Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 16, 2018 Partajează Postat Martie 16, 2018 https://youtu.be/j6Pvsvxfg1cbaietii astia o ard porcos ;)Asa i la moda, sa o arzi pa versuri, pa cuvinte deocheate...unii prin fata, altii pa la spate...:)))))) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Martie 16, 2018 Partajează Postat Martie 16, 2018 si de noapte buna , o sa ma deschid fata de voi si va las una din piesele pe care ma mai “relaxez” cateodata, sper sa ca “relaxeze” si pe voi ! 22 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 16, 2018 Partajează Postat Martie 16, 2018 si de noapte buna , o sa ma deschid fata de voi si va las una din piesele pe care ma mai “relaxez” cateodata, sper sa ca “relaxeze” si pe voi ! Pe mine m-a "relaxat" in conditiile in care, fiind la mare distanta de gusturile mele muzicale (rocker de cand ma stiu), mi-a creat sentimentul ca te reprezinta, in sensul in care e iesit din tipare ca si tine. Nu e un repros, e doar o constatare placuta :)Sunt curios in ce masura te "relaxeaza" ceva ce pe mine ma ajuta enorm sa iubesc viata... Thank you very much, goodnight :) https://www.youtube.com/watch?v=7KaYCj98quY Link spre comentariu
sergiupopescu1990 Reputație: 267 Postat Martie 16, 2018 Partajează Postat Martie 16, 2018 daca tot etalam muzica .... asta ma face pe mine sa am piele de gaina :) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 Pe mine m-a "relaxat" in conditiile in care, fiind la mare distanta de gusturile mele muzicale (rocker de cand ma stiu), mi-a creat sentimentul ca te reprezinta, in sensul in care e iesit din tipare ca si tine. Nu e un repros, e doar o constatare placuta :)Sunt curios in ce masura te "relaxeaza" ceva ce pe mine ma ajuta enorm sa iubesc viata... Thank you very much, goodnight :) https://www.youtube.com/watch?v=7KaYCj98quY cei drept, iubesc si muzica buna (rock) ! https://youtu.be/hTWKbfoikeg 20 Link spre comentariu
sergiupopescu1990 Reputație: 267 Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 cei drept, iubesc si muzica buna (rock) ! big like Nirvana :) trupa p.s . cand am plecat de la tine marti seara ma simteam in : nirvana ... :D pt cei care nu au chef sa caute : Nirvana - (in Buddhism) a transcendent state in which there is neither suffering, desire, nor sense of self, and the subject is released from the effects of karma and the cycle of death and rebirth. It represents the final goal of Buddhism. sinonime: paradise, heaven, Eden, the promised land; Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 :) cu rugamintea de a nu ma intelege cineva gresit, studiati putin despre experimentele stiintifice, unde au fost implicati cobai etc ce au ascultat muzica clasica, linistitoare etc comparativ cu hard rockul. Mediul dar si genul de muzica ascultat isi spune cuvantul la dezvoltarea personala a individului...desi se propaga altceva in societate...logic. A se citi cine doreste si cartea lui Bogdan Ficeac - Tehnici de manipulare in masa. Sanatate ! :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 :) Pe langa muzica clasica mie de ex imi place genul de melodii precum "El condor pasa" - Leo Rojas sau muzica lui Yanni Hrisomallis.:) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 fiecare cu timpurile lui :)) ! 18 Link spre comentariu
bigbauss87 Reputație: 3 Postat Martie 17, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Martie 17, 2018 fiecare cu timpurile lui :)) !Buna Karina , ai fi disponibila astazi pentru o programare ? Pe ce numare te-as putea contacta ? Mersi. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 E ok...Eu am cantat in cor la biserica Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 Buna Karina , ai fi disponibila astazi pentru o programare ? Pe ce numare te-as putea contacta ? Mersi.din pacate nu mai sunt in timisoara :) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 E ok...Eu am cantat in cor la bisericade ce , cozonac7, de ce te-ai oprit? ;) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 fiecare cu timpurile lui :)) !:) pai cele insirate de mine acopera toate timpurile...trecute,prezente,viitoare. ;)Rock si Hard Rock...asemenea, a fost este si o sa mai fie. :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 de ce , cozonac7, de ce te-ai oprit? ;)S-a terminat...cantarea :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 E ok...Eu am cantat in cor la biserica:)))))))))) stiu, mi am dat seama. :)))) de mult. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 Esti mult prea meşter sa nu iti fi dat tu seama... De mult...Si multe. Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 Mai nasol ca mi s ca mesterul Manole...ce construiesc ziua, se prapadeste noaptea. :)))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 Ori esti Prea bun, ori n-ai gasit-o pe Ana! Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 Bun e un cuvant foarte greu iar Ana e pe cale de disparitie...:) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 Daca esti iscusit, inţepeneşte-o! Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 E chestie de talent si money, ca sa am de mortar, zic. Link spre comentariu
sergiupopescu1990 Reputație: 267 Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 hhahaa, incepeti iar ? :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 hhahaa, incepeti iar ? :)Nu ! :) cel putin din partea mea, nu. :) Cat timp discutam in termeni ok...:) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 keep calm , i will be back soon ! :) ❤ 19 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum