Sari la conținut

Doamna - 0721014471

Postări Recomandate

• Oras:it
Postat

"26ani ofer placeri intime d-lor generosi. Detin refugiu.Finalizare 100 lei . Nu raspund la nr privat sau mesaje" post-12065-0-39802600-1357678433_thumb.jpg

• Oras:Timisoara
Postat

Salutare ... 

Tipa este reala poza este facuta de la locul de actiune ...  nu mai stiu daca am facut recenzie sau nu ...  dar o sa verific (Eu o recomand)

• Minus 1
Postat

alt topic deschis domnisoarei nu vad deci nu e nici recenzie in cocluzie ar fi binevenita

Postat

Anuntul din publi24:

26ani ofer placeri intime d-lor generosi. Detin refugiu.Finalizare 100 lei . Nu raspund la nr privat sau mesaje. 0721014471

Link: http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/doamna/7b0a6c7e706a6155.html

Locatia: sa zicem doar intre Politia Rutiera si Billa din Circumvalatiunii restul de detali las "doamnei" sa vi le dea. Apartamentul este defapt cu o camera mai precis este camera ce se vede si in unica poza (sa zicem doar ca este apartamentul de lucru). Ce pot spune este ca am gasit curatenie, un pat ok, baia ok. prosop curat.

Totul s-a petrecut cu cateva luni in urma (sin pacate nu mai stiu cand). Dupa multe incercari de a da de "doamna" in sfarsit imi raspunde si stabilim cand ce si cum. Dupa deschiderea usi am constatat ca "doamana" este o tipa micuta de inaltime (este cea din foto) dar dragutica din toate pct de vedere. Bineinteles mai stabilim inca o data termeni si anume am luat 1h cu meniul de oral NP + normal cu prez. - finalizare din pacate la caciulita.

Ok dupa discutile de mai sus am trecut la dezechipare si mers la dus pentru revigorare (chiar daca eram curat - mie imi place sa mai dau o apa). Revenit in campul muncii tipa imi spune sa stau relaxat si incepe prin timide mangaieri dupa care trece la cocosel. Dupa ceva timp nu foarte mult trecem la lady on top - si iata ca vine o finalizare precisa direct in prez. Daca nu ma insel am primit servetele umede + invitatie la dus. La nr. 2 a fost mai dificil pentru ea deoarece cocosel nu mai canta asa repede si trebuie sa recunosc ca am "chinuit-o" in fel si chip dar a fost super :). Intre nr. tipa este comunicativa, imi spune ca circuitul este oarecum inchis, din cauza asta a si raspuns asa greu apelului. 

In concluzie la cei 200 RON pe care i-am lasat pot sa zic ca este o tipa ok (parca ar fi mers un 150 RON - pe cinstite) dar asta este a fost prima mea intalnire cu ea si sper ca o sa mai revin deoarece chiar este draguta. 

Concluzile mele:

- fata arata ok - mai micuta de statura dar compenseaza prin ceea ce face
- un punct minus pentru ca nu face CIM dar face fara prez. oralul
- locatie OK pentru activitatea pe care o presteaza

Aspect:- 8 - statura micuta de inaltime sani mie mi-au placut (adica mici - medii)
GFE: - 8 - vorbareata, se implica asa si asa (nu am incercat sarut - sau a zis ca fara - chiar nu mai stiu)
Oral - 8.5 - fara CIM nu pot da note mai mari
Normal - 9 - accepta pozitii implicare medie te simti OK 
Anal - din cate stiu eu nu face
Igiena - 10 nu am simtit nimic din care sa ma faca sa plec chiar am facut un 69

Servicii: 100 nomal si oral ,200 o ora sau 2 nr.
Programul de lucru: este aprox de la 10 la 22 (parca asa a zis)

Imagini atasate (din pacate una singura dar elocventa si reala):

post-41891-0-97060200-1357814006_thumb.jpg

• Like 1
Postat

de ce ai mai deschis un topic nou desi deschisesem eu unul la domnisora . rog un moderator sa le uneasca

Postat

Salute .... pai asa am inteles sa deschit un topic cu o recenzie .. imi pare rau ,,, poate pisicut corecteaza

Unit!

Postat

Salutare baieti! Ma poate ajuta cineva si pe mine cu vreo informatie lagata de fata asta? Se mai gaseste prin oras? Multumesc anticipat!

• Oras:Peste tot si nici unde
  • Oras:Peste tot si nici unde
Postat

incearca sa o suni...si zi`ne si noua rezultatul :) 

Postat

Pai am sunat, dar are telefonul inchis sau nu mai e valabil numarul... de aia am intrebat. M-am gandit ca poate cineva cu mai multa experienta are mai multe informatii...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...