Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 Acu' sa las modestia la o parte ma chinui sa mai fac 2 patratele..am doar 4FB ! Am avut si eu odata. :)))) Link spre comentariu
black29 Reputație: 460 Postat Iunie 4, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Partajează Postat Iunie 4, 2018 FB ! Am avut si eu odata. :))))Sincer e greu..mai ales la varsta mea Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 Sincer e greu..mai ales la varsta meaTine de vointa. :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 Sa vezi de nu vine timpul cd ne-om intalni mai multi. Atunci sa vezi povesti. :))))) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 Da nu ii din ala smecher din gama private blend:(Data viitore ma dau cu Tabaco Vanilla, promit :)) are fata de toate :)) 23 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 Ai si inghetata de vanilie ? Link spre comentariu
Vizitator tiru7 Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Data viitore ma dau cu Tabaco Vanilla, promit :)) are fata de toate :))Asa da;) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Daca nu-i Golden Delicios Million Dolar Fragrance Bottle-produs de casa de parfumuri Donna Karan-New York, folosim ce se poate. :))))))) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Daca nu-i Golden Delicios Million Dolar Fragrance Bottle-produs de casa de parfumuri Donna Karan-New York, folosim ce se poate. :)))))))Te-ai documentat mult ? :)) DNKY nu e brand-ul meu preferat :)) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Te-ai documentat mult ? :)) DNKY nu e brand-ul meu preferat :))Nu.Am net ! :)Dar tu ? :) Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Iunie 5, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Iunie 5, 2018 Discutia a alunecat inexplicabil.Ba, preferati un parfum in locul unei pizde bune? 1 Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Discutia a alunecat inexplicabil.Ba, preferati un parfum in locul unei pizde bune?Eu-s si buna si miros si frumos :) 21 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Iunie 5, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Iunie 5, 2018 Eu-s si buna si miros si frumos :) Deocamdata presupun Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Discutia a alunecat inexplicabil.Ba, preferati un parfum in locul unei pizde bune?Ma intrebi si pe mine ? :))))) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Eu-s si buna si miros si frumos :)Eu-s "nespalat" si ma dor ochii :) Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Iunie 5, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Iunie 5, 2018 Ma intrebi si pe mine ? :))))) In general, cine vrea sa raspunda Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 In general, cine vrea sa raspundaPai as alege parfumul...parfum de om. :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 ... parfum de om. :)Nu prea îmi place off-topicul dar aceste cuvinte mi-a adus aminte de o poezie, parcă așa suna :"Am întâlnit acel ceva ce îmi lipseaAm întâlnit parfumul şi privirea taUn trandafir ce totuşi,nu înţepaUn trandafir ce în linişte, aştepta... " Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Acel ceva ce imi lipsea,Nu-i nici parfumul, nici privirea ta,Caci trecator prin timp eraTrandafirul ce ma intepa...:) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Astea doua chiar mi-au placut mult :x Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Na ca m-o intepat ! :))))Trandafirul.UHaaaaa ! Abia acum am simtit durerea si m-am manifestat.:)))) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Astea doua chiar mi-au placut mult :xNu-i adevarat ! Minti ! :) Gvb iti poate dovedi. Nu ai dat + :))))))))))) Link spre comentariu
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 ccfdit cel mai sclav =)) 3 14 Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Nu-i adevarat ! Minti ! :) Gvb iti poate dovedi. Nu ai dat + :)))))))))))Eu sunt sigura ca defapt tu si Gvb sunteti prieteni foarte buni :) nu va mai “impungeti” :)) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 ccfdit cel mai sclav =))De ce nu m-asculti cand iti spun ca nu e dragut sa jignesti oameni? :) :* 15 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum