Vizitator tmdud Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 ralitatea e cam de 69% :)) fiind snap’uri majoritatea dintre poze , cu exceptia uneia :) cu corpul am tot pus , stiu ca exista domni care apreciaza si trasaturile frumoase ale feței :)Drăguță, totuși...când revii?ðŸ˜
blaugrana Reputație: 999 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 14, 2018 ralitatea e cam de 69% :)) fiind snap’uri majoritatea dintre poze , cu exceptia uneia :) cu corpul am tot pus , stiu ca exista domni care apreciaza si trasaturile frumoase ale feței :)Fffffff frumoasă și sincer abia aștept să te cunosc . Un weekend fain și te pup. Interesant și incitant procentaj :) 1
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 E frumusica :)Crede-ma."sa se vada daca e ceva de mine"....si modesta ;)Nu numai că te cred, dar acum, că și-a arătat și fața sunt total convins :)Cât despre "sa se vada daca e ceva de mine", e chiar motivul postării mele, am recunscut imediat "marca" Cozonac în materie de modestie :P Karina cred că la prima voastră reîntâlnire (în septembrie parcă :P) va trebui să-ți plătească drepturi de autor :laugh2 Dacă nu cumva va reuși să te convingă de contrariu :)
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 Drăguță, totuși...când revii?de miercuri o sa fiu in timisoara :) 22
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 Nu numai că te cred, dar acum, că și-a arătat și fața sunt total convins :)Cât despre "sa se vada daca e ceva de mine", e chiar motivul postării mele, am recunscut imediat "marca" Cozonac în materie de modestie :P Karina cred că la prima voastră reîntâlnire (în septembrie parcă :P) va trebui să-ți plătească drepturi de autor :laugh2 Dacă nu cumva va reuși să te convingă de contrariu :):)) Sa iti zic o vorba cum imi place s-o zic in banat, Mandra mi-s ca mi-s OLTEANCA :)) gramatica de banat nu prea imi e cunoscuta , depaseste si perfectul compus si cred ca toate timpurile modurilor verbale :)) #banatenispeciali 20
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 Habar n-am despre ce se vorbeste aici.Cred ca am gresit sectiunea. :)
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 nici nu conteaza, tu scrie :))) orice 18
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 :)) Sa iti zic o vorba cum imi place s-o zic in banat, Mandra mi-s ca mi-s OLTEANCA :)) gramatica de banat nu prea imi e cunoscuta , depaseste si perfectul compus si cred ca toate timpurile modurilor verbale :)) #banatenispecialiNici n-am știut că esti olteancă :laugh2 :laugh2Da' bine veniși in Banat :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 Nici n-am știut că esti olteancă :laugh2 :laugh2Da' bine veniși in Banat :)Daca citeai atent era chiar usor de citit
blaugrana Reputație: 999 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 14, 2018 Nici n-am știut că esti olteancă :laugh2 :laugh2Da' bine veniși in Banat :)Suntem băieți faini și o adoptam și pe Karinna, așa cum am făcut și cu Jasmine 1
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 Nici n-am știut că esti olteancă :laugh2 :laugh2Da' bine veniși in Banat :)De miercuri pot spune “bine va gasii” :)) 20
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 Suntem băieți faini și o adoptam și pe Karinna, așa cum am făcut și cu JasmineKarina trebuie adoptata altfel :)) nu prin comparatie :)))
blaugrana Reputație: 999 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 14, 2018 De miercuri pot spune “bine va gasii” :))Super și de când pot sa fac o programare .Bineînțeles dacă mă primești și pot să îți dau mesaj pe numărul de Vodafone.Mulțumesc anticipat!
gigi291 Reputație: 1759 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Aprilie 14, 2018 Karina trebuie adoptata altfel :)) nu prin comparatie :))) :clapp
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 momentan e inchis telefonul cu acea cartela, nefiind in tara si neavand nevoie de ea :) o sa deschid telefonul incepand cu miercuri, tot miercuri ma poti suna , iar daca nu raspund imi scrii mesaj, daca se poate si detaliat e perfect , iar eu voi raspunde in cel mai scurt timp :)
blaugrana Reputație: 999 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 14, 2018 Karina trebuie adoptata altfel :)) nu prin comparatie :)))Mă refeream doar la buletin de Timișoara :)
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 Mă refeream doar la buletin de Timișoara :)daca ti-as spune ca il am deja , te-as surprinde ? :)) 22
blaugrana Reputație: 999 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 14, 2018 momentan e inchis telefonul cu acea cartela, nefiind in tara si neavand nevoie de ea :) o sa deschid telefonul incepand cu miercuri, tot miercuri ma poti suna , iar daca nu raspund imi scrii mesaj, daca se poate si detaliat e perfect , iar eu voi raspunde in cel mai scurt timp :)Ok as pune și acuma ,dar mai bine sun miercuri și stabilim cel mai bine și spunem și numele de pe nimfomane .Știi zona unde vei sta ? 1
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 Ok as pune și acuma ,dar mai bine sun miercuri și stabilim cel mai bine și spunem și numele de pe nimfomane .Știi zona unde vei sta ?nu, inca nu stiu asta :)
blaugrana Reputație: 999 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 14, 2018 daca ti-as spune ca il am deja , te-as surprinde ? :))Sincer nu și nu contează zona de proveniență și oameni cu bun simt sa fim 1
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 Sincer nu și nu contează zona de proveniență și oameni cu bun simt sa fimeram sigura ca nu ! :) intr-adevar, ai dreptate , oameni cu bun simt si sa nu fim rromi :) 19
blaugrana Reputație: 999 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 14, 2018 eram sigura ca nu ! :) intr-adevar, ai dreptate , oameni cu bun simt si sa nu fim rromi :)Mersi pentru tachinare :) Și dacă te referi la mine in nici un caz nu sunt rrom și sincer sunt 100 bănățean Te pup 1
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 De miercuri pot spune “bine va gasii” :))örülünk :laugh2
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 Mersi pentru tachinare :)Și dacă te referi la mine in nici un caz nu sunt rrom și sincer sunt 100 bănățean Te pupauu :)) nu , nu bateam apropouri, sincer...ai scris tu un lucru pe care eu il vreau , adica “bun simt” , iar eu doar am continuat cu alt lucru , acela in care am spus NU rromilor :)Dar nu faceam aluzie la nimeni :) , poate ei (rromi) vor vedea si vor avea si ei bun simt si ma vor evita :)) 18
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 örülünk :laugh2ma simt depasita :) 21
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum