Sari la conținut

KARINAA 0746515932

Vizitator karinaa

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

In ce priveste acest subiect bineinteles ca ele isi pun ce preturi vor si suporta consecintele bune sau rele. In ce ne priveste deaia suntem aici sa vorbim . Daca spre exemplu ai de ales sa mergi la Antonia cu 300 ca arata in genul karinei presteaza cu aceleasi servicii + femdom clar nu stai pe ganduri. Da nu prea is Antonii p'aici . Deaia bateam io drumu Sibiului la Raluka in vremurile bune . Aici is oameni cu parale si oferta mai slaba de aici vin maririle.

Da e bine asa. Mai intai sa se adune din astea mai bune si scumpe ai apoi cand se inmultesc scad ele. Asta e mersu firesc. Fiind primele care apar normal ca cer.

Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0

La postu cu marirea de pret era 1 verde. Nu a trebuit sa ma uit cine l-a dat ca sa stiu. Eram sigur. Lui bolovan ii place dominarea financiara :-)

Cred că înțelegi de ce am dat  + . În primul moment, m-am uitat și eu cu emoție la postare. Apoi când am văzut 200-400 am răsuflat ușurat... Doamne ajută, prețul cafelei a rămas tot 200  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

La postu cu marirea de pret era 1 verde. Nu a trebuit sa ma uit cine l-a dat ca sa stiu. Eram sigur. Lui bolovan ii place dominarea financiara :-)

Omule ? Esti total. :)

Dau o bere sa-mi bag strimfu. De fapt dau mai multeeeee. Trebuie sa ne cunoastem. Sigur numai dc esti de acord. :)

Link spre comentariu
Vizitator

Te-a prins flama arogantei, pe unii dintre cei care te-au vizitat ii va deranja; pe barbati, nu pe altcineva

Plin de barbati p'aci...

Genul ala care doresc cu tot dinadinsul sa lase o amintire in oracolul celei/celor mai populare fete din clasa.

Nu conteaza neaparat ce anume, cum si in ce fel...important este sa scrie si ei ceva...

Plin de barbati... :)

Plin de ei!

Si uite cum datorita mie se leaga atatea si atatea prietenii :))

Din cauza ta...

Zic si eu...

Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

Plin de barbati p'aci...

Genul ala care doresc cu tot dinadinsul sa lase o amintire in oracolul celei/celor mai populare fete din clasa.

Nu conteaza neaparat ce anume, cum si in ce fel...important este sa scrie si ei ceva...

Plin de barbati... :)

Plin de ei!

Din cauza ta...

Zic si eu...

Băi prietene, încep să te recunosc, te apropii de ceea ce știam eu despre tine. "Sărac si cinstit". Și mai ales sincer  :)

Remember Karinaa...Pentru voi... cu drag  :) Un prieten autentic... să-mi bag picioarele, mă enervați maxim  :P  :hug1  :hug1 

Link spre comentariu

• Oras:Undeva in Romania
  • Oras:Undeva in Romania

La mine s-a pus deja. :))))))

Dar sigur ca poate fi si o poveste sau si un wisiki ori altceva.:)

Acu' sa las modestia la o parte ma chinui sa mai fac 2 patratele..am doar 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...