Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2018 Partajează Postat Septembrie 18, 2018 Crezi?Eu zic ca daca te-as vedea azi pe strada nici macar nu te-as mai recunoaste! :laugh2:)) :* big kiss ! 30 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2018 Partajează Postat Septembrie 18, 2018 Vin pe 14 septembrie :) de data asta e sigur :*... ...P.S-parca prea lunga vacanta mea ...Voi ce spuneti? :) Eu spun că ai perfectă dreptate! :) Mi s-o uscat gura de când te aștept :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2018 Partajează Postat Septembrie 18, 2018 Totul e...Sigur :))))Relativul nu exista.:))))) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2018 Partajează Postat Septembrie 18, 2018 Planurile nu se potrivesc mereu , iar eu aleg variantele cele mai convenabile pentru moment :)Multumesc pentru intelegere :)) 28 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2018 Partajează Postat Septembrie 18, 2018 Planurile nu se potrivesc mereu , iar eu aleg variantele cele mai convenabile pentru moment :)Multumesc pentru intelegere :))Eu te înțeleg, dar nu mai rezist :( O să te înșel, îmi caut altă parteneră de cafea :P :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2018 Partajează Postat Septembrie 18, 2018 Eu te înțeleg, dar nu mai rezist :( O să te înșel, îmi caut altă parteneră de cafea :P :laugh2Fac eu cumva si te intorc :)) 30 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Septembrie 18, 2018 :))))) cum poti spune neserioasa ?Sunt sigur ca vorbeste serios cand zice ca vrea sa-si schimbe masina. :)))))) pe mine nu ma intereseaza masina ei, poate sa mearga si cu rolelecred ca i-ar placea sa-si scoata masina la "intalnire". ai da 400 pe ora? :laugh2 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2018 Partajează Postat Septembrie 18, 2018 Am dat si 500 la o esc de lux.:))))))))Insa tu vezi doar ce se vede...;)Restul n-ai cum.;)Unii nu e prosti, nu uita.;) Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Septembrie 18, 2018 Am dat si 500 la o esc de lux. :))))))))Insa tu vezi doar ce se vede... ;)Restul n-ai cum. ;)Unii nu e prosti, nu uita. ;) justificat. era cu 25% mai buna decat Karina 1 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Septembrie 18, 2018 Potarnichea asta de Brett se ia cu gura-n pula altor futaci pentru ca e gay. 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2018 Partajează Postat Septembrie 18, 2018 Stai asa ! :))))))) M-ai facut sa rad.Deci dc io ma uit la un film cu cowboy sunt si io cowboy ? :)))))) Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Septembrie 18, 2018 Stai asa ! :))))))) M-ai facut sa rad.Deci dc io ma uit la un film cu cowboy sunt si io cowboy ? :))))))Depinde!Daca filmul cu cowboy ii Brokeback mountain, atunci esti si tu gay! :laugh2 1 Link spre comentariu
lottt Reputație: 352 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 18, 2018 Depinde!Daca filmul cu cowboy ii Brokeback mountain, atunci esti si tu gay! :laugh2 Ba nu, este gay cowboy. Link spre comentariu
cerrone Reputație: -1104 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 19, 2018 Potarnichea asta de Brett se ia cu gura-n pula altor futaci pentru ca e gay. brett_gay.jpgDa' tu ce p.m. esti clona betiva ? FGM de muist ! 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2018 Partajează Postat Septembrie 19, 2018 Ar fi totusi frumos ca " felicitarile" sa vi le oferiti pe DG.Se poate deschide chiar topic...Loc de impartit "felicitari" :))))) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2018 Partajează Postat Septembrie 22, 2018 Buna :*Din pacate trebuie sa anunt ca pauza mea se va prelungi , asta insemnand ca nu ne vom vedea nici in septembrie .Va imbratisez cu drag :) 29 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2018 Partajează Postat Septembrie 22, 2018 Buna :*Din pacate trebuie sa anunt ca pauza mea se va prelungi , asta insemnand ca nu ne vom vedea nici in septembrie .Va imbratisez cu drag :)Înțeleg, cu mine ai rezolvat cumva, dar nu știu cum te vei descurca cu ceilalți? Atenție, am zis cum și nu dacă ;) Că nu-mi fac probleme ca nu te vei descurca și cu ei :laugh2 Dar te avertizez, dacă nu vii la Timișoara ca sa te duci la Bucale, în veci nu vei mai bea o cafea cu mine! Gândește-te bine :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2018 Partajează Postat Septembrie 22, 2018 :)) Deci iti jur ca nu merg niciunde altundeva ! Sunt in vacanta de mai bine de o luna (cu un investitor :)) , nu e roman , nu intelege el :)) ) .Nu las Timisoara pentru Bucuresti niciodata . :) Ce sa ma mai fac cu viata asta a mea :))) 27 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2018 Partajează Postat Septembrie 22, 2018 :)) Nu las Timisoara pentru Bucuresti niciodata . :)Ce sa ma mai fac cu viata asta a mea :))) M-ai convins, nu trebuie sa juri :)Ce să faci cu viața ta? Să ți-o trăiești! Exemplul personal e cel mai elocvent :P Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2018 Partajează Postat Septembrie 22, 2018 :)) Deci iti jur ca nu merg niciunde altundeva ! Sunt in vacanta de mai bine de o luna (cu un investitor :)) Asta mi-a scăpat la prima lectură ;) Condoleanțe investitorului :laugh2 PS: Nu-l ierta! ;) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2018 Partajează Postat Septembrie 23, 2018 Buna :*Din pacate trebuie sa anunt ca pauza mea se va prelungi , asta insemnand ca nu ne vom vedea nici in septembrie .Va imbratisez cu drag :) :)) Deci iti jur ca nu merg niciunde altundeva !Sunt in vacanta de mai bine de o luna (cu un investitor :)) , nu e roman , nu intelege el :)) ) .Nu las Timisoara pentru Bucuresti niciodata . :) Ce sa ma mai fac cu viata asta a mea :)))Cine stie,poate nu te mai intorci nici la job ? Pretty woman :kiss3 Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Septembrie 23, 2018 Cine stie,poate nu te mai intorci nici la job ? Orpheus, da-ti una peste gura! :P Cum sa zici asa ceva? :laugh2Inca mai am treaba cu fata. :) 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2018 Partajează Postat Septembrie 23, 2018 :)) Deci iti jur ca nu merg niciunde altundeva ! Sunt in vacanta de mai bine de o luna (cu un investitor :)) , nu e roman , nu intelege el :)) ) .Nu las Timisoara pentru Bucuresti niciodata . :) Ce sa ma mai fac cu viata asta a mea :)))Fa-mi legatura cu el, poate investim impreuna...:))) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2018 Partajează Postat Septembrie 23, 2018 Fa-mi legatura cu el, poate investim impreuna...:)))Zici ? :)) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2018 Partajează Postat Septembrie 23, 2018 Orpheus, da-ti una peste gura! :P Cum sa zici asa ceva? :laugh2Inca mai am treaba cu fata. :)Stai linistit, pe mine nu ma supprta nimeni mult timp :)) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum