Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Draguta e numele tau de scena (karina), eu sunt Brett Service, adica tb sa-ti fac verificarea tehnica :laugh2Din cauza (sau sa zic datorita ?!) ca am fost mult timp plecata din tara cu acelasi job , m-am obisnuit cu cativa termeni in limba engleza , suna oricum mai bine ;) Acum sa nu se inteleaga gresit si sa primesc comentarii aberante cum ca mi-am uitat limba romana, nu , nu am uitat, doar ca suna si m-am obisnuit mai repede asa ;)service=servicii 24 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Bad or not bad,you are so wonderfull and beautyful. Kiss. Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Iulie 2, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Iulie 2, 2018 Din cauza (sau sa zic datorita ?!) ca am fost mult timp plecata din tara cu acelasi job , m-am obisnuit cu cativa termeni in limba engleza , suna oricum mai bine ;)Acum sa nu se inteleaga gresit si sa primesc comentarii aberante cum ca mi-am uitat limba romana, nu , nu am uitat, doar ca suna si m-am obisnuit mai repede asa ;)service=servicii Te tachinam P.S: Daca te vedeam proasta, iti spuneam pe sleau, ma stii doar Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Bad or not bad,you are so wonderfull and beautyful. Kiss.:* kisses 24 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Ai de puiiiiiiii mei. Sistem elvetian. Nu uita de jucarii.Ia sa ma reprofilez io putin. Sa vad cat de bad poti fii.;)No lasa, vedem...:))))))Ce pana mea ! Sa vad si io cum se distreaza astia din cluburile elvetiene. :)))))))))Pa joc de rol vreau sa-mi joci Julieta cea rea. :)))Se scoala Shakesperiatu din mormant. :)))))))) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Ai de puiiiiiiii mei. Sistem elvetian. Nu uita de jucarii.Ia sa ma reprofilez io putin. Sa vad cat de bad poti fii.;)No lasa, vedem...:))))))Ce pana mea ! Sa vad si io cum se distreaza astia din cluburile elvetiene. :)))))))))Pa joc de rol vreau sa-mi joci Julieta cea rea. :)))Se scoala Shakesperiatu din mormant. :))))))))nu iti recomand , dar iti pot lua banii :)) 25 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 nu iti recomand , dar iti pot lua banii :))Stiu pisi, stiu.Care-i dragostea ta cea mare. :)))))))) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 A era sa uit ! Sex in orice pozitie. No, vezi cum amenajezi camera.Vreau un cos fara fund, agatat de tavan cu elastice.Masa, sub cos. Tu, in cosul fara fund.Ca sa pot roti cosul macar un 360 grade etc apoi sa-i dau drumul in sens invers. Sa vad din inertie+frecare, cate grade se intoarce in sens invers.;)Restul de combinatii, la fata locului.;)Hai sa denumesc schema-Titirezul.:) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 the bad ! 😈Pfff.... Interesant.... Abia aștept să fi rea cu mine 🙈🙈🙈 cu un costumas în genul acesta, deja îmi fac scenarii :D Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Pfff.... Interesant.... Abia aștept să fi rea cu mine cu un costumas în genul acesta, deja îmi fac scenarii :DOuuu, anymatorule :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 :))) anymatorule ? Vezi sa nu-ti smulga aripioarele...:)))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 :))) anymatorule ? Vezi sa nu-ti smulga aripioarele...:))))Dacă mă așteaptă într-o costumație de genul, o las să facă ce vrea cu mine :)))) Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Iulie 2, 2018 Dacă mă așteaptă într-o costumație de genul, o las să facă ce vrea cu mine :)))) :no2 Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Pe 10 iulie ne vedem in Timisoara :* 27 Link spre comentariu
black29 Reputație: 460 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Partajează Postat Iulie 2, 2018 A era sa uit ! Sex in orice pozitie. No, vezi cum amenajezi camera.Vreau un cos fara fund, agatat de tavan cu elastice.Masa, sub cos. Tu, in cosul fara fund.Ca sa pot roti cosul macar un 360 grade etc apoi sa-i dau drumul in sens invers. Sa vad din inertie+frecare, cate grade se intoarce in sens invers.;)Restul de combinatii, la fata locului.;)Hai sa denumesc schema-Titirezul.:)Ma pe bune acum, asta cu sexul in orice pozitie nu e prea buna...trebuie sa fii.contorsionist sa faci din astea. Aveti grija sa nu va accidentati Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 Ma pe bune acum, asta cu sexul in orice pozitie nu e prea buna...trebuie sa fii.contorsionist sa faci din astea. Aveti grija sa nu va accidentati;) nu trebuie. Nu am dat toate detaliile. ;) Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Iulie 3, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Iulie 3, 2018 Karina e flexibila, poate sa tina picioarele dupa urechi? Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 Ma ! Daca te referi la cosul fara fund...hai sa-ti spun. Se mai fac doua gauri stg-dreapta, pa unde scoate picioarele.;) Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Iulie 3, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Iulie 3, 2018 Ma ! Daca te referi la cosul fara fund...hai sa-ti spun. Se mai fac doua gauri stg-dreapta, pa unde scoate picioarele. ;) lasa cosu, poate ori ba? Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 lasa cosu, poate ori ba?O las pe ea sa-ti spuna asta. ;) :)))))) Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Iulie 3, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Iulie 3, 2018 O las pe ea sa-ti spuna asta. ;) :)))))) eu pariez ca poatefete cu fizicu asemanator cu al ei au reusit cu felicitari Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 Din motive strict personale aman venirea mea in Timisoara, o sa anunt aici cand si daca revin in luna iulie ! 27 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Iulie 4, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Iulie 4, 2018 Din motive strict personale aman venirea mea in Timisoara, o sa anunt aici cand si daca revin in luna iulie ! hopa, hopa Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 hopa, hopaTopa-topa. :)))) Link spre comentariu
mazotti Reputație: 9 Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 Si uro la duș se poate ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum