Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Postat Martie 17, 2018 E chestie de talent si money, ca sa am de mortar, zic. Talent se vede chiar si de la mare distanta clar ca ai.Money...seriously now!Probabil esti singurul care ai fost zilnic... hhahaa, incepeti iar ? :)Nu.
sergiupopescu1990 Reputație: 267 Postat Martie 17, 2018 Postat Martie 17, 2018 keep calm , i will be back soon ! :) ❤ nici nu ai plecat bine si te vrem inapoi :))
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Postat Martie 17, 2018 nici nu ai plecat bine si te vrem inapoi :))zici?? :)) 18
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Postat Martie 17, 2018 Talent se vede chiar si de la mare distanta clar ca ai.Money...seriously now!Probabil esti singurul care ai fost zilnic...Ma, io tot ca tine zic, de la biserica mi se trage.Bani ? No, fiecare cum il duce capul sa i faca.Probabil, e un cuvant bun. :)
fireball100 Reputație: 107 Postat Martie 17, 2018 Postat Martie 17, 2018 Băieți va cam plictisiți 😀😀😀 fără Karina ....
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Postat Martie 17, 2018 Băieți va cam plictisiți 😀😀😀 fără Karina ....A! Nu esti tu obisnuit...priveste niste pagini inapoi...:)))))))
fireball100 Reputație: 107 Postat Martie 17, 2018 Postat Martie 17, 2018 Eu ce am mai citit in spate si ce mi-a rămas in minte a fost o singura chestie spusa de Karina: sa nu postam aiurea 😀😀😀
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Postat Martie 17, 2018 Sa inteleg deci ca tot ce a postat si karina pa ultimele doua pag e cam aiurea ? Aiurea ! :)))))))
fireball100 Reputație: 107 Postat Martie 17, 2018 Postat Martie 17, 2018 Daca citești pe la pagina 7 înțelegi ce am vrut sa zic 😉
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Postat Martie 17, 2018 Daca citești pe la pagina 7 înțelegi ce am vrut sa zic 😉Pai eu stiu ce zici dar daca ai fi fost atent si la alta pag, nu mai stiu care, oricum dupa pag indicata de tine, s a dat Start the party.:))))) Io zic asa: cand ii pa aici in tm ii ok sa fie cu recenzii, cand nu i, nu i mai ok sa nu fie nimic...:) Sigur asta e parerea mea.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Postat Martie 17, 2018 Eu ce am mai citit in spate si ce mi-a rămas in minte a fost o singura chestie spusa de Karina: sa nu postam aiurea Atata timp cat este "indisponibila" daca se fac postari aici pe topic, el ramane "sus"!Cat timp a fost activa nu cred ca s-au scris multe bazaconii,Stiu sigur ca si ea isi doreste ca topicul aceasta sa fie "sus" o ajuta...oarecum...A si scris asta undeva, doar ca nu am cum sa arat....postarea respectiva a fost stearsa de catre o alta persoana draga ;)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Postat Martie 17, 2018 Totusi, ne am mutat pe chat la liber...topic destinat diverse...:) ;) Sa fie liniste aici, na. :))))))))Echilibram...cand aici, cand colo. ;)
fireball100 Reputație: 107 Postat Martie 17, 2018 Postat Martie 17, 2018 K înțeleg sper sa nu supăr pe nimeni si mai ales pe Karina .zi faina
thortm Reputație: 394 Postat Martie 17, 2018 Oras:Timisoara Disponibila Oras:Timisoara Disponibila Postat Martie 17, 2018 Vizitat Karinaa Joi la prima ora.nu prea sunt multe de zis, Karinaa o fiinta superba, cu mult bun simt, comunicativa.Am sunat cu o zi inainte pentru a stabili intalnirea, dimineata un scurt telefon pentru confirmare si mers la Karinaa.M-a servit cu o apa minerala, i-am inmanat cadoul, am mers la baie pentru o scurta improspatare, dupa mine a mers si ea, un mare +.Am trecut la actiune, a pus preze cu gurita si a continuat cu un oral interesant, atenta la ce este in jur. Am schimbat cateva pozitii si am terminat.Mers din nou la baie si eu si Karinaa, am povestit un pic ai am trecut la second number :), schimbat mai multe pozitii, se misca bine, pare ca-i place ce face.Note:Locatie: 9, micuta si draguta, patul scartie un picOral: 9.5, ok, atenta la zonele adiacente, il baga pe junior tot in guraNormal: 10. super, te fute de te rupe, nu am ce sa comentez, se vede tineretea domnisoareiFK: da, insa nu am doritAspect: 10, frumoasa, daca ar purta si ochelari ar fi senzatie(cel putin pentru mine), sani superbi, fund exceptional, pasarita uau.Price: 300 RON/hde revenit, hm...., cu siguranta date pup si sper sa revii cat mai repede pe plaiurile timisoarene.O Sambata minunata!!!! :bow :bow :bow 2
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Martie 18, 2018 Postat Martie 18, 2018 Vizitat Karinaa Joi la prima ora.nu prea sunt multe de zis, Karinaa o fiinta superba, cu mult bun simt, comunicativa.Am sunat cu o zi inainte pentru a stabili intalnirea, dimineata un scurt telefon pentru confirmare si mers la Karinaa.M-a servit cu o apa minerala, i-am inmanat cadoul, am mers la baie pentru o scurta improspatare, dupa mine a mers si ea, un mare +.Am trecut la actiune, a pus preze cu gurita si a continuat cu un oral interesant, atenta la ce este in jur. Am schimbat cateva pozitii si am terminat.Mers din nou la baie si eu si Karinaa, am povestit un pic ai am trecut la second number :), schimbat mai multe pozitii, se misca bine, pare ca-i place ce face.Note:Locatie: 9, micuta si draguta, patul scartie un picOral: 9.5, ok, atenta la zonele adiacente, il baga pe junior tot in guraNormal: 10. super, te fute de te rupe, nu am ce sa comentez, se vede tineretea domnisoareiFK: da, insa nu am doritAspect: 10, frumoasa, daca ar purta si ochelari ar fi senzatie(cel putin pentru mine), sani superbi, fund exceptional, pasarita uau.Price: 300 RON/hde revenit, hm...., cu siguranta date pup si sper sa revii cat mai repede pe plaiurile timisoarene.O Sambata minunata!!!! :bow :bow :bowData viitoare scrie-mi despre ochelari si voi purta pentru tine :)te pup , merci !
gts Reputație: 54 Postat Martie 19, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 19, 2018 Are alt nr ca pe asta 0756 908 686 sun de 3 zile și tot închis este....
fireball100 Reputație: 107 Postat Martie 19, 2018 Postat Martie 19, 2018 Nu este in oraș Karina fi atent când anunța ca revine 😉
giv333 Reputație: 1 Postat Martie 21, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 21, 2018 Karina faci footfetish in dress?
thortm Reputație: 394 Postat Martie 26, 2018 Oras:Timisoara Disponibila Oras:Timisoara Disponibila Postat Martie 26, 2018 Nice
fireball100 Reputație: 107 Postat Martie 26, 2018 Postat Martie 26, 2018 Foarte drăguț 😘😘😘 pe când revenirea ?????
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Martie 26, 2018 Postat Martie 26, 2018 imediat dupa sarbatorile Pascale , va voi tine la curent :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum