inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Octombrie 26, 2017 Angajez bodyguard personal , fioros , doar pe timpul activitatii.Program scurt . Zilnic. Pentru cateva zile. Pitești.Cerinte : ✔ï¸sa fie rau , dur, sa nu se lase intimidat , sa nu aiba scrupule si nici mila. âœ”ï¸ Sa fie prompt si implicat .✔ï¸Sa aiba privire inspaimantatoare .âœ”ï¸ Sa actioneze rapid.âœ”ï¸ trebuie sa stea in fata locatiei, ( intrare/ iesire) sa faca ce vrea, dar sa fie atent la telefon non stop.Oferta : âœ”ï¸ Plata la zi / relatie strict profesionala.✔ï¸Pentru fiecare interventie ofer bonus generosðŸ˜Rog si ofer seriozitate. 4 1
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Octombrie 26, 2017 Up ! 1
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Octombrie 26, 2017 Mai bine i ati yn peste. E mai ieftin.Ai bonus bataia zilnica. 8 6
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Octombrie 26, 2017 Eu ofer bonus;) pe langa plata zilnica, pentru fiecare interventie. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2017 Postat Octombrie 26, 2017 Eu ofer bonus;) pe langa plata zilnica, pentru fiecare interventie. Ma vorbesc io cu omu' :))ca sa-si ia bonusu :))) Ai o lista cu ce po' sa-ti fac si ce nu? :))
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2017 Mai bine iti faci un contract cu o firma de paza cu reputatie buna.E o prostie anuntul asta. Iti vine vreun bagabont si te trezesti dupa ca lucrezi pentru vreun clan de smecheri. Un bodyguard ca lumea nu o sa se bage la asa ceva. Iti poate veni unul care are treaba cu bajetii si dupa te trezesti intr-o situatie nasoala. 15 6
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Octombrie 26, 2017 Up ! 1
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Octombrie 26, 2017 Nu vreau cu firma de paza, vreau sa stea minut de minut acolo . Nu sa astepte semnalul meu ))) 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 26, 2017 Postat Octombrie 26, 2017 Nu mai bine iti iei tu un caine?Un bull terrier de exemplu.Zic de rasa asta ca e mic de statura si musca tare si e cunoscut.Adica daca -l vede cineva se caca pe el.Varianta cea mai buna ar fi un rotweiler dar nu e pt apartament.Bull terrier-ul insa da. 17 12
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2017 Postat Octombrie 26, 2017 Nu vreau cu firma de paza, vreau sa stea minut de minut acolo . Nu sa astepte semnalul meu :))))Mărită-te :))) 2 3
agent00 Reputație: -6 Postat Octombrie 26, 2017 Postat Octombrie 26, 2017 Mai bine iti faci un contract cu o firma de paza cu reputatie buna.E o prostie anuntul asta. Iti vine vreun bagabont si te trezesti dupa ca lucrezi pentru vreun clan de smecheri. Un bodyguard ca lumea nu o sa se bage la asa ceva. Iti poate veni unul care are treaba cu bajetii si dupa te trezesti intr-o situatie nasoala. Aici vorbești in știință de cauza . 1 1
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Octombrie 26, 2017 Nu mai bine iti iei tu un caine?Un bull terrier de exemplu.Zic de rasa asta ca e mic de statura si musca tare si e cunoscut.Adica daca -l vede cineva se caca pe el.Varianta cea mai buna ar fi un rotweiler dar nu e pt apartament.Bull terrier-ul insa da.Pai da, Dmx , dar eu nu vreau sa imi sperii si clientii seriosi si nevinovati :)))))Vreau sa fie acolo prezent si sa actioneze doar unde e cazul. Ofer un bonus foarte atragator! Pentru fiecare interventie reusita.😠4 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 26, 2017 Postat Octombrie 26, 2017 Pai da, Dmx , dar eu nu vreau sa imi sperii si clientii seriosi si nevinovati :)))))Vreau da fie acolo prezent si sa actioneze doar unde e cazul. Ofer un bonus foarte atragator! Pentru fiecare interventie reusita.Il poti tine in bucatarie sau intr-o camera separata cat tu esti ocupata .Cand iei chiria inchiriezi o camera si pt el.E mai ieftin decat un agent te poti baza pe el oricand.Iti este fidel si te va privi strict profesional. :))))Iar daca ai probleme doar deschizi usa.Nici agentul nu vine mai repede.:))))) 16 17
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Octombrie 26, 2017 Eu am deja contract cu firma de paza, dar parca as vrea ceva full-option 1
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Octombrie 26, 2017 Il poti tine in bucatarie sau intr-o camera separata cat tu esti ocupata .Cand iei chiria inchiriezi o camera si pt el.E mai ieftin decat un agent te poti baza pe el oricand.Iti este fidel si te va privi strict profesional. :))))Iar daca ai probleme doar deschizi usa.Nici agentul nu vine mai repede.:)))))Pai eu in Pitesti stau la Hotel :)))unde sa mai bag si cainele dar e buna ideea ta. Insa nu am timp sa stau sa dresez caini pt a-i folosi catva zile .. 4 1
parfumcamera Reputație: 6 Postat Octombrie 26, 2017 Postat Octombrie 26, 2017 Nu vreau cu firma de paza, vreau sa stea minut de minut acolo . Nu sa astepte semnalul meu :)))) Vb cu Picioare, el latră dar și mușcă!
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Octombrie 26, 2017 Up! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2017 Postat Octombrie 26, 2017 Eu am deja contract cu firma de paza, dar parca as vrea ceva full-optionEu sunt ceea ce cauți. Bat și fut ca mașina de cusut. 4 20
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 26, 2017 Postat Octombrie 26, 2017 Pai eu in Pitesti stau la Hotel :))) dar e buna ideea ta. Insa nu am timp sa stau sa dresez caini pt a-i folosi catva zile ..Nu ma pricep dar la un hotel ar fi destul de greu sa se intample ceva.Este obligator prezenta camerelor de filmat e lege asta.Adica unul sa fie atat de dus cu pluta sa iti faca ceva rau stiind ca a fost filmat si ca in 3 minute ajunge la politie sincer nu zic ca e exclus dar probabilitatea e ca si cand sa iti cada o caramida in cap pe strada. 16 17
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2017 Postat Octombrie 26, 2017 Te-a amenințat cineva, Ines? 1 3
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Octombrie 26, 2017 Nu ma pricep dar la un hotel ar fi destul de greu sa se intample ceva.Este obligator prezenta camerelor de filmat e lege asta.Adica unul sa fie atat de dus cu pluta sa iti faca ceva rau stiind ca a fost filmat si ca in 3 minute ajunge la politie sincer nu zic ca e exclus dar probabilitatea e ca si cand sa iti cada o caramida in cap pe strada.Stiu, nu s-a intamplat. De fapt , a zburat o "pasare" de acolo :))) intr-o noapte... dar am am zis totusi sa ma echipez cu orice .:) 4 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 26, 2017 Postat Octombrie 26, 2017 Stiu, nu s-a intamplat. De fapt , a zburat o "pasare" de acolo :))) intr-o noapte...dar am am zis totusi sa ma echipez cu orice . :)Nu iti fa griji.Maxim ia ti un spray cu piper(atentie nu cu gaz ca cel cu gaz e ilegal. cel cu piper .Spui ca il ai pt ca il folosesti impotriva la caini).E foarte tare cel cu piper . Sprayul pt linistea ta psihica.Adevarul e ca nu se poate intampla nimic. 16 17
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Octombrie 26, 2017 Nu iti fa griji.Maxim ia ti un spray cu piper(atentie nu cu gaz ca cel cu gaz e ilegal. cel cu piper .Spui ca il ai pt ca il folosesti impotriva la caini).E foarte tare cel cu piper . Sprayul pt linistea ta psihica.Adevarul e ca nu se poate intampla nimic.Dmx , nu pot sa cred ca din dusmani am devenit prieteni !!! 😂Multumesc pt sfat. Mi-am luat ... dar vroiam sa am de toate .Invlusiv un bodyguard personal. 4 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 26, 2017 Postat Octombrie 26, 2017 Dmx , nu pot sa cred ca din dusmani am devenit prieteni !!! Multumesc pt sfat. Mi-am luat ... dar vroiam sa am de toate .Invlusiv un bodyguard personal.Cu placere.Pai daca nu esti cum am crezut eu initial.Mi-am cerut si scuze.Recunosc cand gresesc. :) 16 17
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Octombrie 26, 2017 Cu placere.Pai daca nu esti cum am crezut eu initial.Mi-am cerut si scuze.Recunosc cand gresesc. :):* 4 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum