Sari la conținut

0728.345.392

Postări Recomandate

Postat

BLONDA apetisanta, vrei o ora de amor nebun, te invit atunci in patul meu mare pt. a ne satisface reciproc ofer domnilor generosi oral neprotejat cu finalizare si normal orice pozitie, 69 si cunilingus, te astept, pup, 29 Jun 19:57 0728.345.392 post-159-133409690803_thumb.jpgpost-159-133409690804_thumb.jpgpost-159-133409690805_thumb.jpgpret 100 ron pe ora cu doua finalizari, locatie bulevardul unirii aproape de rondul de la piata alba iulia.Mai sta cu o grasa satena care e oribila.Ca asp[ect fizic are sani medii fund frumos, inalta zic eu si e blonda iar pozele din ziar sunt furate nu aduc cu ea deloc.Calda si prietenoasa pe parcursu prestatiei inclusiv latelefon si un pic alintata. Cei care vor GFE e binemeritata. Oral de milioane o adevarata meseriasa in arta suptului falulusui se joaca si se rasfata pe parcursul partidei de normal. Voi reveni la ea.

• Oras:.
  • Oras:.
Postat
BLONDA apetisanta' date=' vrei o ora de amor nebun, te invit atunci in patul meu mare pt. a ne satisface reciproc ofer domnilor generosi oral neprotejat cu finalizare si normal orice pozitie, 69 si cunilingus, te astept, pup, 29 Jun 19:57 0728.345.392 pret 100 ron pe ora cu doua finalizari, locatie bulevardul unirii aproape de rondul de la piata alba iulia.Mai sta cu o grasa satena care e oribila.Ca asp[ect fizic are sani medii fund frumos, inalta zic eu si e blonda iar pozele din ziar sunt furate nu aduc cu ea deloc.Calda si prietenoasa pe parcursu prestatiei inclusiv latelefon si un pic alintata. Cei care vor GFE e binemeritata. Oral de milioane o adevarata meseriasa in arta suptului falulusui se joaca si se rasfata pe parcursul partidei de normal. Voi reveni la ea.[/quote']pan' la urma in pozele astea e ea sau nu? ca n-am inteles prea bine...
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat
pret 100 ron pe ora cu doua finalizari' date=' locatie bulevardul unirii aproape de rondul de la piata alba iulia.Mai sta cu o grasa satena care e oribila.Ca asp[ect fizic are sani medii fund frumos, inalta zic eu si e blonda iar [b']pozele din ziar sunt furate [/b]nu aduc cu ea deloc.Calda si prietenoasa pe parcursu prestatiei inclusiv latelefon si un pic alintata. Cei care vor GFE e binemeritata. Oral de milioane o adevarata meseriasa in arta suptului falulusui se joaca si se rasfata pe parcursul partidei de normal. Voi reveni la ea.
cica sunt furate :s:s

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Inside yoU
  • Oras:Inside yoU
Postat

pai normal ca sunt furate cum plm.. ai vazut tu asa frumusete sa futi la 100 ron... nu ai cum.. dar daca fata macar e ok si in realitate atunci tot e bine... da ia zi.. gasim pe undeva poze reale cu ea? si daca tot e cat de cat ok nu ai intrebat-o si tu de ce nu foloseste totusi poze reale?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...