Sari la conținut

KARINAA 0746515932

Vizitator karinaa

Postări Recomandate

Vizitator ccfdtig
Reputație: 0
Postat

Ce-mi plac fetele impertinente!

:) mie imi plac impertinente, inteligente, frumoase, pisicoase, brunete, cu ochi ce trec dincolo de tine. ;) Adica, diferite de marea majoritate. ;)
Vizitator karinaa
Postat

Maine seara ajungi in tm?

ajung in seara asta, maine voi fi deja disponibila :)

• Like 16
  • Oras:TM
  • Oras:TM
Postat

Ofera-ti sansa sa traiesti cu adevarat o ora cu o domnisoara rafinata, eleganta care tot ce doreste este sa te satisfaca. Din cand in cand cu totii avem nevoie de ceva nou in vietile noastre si ca sa fiu mai precis, avem nevoie de o femeie care sa ne duca la un alt nivel decat o pot face prietenele sau sotiile noastre. Si cine altcineva sa fie acea femeie decat zeiță a frumuseții si pasiunii Karinna. Ti mando un bacio! :)

Vizitator gvbolovan
Postat

Ofera-ti sansa sa traiesti cu adevarat o ora cu o domnisoara rafinata, eleganta care tot ce doreste este sa te satisfaca. Din cand in cand cu totii avem nevoie de ceva nou in vietile noastre si ca sa fiu mai precis, avem nevoie de o femeie care sa ne duca la un alt nivel decat o pot face prietenele sau sotiile noastre. Si cine altcineva sa fie acea femeie decat zeiță a frumuseții si pasiunii Karinna. Ti mando un bacio! :)

Felicitări, ce texte frumoase ai în tine :) Și încă nici n-ai ajuns s-o cunoști personal. Abia aștept să-ți citesc textele după...

Vizitator ccfdtig
Postat

:))))))) auzi ? Iuve tata, nu te lua dupa Gvb ca asta...tac. :)

Incearca doar sa fii original. :);) Io m-am adresat odata cu scriitorule francez ;) a doua oara nu o mai fac...;) :))))))))

Fii "tu" , atata tot. Nu esti mai vulnerabil daca esti tu, ci dimpotriva originalitatea ta, arata ca ai o personalitate puternica. ;)

Vizitator ccfdtig
Postat

@karina: am o fantezie, care se intampla pe drumul de la aeroport spre oras...poti sa mi-o indeplinesti ? :) Ca am vazut ca ai si roll play in oferta. :)))))) Io vreau sa fiu pilot dar da avion de vanatoare si tu stewardesa, se poate ? Sa fac rost de avion ? Cred ca na, asta ar fi cea mai mica problema, nu ? :) Merge ? Ca dc merge vrb la Aero West sau Aviatia utilitara da sa nu ma faci sa vrb aiurea...:)))))))

Vizitator karinaa
Postat

facem :)

• Like 20
  • Oras:departe
  • Oras:departe
Postat

La ce numar de telefon pot face programarea pt maine? Nu gasesc pe aici ... pot sa sun de azi?

Vizitator gvbolovan
Postat

Karinaa, cred că trebuie să te apuci să întocmești liste de așteptare și să împarți numere de ordine, e deja buluc mare la poarta ta :laugh2

Vizitator ccfdtig
Postat

Karinaa, cred că trebuie să te apuci să întocmești liste de așteptare și să împarți numere de ordine, e deja buluc mare la poarta ta :laugh2

In sfarsit ai fost de acord cu cele ce le-am scris eu data trecuta...inscrieri pe lista, ce vor urma. ;) Nu pot sa zic decat bravos ! Ai spirit bun de observatie. ;)
Vizitator karinaa
Postat

La ce numar de telefon pot face programarea pt maine? Nu gasesc pe aici ... pot sa sun de azi?

0728369606 e numarul pe care ma poti suna sau imi poti trimite mesaj :)
Vizitator ccfdtig
Postat

Ti-am pastrat eu un nr...ai 898989. Ce sa faci ? Ai ceva de asteptat. :))))))))))
Vizitator karinaa
Postat

Buna dimineata :) disponibila pentru programari incepand cu orele 12:00 :)pupici, va astept 😘😘😘

• Like 21
Vizitator karinaa
Postat

Esti superba

Auu :x te pup ! :)

• Like 16
Vizitator ccfdtig
Postat

Buna ziua ! :) Return Karinaa. :)

Acum, intrucat am avut onoarea sa tai panglica, sunt dator cu recenzia.:)

Karinaa, aceeasi fata zambitoare, primitoare, draguta, parca infloreste de la o luna la alta. Cand ma intalnesc cu ea, nu mai conteaza vremea de afara, cum a fost azi, cam naspa, ploua...ca starea interioara se umple de bine.:)

Nu mai fumez dar am tras un fum din tigara ei. He !

Locatia tat acolo la Eon Gaz. Purcedem la dus si binenteles la action. Am luat o ora si 30 min. Bine am facut, ca chiar a intervenit oboseala, am transpirat tat. La schimbarea de roluri, nu spun ce si cum dar intrucat mi-fost dor de ea, m-am terminat destul de iute in caciulas. Asta e... a fost beton. Faine is revederile astea. :) Zici ca acum am facut-o prima oara. Ziceai ca acum ne descoperim reciproc. Eu unul nu mai am cuvinte...bine naibii ca totusi pot fi rational, desi inima mea o ia razna uneori. :)))

Oricum, parca ne stim de o viata, asa am perceput-o. :) Mi-placut ca s-a pisicit, pe semne a citit ca-mi place aceasta pisiceala la o femeie. Stie, stie sa se faca placuta si stie sa ofere placere adevarata unui barbat.

Note: ce draque io zic sa se reinventeze notele de la 1 la 20 ca sa pot da un 20+...:)

Da, asta e 20+, fara sa fiu sub influenta partidei, fiindca m-am obisnuit deja cu ea. Totul e la superlativ...mersi karinaa...ne revedem ;):)

Vizitator karinaa
Postat

Norocosule

si tu ? :)) ce mai faci?

• Like 19
Vizitator ccfdtig
Postat

Daca îmi spui ca mai ma ți minte si înnebunesc 😘

:) te tin minte, de la ms anterioare. :) no vezi nu innebuni. :))))))))))))

• Oras:Timisoara
  • Disponibila
  • Oras:Timisoara
  • Disponibila
Postat

Hm, este draguta, sexy si open minded domnisoara la care am fost

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...