blaugrana Reputație: 999 Postat Mai 9, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 9, 2018 Sincer...la 24k nu imi place culoarea :)) dar daca insisti tu cu din astea high , te astept cu unul din platina ca ...na :))))Nu se știe niciodată și poate apar cu unul din platina :) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Defapt voiam sa intreb ceva...daca mi-as da pierce in buric.....:)) La Oradea este un salon super de tatuaje si piercing. 😎 1
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Si totusi, nu ar fii ok din titan? Din cate am inteles, sunt cele mai ... "sigure"Pentru inceput, da ! :)
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 La Oradea este un salon super de tatuaje si piercing. Atat am vrut ! :)) 16
gigi291 Reputație: 1759 Postat Mai 9, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Mai 9, 2018 La Oradea este un salon super de tatuaje si piercing. :laugh2
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 La Oradea este un salon super de tatuaje si piercing. Ce ți-ai făcut sau băgat acolo? ;)
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Ce ți-ai făcut sau băgat acolo? ;)Eu nu mi-am facut nimic. Ma da afara babuța mea din casa. :))))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Asa te-am trecut in agenda telefonului, dar tu esti un domn , asa ca te mai astept ! :):) Io-s mai curios asa din fire. Da io, io cum apar trecut in agenda ? :)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Atat am vrut ! :)) Ce vreau eu tu stii. ðŸ˜
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 :) Io-s mai curios asa din fire. Da io, io cum apar trecut in agenda ? :)))de obicei notez cu nik name-ul de pe forum (daca e cazul) , apoi ceva distinctiv , pe tine te am doar cu nik name-ul, mi-aj zis ce inseamna si nu am mai avut alte nevoi in a te recunoaste atunci cand ma suni :)) m-am obisnuit sa sune “ccfdtig” :)) 21
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Ce vreau eu tu stii. Sunt precum pestisorul de aur, indeplinesc dorinte :) a ta e ...e pe vine :)) 20
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Sunt precum pestisorul de aur, indeplinesc dorinte :) a ta e ...e pe vine :))Saru' mana. :)
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Sunt precum pestisorul de aur, indeplinesc dorinte :) a ta e ...e pe vine :))Adriane, genuflexiuni... :PNu sunt gelos, și cafeaua mea e pusă deoparte :) PS. Prietene, stai liniștit, pe aia pe care mi-o datorezi, n-o să vin s-o pretind taman când veți fi în acțiune :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Adriane, genuflexiuni... :PNu sunt gelos, și cafeaua mea e pusă deoparte :) PS. Prietene, stai liniștit, pe aia pe care mi-o datorezi, n-o să vin s-o pretind taman când veți fi în acțiune :laugh2 Pai e si normal ca pensionarii sa se respecte intre ei.:))))
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Pai e si normal ca pensionarii sa se respecte intre ei. :)))) :laugh2 :laugh2 :laugh2
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Postat Mai 10, 2018 de obicei notez cu nik name-ul de pe forum (daca e cazul) , apoi ceva distinctiv , pe tine te am doar cu nik name-ul, mi-aj zis ce inseamna si nu am mai avut alte nevoi in a te recunoaste atunci cand ma suni :)) m-am obisnuit sa sune “ccfdtig” :))"ccfdtig" - primele trei litere ccf ar putea sa reprezinte si compania de cai ferate :))))))))
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Postat Mai 10, 2018 "ccfdtig" - primele trei litere ccf ar putea sa reprezinte si compania de cai ferate :))))))))Da, ar putea ...! :)
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Postat Mai 10, 2018 Revin in timisoara pe data de 17.05 (joi) pentru 2-3 zile ❗❗❗❗ pupici ! programarile le putem face de pe acum in P.M sau DOAR prin SMS la numarul de telefon ce poate fi gasit in semnatura . :* :* 18
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Postat Mai 10, 2018 17.05. Este intr-o joi. :)Asta am scris si eu :)) ! zilele saptamanii imi sunt dusmance , merci ! :)
nicholas1991 Reputație: 22 Postat Mai 10, 2018 Oras:arad Oras:arad Postat Mai 10, 2018 Ce pacat ca nu ne onorezi cu prezenta si pe la Arad
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Mai 12, 2018 Postat Mai 12, 2018 Ce pacat ca nu ne onorezi cu prezenta si pe la AradEu nu am zis niciodata NU :) 19
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Mai 12, 2018 Postat Mai 12, 2018 Amu eu ce fac? 800 km ii pot parcurge dar imi lipseste timpul... Stiu ca sunt offtopic si de regula nu fac ba chiar si critic cand il observ dar fatuca asta mi-a placut prin postari asa ca ii dau un semn al existentei mele, chit ca voi fi uitat imediat ce citeste postarea.. Ai incredere ! :) 24
blaugrana Reputație: 999 Postat Mai 12, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 12, 2018 Ne vedem de joi :) :*Ce-i frumos și lui Dumnezeu i place și nu-i rau că ne tratezi cu spatele .Te pup 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum