Sari la conținut

Private-girls 0752857921 sau 0769488798

Postări Recomandate

Postat

Acum 2 zile am dorit  sa am parte de un masaj erotic si am accesat site-ul Piata AZ unde spre surprinderea mea am gasit un salon de masaj nou deschis in Cluj care era situat in Grigorescu pe str.VIRGIL ONITIU,e mai complicat de ajuns acolo insa o domnisoara cu o voce suava m-a indrumat prin telefon cum sa ajung,cand am ajuns acolo intr-un living spatios erau 6 fete care ma asteptau toate aratau bine,slabute insa eu am ales 2 domnisoare si anume Vanesa asa se prezenta ,o mulatra care face un masaj exceptional se vede ca km de masaje in spate si cu Simona,o pustoaica blonda subtirica care nu s-a lasat mai prejos  la un show lesbi la 250,bineinteles ca am incercat i mai mult insa nu am primit dar  si-au facut asa de bine treaba ca am renuntat sa insist.

E clar ca o sa mai trec pe acolo.

• Like 2
Vizitator bacu
Reputație: 0
Postat

Nr de telefon?

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

Interesat de anunturile noi din piata, am vizitat acest asezamant acum cateva zile. Overall (pentru cine nu are chef sa lectureze mai departe): preturi pana la cer, cu prestatie care lasa mult de dorit

Numerele de telefon care le-am gasit sunt: 0752857921, 0769488798. Adresa e, intr-adevar, pe strada V.Onitiu. Va recomand studierea cu atentie a unei harti inainte de a va aventura. Zona e super OK, dar si taximetristi sunt multi care nu au habar unde e strada respectiva.

Locatia: vila P+2, in curs de amenajare. Cele cateva camere "amenajate" pana acum au doar pat. Pana la sosirea cuierelor, va descurcati cum stiti cu hainele  :slap2 "Grup sanitar" - ok, prosop curat, slapi de piata marasti, un gel de dus masculin, no name. Din ce am aflat e deschis doar de o saptamana, deci e posibil sa mai imbunatateasca

Preturile: de la 150 roni/ora (care nu e ora, ci finalizare), pana la cat sunteti dispusi sa aruncati pe un automat grabit de laba

Domnitele: cand am fost eu erau 3, variaza ca aspect, in tema clasica a saloanelor second hand din Cluj. Am ales o "domnisoara" (numele incepea cu J...,sorry dar mai mult nu mai retin) care parea mai interesata de subiect decat colegele (am avut doar partial dreptate - interesul a disparut cam in 30 sec dupa ce a incasat banii :laugh2 ). Mi-a spus ca a mai lucrat inainte la Vice (salon pe care l-am mai recenzat intr-un post de trista amintire :snap )

Prestatia: turnat cam o tona de ulei pe spate, urmat de un masaj slabut de ~5 min. Trecut la partea "erotica"/"eroica" a actiunii: intors pe spate, turnat inca o tona de ulei, inceput un frecat mecanic cu corpul, implicare 0. Dupa vreo 10 min, anuntat ca timpul alocat masajului erotic s-a terminat si ca trebuie sa finalizez. Frecat isteric organul inca vreo cateva minute. Trimis fraierul la dus si apoi acasa.

Time, door-to-door: ~30 minute (cu tot cu 2 dusuri si alesul mandrei)

Concluzie personala: inca un salon nou cu fete interesate doar sa te mulga repede de bani. Sunt suficiente alte saloane (Anya, Privilege/Senzual, Cleo, partial Raiza daca stii sa alegi) in care, tot pe aceiasi sau pe mai putini bani, fetele te trateaza in 90% din cazuri mult mai bine. Si bineinteles ca sunt si, nu neparat suficiente, alte locatii in care de banii respectivi ai parte de "full services". Asa ca, nu vad de ce sa imi arunc banii aici.

• Like 5
Postat

@

toma9in      (salon pe care l-am mai recenzat intr-un post de trista amintire  :snap )

cred ca ai omis sa ne prezinti si noua....trista ta amintire  de la  salonul Vice !!!

Vizitator w4rd3n
Postat

Buna

Am trecut si eu pe la Private Girls si a fost mai mult decat ok..a fost foarte incitant..am fost de 3 ori si o sa mai merg desigur.

Prima data am luat o domnisoara satena foarte foarte priceputa atat la partea de relaxare cat si la partea erotica, are mani usoare si fine, mi-a placut foarte mult.

A doua oara am ales o domnisoara bruneta cea pe care a criticat-o cineva mai sus, J... , si nu s-a grabit deloc. Am stat o ora lejer si am plecat implinit.

La ultima vizita, ieri, am luat o domnisoara cu forme  pline foarte draguta si finuta care m-a facut sa ma simt foarte relaxat si la partea erotica m-a lasat sa ma bucur de sanii ei frumosi.

Sigur o sa mai merg pe la fete mai ales ca am primit si discount pentru atatea vizite si chiar mai vreau sa merg sa vad cum lucreaza si celelalte domnisoare.Merita sa incercati zic eu, e curat e atmosfera super placuta iar serviciile mi se par foarte bune.

Hai ca ne mai citim astept sa imi spuneti de fetele la care inca nu am fost.Cred ca data viitoare iau mulatra!

• Minus 8
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Dragii mei,

In primul rand vreau sa va multumesc atat pentru feedbackul pozitiv cat si pt cel care ne-a vizitat salonul si a dat un feedback negativ ceea ce ne ajuta pe noi sa ne imbunatatim serviciile deoarece salonul este nou deschis si vrem sa va oferim atat preturi accesibile cat si servicii remarcabile.

Salonul nostru e deschis de 2 saptamani insa dorim sa ne indreptam atentia spre dumneavoastra.

Lucram si la realizarea unui site propriu unde puteti vedea toate fetele disponibile si serviciile care le oferim.Momentan suntem 8 domnisoare disponibile(pozele fetelor le puteti vedea pe siteul Piata de la A la Z),avem si o domnisoara mulatra care are o experienta vasta in arta masajului deoarece a lucrat si in strainatate.Oferim diferite tipuri de masaj insa pentru mai multe detalii ne gasiti la nr de telefon:0752857921 sau 0769488798.Salonul nostru il gasiti pe strada Virgil Onitiu nr.11 in Grigorescu .

Va saluta domnisoara care se ocupa de salon si care vrea sa va ofere momente de neuitat.

Va pup dulce si va asteptam la noi

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator bacu
Postat

<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="Private Girls masage" data-cid="95552" data-time="1358273821"><p>

Dragii mei,<br />

<br />

Va saluta domnisoara care se ocupa de salon si care vrea sa va ofere momente de neuitat.<br />

Va pup dulce si va asteptam la noi</p></blockquote>

Te salutam si noi. Sa intelegem ca faci parte si dintre maseuze? Sau intermediezi doar oferirea clipelor de neuitat..

Postat

Buna,

''Va saluta domnisoara care se ocupa de salon si care vrea sa va ofere momente de neuitat''in cadrul salonului..

Sunt dominisoara care se ocupa de salon,de intampinarea voastra si ca timpul vostru petrecut aici se fie unul placut..

Va pup!

Vizitator bacu
Postat

...atat preturi accesibile cat si servicii remarcabile.

Poti specifica mai exact care sunt preturile/serv?

Mersi!

Postat

Buna,

Preturile incep de la 100 de lei,dar pentru mai multe detalii privind tipurile de masaj,preturile acestora si programari va rugam sa sunati la 0752857921 sau 0769488798.

O zi frumoasa tuturor!

Va pup dulce!

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Am trecut si eu pragul acestui salon saptamana trecuta.Am sunat pe la vreo 5 dupa ce am iesit de la munca si am facut programare.Detalii date la telefon : preturi de la 130 de ron in sus, permis atingeri sarutari in zona intima in functie de fata . Am gasit destul de greu strada , ca punct de reper puteti sa  luati cladirea Romtelecom din Grigorescu, strada fiind in spatele acestei cladiri. Dupa ce am gasit locatia am sunat si a trebuit sa stau in fata portii pana a venit cineva sa deschida poarta ( un minus din partea mea deoarece a trebuit sa indur privirile curioase a 2 persoane din zona ) . De servici erai doar 3 fete, Una mai plinuta care nu m-a atras deloc  , o fata emo si Vanessa, mulatra. In camera de jos mi s-a parut o alegere buna Vanessa. Fata are cam 1.60 corp bine proportionat, dupa ce s-a dezbracat am observat sanii cam mici si lasati cu sfarcurile mari. Carnea destul de tare pe ea. Jos in camera de primire era semintuneric si cum Vanessa avea parul desfacut nu am vazut ca saraca are privirea crucis.Camera ostilitatilor destul de mare, plina de lumanari aprinse pt atmosfera, miros placut . Am primit slapi si prosop curat si am fost condus la baie.Baie mare dar cu un miros destul de greu de suportat( mucegai cred). Intors in camera am observat ca pe pat Vanessa a facut un fel de  cearceaf din hartie din role in in loc de cearceafu; traditional. Destul de nasol cand te mai invarti si te misti. Dupa ce s-a intors si dameza de la dus m-a rugat sa ma intind pe spate si a inceput masajul. Masajul de relaxare destul de bun. Se ocupa de toate partile corpului. Tipa zice ca este din tata italian si mama cubaneza .Eu ii dau undeva la 28-30 de ani.Nu vorbeste romana decat foarte putin , dar intelege.La receptie mi s-a zis ca ma pot intelege cu ea in spaniola sau in engleza, dar nici la engleza nu prea exceleaza.Dupa masajul de relaxare . m-am intors pe spate . A inceput sa ma unga din nou cu ulei peste tot. Nu s-a folosit de mana aproape deloc pentru a ma finaliza. Se freaca foarte mult cu sani de voinic, apoi cu pasarica si se intoarce si il ia si intre buci . Pasarica era curata si fara mirosuri suspecte dar nu am gustat din ea.Nu am intrebat de servicii extra  Dupa vreo 30 de min am finalizat. La final am avut parte de dus asistat. Timp petrecut door to door 1h 15 min.

Locatie-7 ( greu de gasit; trebuie sa stai in fata portii pana vine cineva sa deschida)

Feta - 7 ( pacat de privirea aia crucis )

Gfe- 8 (desi nu prea o are bine cu engleza se straduie sa te faca sa te simti comfortabil)

Pret - 130 Ron

• Like 6
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

buna.am fost si eu recent asa spre seara...locatie cam greu de gasit ce e drept am venit cu taxi si taximetristul in sine sa descurcat greu.dar in fine..am ajuns.fete ;-p dragute..totul oke.si aleg o domnisoara bruneta ochisori caprui posterior placut,pe nume gyulya.am platit secretarei si am fost condus la etajul doi.am fost primit oke,adica ma intrebat daca doresc sa fac dus.reiesind de la dus,ma rugat sa ma asez pe pat pt a efectua masajul de relaxare.sincer?nu mia placut deloc.mult ulei graba la masaj..tind sa spun ca am platit o ora..deci chiar nu inteleg de ce atat graba..??masajul de relaxare a fost efectuat in maxim zece  minute dupa care cel erotic nici 5minute .sani mici mai mult frecat a fost decat erotic..cam dezamagit la capitolul asta..dupa s-a cam grabit pentru finalizare..iar la a doua finalizare nu a mai fost sa fie..deci slabut..sincer sa fiu nu am sa mai revin.deci un pont celor care doresc sa mearga la un masaj bun sa aleaga alte saloane.decat bani irositi mai bine bine ii arunc in alta parte in care pot spune cu desavarsire ca ies multumit de acolo.eu altul nu am sa mai pun piciorul acolo.restul...o sa trageti si voi concluzii..

• Minus 2
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape
Postat

Cam vagi detaliile si ai uitat sa specifici si suma platita.

Postat

buna.am fost si eu recent asa spre seara...locatie cam greu de gasit ce e drept am venit cu taxi si taximetristul in sine sa descurcat greu.dar in fine..am ajuns.fete ;-p dragute..totul oke.si aleg o domnisoara bruneta ochisori caprui posterior placut,pe nume gyulya.am platit secretarei si am fost condus la etajul doi.am fost primit oke,adica ma intrebat daca doresc sa fac dus.reiesind de la dus,ma rugat sa ma asez pe pat pt a efectua masajul de relaxare.sincer?nu mia placut deloc.mult ulei graba la masaj..tind sa spun ca am platit o ora..deci chiar nu inteleg de ce atat graba..??masajul de relaxare a fost efectuat in maxim zece  minute dupa care cel erotic nici 5minute .sani mici mai mult frecat a fost decat erotic..cam dezamagit la capitolul asta..dupa s-a cam grabit pentru finalizare..iar la a doua finalizare nu a mai fost sa fie..deci slabut..sincer sa fiu nu am sa mai revin.deci un pont celor care doresc sa mearga la un masaj bun sa aleaga alte saloane.decat bani irositi mai bine bine ii arunc in alta parte in care pot spune cu desavarsire ca ies multumit de acolo.eu altul nu am sa mai pun piciorul acolo.restul...o sa trageti si voi concluzii..

chiar toata lumea scrie de Gulya,nimeni nu poate scrie de Simona care are clienti fideli ,clienti care stau in living si asteapta cate 2 ore ca sa se elibereze ,nici de restul fetelor care fac masaj bine ,aici se relateaza doar intaplarile negative ? ... :) Va pupam si va asteptam 

• Oras:cluj
Postat

Sincer, si eu am avut o experienta "interesanta" cu salonul acesta :no2 am ajuns acolo intr-o noapte, am sunat in prealabil, am sarit intr-un taxi si am ajus acolo. locatia ok, salon frumos. secretara superba, o bombonica :gifs_ojos . era o singura fata, Ruby, if I remember correctly..., care parea asa la prima vedere super plictisita. am platit 130 de lei pentru un masaj...ruby intr-adevar, mi a confirmat mai incolo ca nu avea absolut nici un chef, era super mecanica, habar nu avea ce facea, sincer...am si intrerupt toata treaba dupa vreo 20 de minute, cred...all in all, bad experience, sorry....

Te asteptam cu completarile necesare conform regulamentului

G.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

fa un efort si completeaza relatarea de mai sus...esti membru de apr 2 ani...oare de ce inca mai esti pe aici?pe post de parazit doar? :hihat

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Ce naiba mai vreti sa scrie omul? A scris la cine a fost, cat a platit si ca a fost nemultumit pt. ca tipa era sictirita.

Apoi mai vine si boierul care nu stiu ce o mai fi dat si in el o fi ceva molima de frustrare aici pe forum si in loc sa incurajeze omul ca dupa 2 ani a scris ceva ii mai da una peste mecla. Nu toti se decid la fel de repede sa scrie. Unii se apuca dupa cateva zile, altii dupa luni, unii dupa ani si unii niciodata.

• Minus 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...