Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 Puțin mai sus!😚Si mai la stanga...:))))
gigi291 Reputație: 1759 Postat Mai 7, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Mai 7, 2018 Adică, pe "Timișoara" nu cred că mai are nevoie de ... reclamă! Cred că a vrut pe topicul de CJ... 1 1
d1ck14 Reputație: 15 Postat Mai 9, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 9, 2018 Sunt nou pe forum si in comunitate, dar sincer aici pe thread-ul acesta mi-a placut cel mai mult tot ce am citit, vei fi prima mea Karina :D
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Sunt nou pe forum si in comunitate, dar sincer aici pe thread-ul acesta mi-a placut cel mai mult tot ce am citit, vei fi prima mea Karina :DCand revin, cu drag :) 20
gigi291 Reputație: 1759 Postat Mai 9, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Mai 9, 2018 🤗â¤ï¸Asta-i așa, în ciudă, să nu uităm cine a plecat din TM...ðŸ˜
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Asta-i așa, în ciudă, să nu uităm cine a plecat din TM... Revin ! :) 18
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Asta-i așa, în ciudă, să nu uităm cine a plecat din TM... Revin ! :)Defapt voiam sa intreb ceva...daca mi-as da pierce in buric, ar atata ok? :))Numai aici pot intreba, la Cluj nu-mi permit INCA :))
andrey. Reputație: 136 Postat Mai 9, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 9, 2018 Defapt voiam sa intreb ceva...daca mi-as da pierce in buric, ar atata ok? :))Numai aici pot intreba, la Cluj nu-mi permit INCA :)) Eu zic ca ți-ar sta foarte bine ,am zis ca nu mai merg la fetițe ,da la asa corp n-am cum sa ma abțin ,vreau sa te vizitez cand revi ðŸ˜
andrey. Reputație: 136 Postat Mai 9, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 9, 2018 Așteptam pierceg-ul ðŸ˜
gigi291 Reputație: 1759 Postat Mai 9, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Mai 9, 2018 Defapt voiam sa intreb ceva...daca mi-as da pierce in buric, ar atata ok? :))Numai aici pot intreba, la Cluj nu-mi permit INCA :))1. Dacă ți-ai pune pierce în buric, ar arăta ok, ar fii un detaliu în plus față de celelalte, detalii care întregesc "prezența" ta angelică!2. Știi și tu că poți întreba orice, pe orice topic... "etajul tău superior", recenziile avute și democrația în care trăim, îți permit să faci (aproape) orice! Aș îndrăzni să spun, că chiar și cu noi 😀3. 🤗 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Defapt voiam sa intreb ceva...daca mi-as da pierce in buric, ar atata ok? :))Numai aici pot intreba, la Cluj nu-mi permit INCA :))În buric e ok, sexy :) doar să alegi un model cu gust. Detest pierce-ul în limbă, la domnișoare mă refer. PS: poți întreba și pe Cluj, nu te mâncăm, doar la propriu :*
gigi291 Reputație: 1759 Postat Mai 9, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Mai 9, 2018 În buric e ok, sexy :) doar să alegi un model cu gust. Detest pierce-ul în limbă, la domnișoare mă refer. PS: poți întreba și pe Cluj, nu te mâncăm, doar la propriu :*Dacă o mâncați, ce ne facem dup-aia?!Eu zic doar s-o "gustați"!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Defapt voiam sa intreb ceva...daca mi-as da pierce in buric, ar atata ok? :))Numai aici pot intreba, la Cluj nu-mi permit INCA :))Sigur ca ti-ar sta misto dar depinde si de piesa. De care vrei sa-ti pui ? De aur, medicinal, de duzina ? Cauta niste modele si deschizi un topic cu vot dar pune pozele. Apoi votam poza 1-n daca vrei dupa cum vor baietii. Daca vrei dupa ceea ce tie iti place, atunci your choice. :)
blaugrana Reputație: 991 Postat Mai 9, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 9, 2018 ❤Ffff frumoasă și abia aștept să te întorci în Timișoara Te pup "băiatul rău " 1
d1ck14 Reputație: 15 Postat Mai 9, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 9, 2018 Mie personal intotdeauna mi s-a parut sexy pierce-ul in buric la o fata, parerea mea este ca nu vei da gres cu orice model ti-ai alege.
blaugrana Reputație: 991 Postat Mai 9, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 9, 2018 Ffff frumoasă și abia aștept să te întorci în Timișoara Te pup "băiatul rău "Bineînțeles ,daca mai mă primești la tine 1
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 multumesc, vine vara , corp bronzat , un aur de 18k cred ca ar da bine , putin galbui, cu niste zirconiu :) sa stralucim , zic ! Gata, imi iau inima-n dinti si in urmatoarele zile mi-l fac :* Multumesc, baieti ! 22
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Bineînțeles ,daca mai mă primești la tineAsa te-am trecut in agenda telefonului, dar tu esti un domn , asa ca te mai astept ! :) 21
blaugrana Reputație: 991 Postat Mai 9, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 9, 2018 Asa te-am trecut in agenda telefonului, dar tu esti un domn , asa ca te mai astept ! :)Mulțumesc frumos pentru compliment și tu ești o femeie senzuală și fffffff misterioasa . Abia astept partea a 2a și te pup 1
blaugrana Reputație: 991 Postat Mai 9, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 9, 2018 multumesc, vine vara , corp bronzat , un aur de 18k cred ca ar da bine , putin galbui, cu niste zirconiu :) sa stralucim , zic ! Gata, imi iau inima-n dinti si in urmatoarele zile mi-l fac :* Multumesc, baieti !Sincer trebuie de 24 k așa cum ești și tu :*
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 multumesc, vine vara , corp bronzat , un aur de 18k cred ca ar da bine , putin galbui, cu niste zirconiu :) sa stralucim , zic ! Gata, imi iau inima-n dinti si in urmatoarele zile mi-l fac :* Multumesc, baieti !E ! Stiam ca stii ce sa alegi. :) Bravos !
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Sincer trebuie de 24 k așa cum ești și tu :*Sincer...la 24k nu imi place culoarea :)) dar daca insisti tu cu din astea high , te astept cu unul din platina ca ...na :)))) 19
gigi291 Reputație: 1759 Postat Mai 9, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Mai 9, 2018 Sincer...la 24k nu imi place culoarea :)) dar daca insisti tu cu din astea high , te astept cu unul din platina ca ...na :)))) Si totusi, nu ar fii ok din titan? Din cate am inteles, sunt cele mai ... "sigure"
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum