucker Reputație: 58 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 4, 2019 La tine vreau sa ajung!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2019 Postat Septembrie 4, 2019 Tot carvotas ai ramas, @cccftig :))“Il folosim.....”Corect, il folositi, eu folosesc ce vreau si ce-mi place mie cu riscul de a-mi pune carcotasii ca tine “in cap” ;)Tot de la orele 16:00 ajung, nu s-a facut nici o modificare asupra programului asa cum nu s-a facut nici o modificare asupra vocabularului meu odata cu “referinta” ta.Va pupic, excluzandu-l pe ccftig =))Mda...ai o stare mai buna de data asta.:DCe înseamnă "va pupic"? :laugh2
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2019 Postat Septembrie 4, 2019 La tine vreau sa ajung!Te astept zilele astea :)Sunt in Timisoara pana vineri inclusiv .
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2019 Postat Septembrie 4, 2019 Te astept zilele astea :)Sunt in Timisoara pana vineri inclusiv .As dori o programare vineri de la orele 23. :D
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2019 Postat Septembrie 4, 2019 Liebling?Nici după atâta timp nu ai învățat cum se pun pozele?
marius404 Reputație: 163 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 4, 2019 daca arata bine din orice unghi, nici nu o prea intereseaza :)) 1
davidflo Reputație: 17 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 4, 2019 Pe doctor il anunt, dar pe mibe nu ma mai vrei? :))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2019 Postat Septembrie 4, 2019 daca arata bine din orice unghi, nici nu o prea intereseaza :))Da?Eu am crezut că-i că și la mașini...Reglări de oglinzi pentru evitarea unghiurilor moarte.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum